- Konu Sahibi emirin_annesi
tamam canım 4444 dua et ben yapmıştım herşey dua üstüne...canım mail attım adresine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım 4444 dua et ben yapmıştım herşey dua üstüne...canım mail attım adresine...
canım mail attım adresine...
canım bana mail gelmemiş malesef
mrb kızlar bu kulubü 2-3 yıldır takip ediyorum özellikle eşimde varikosel çıktığı dönemlerde çok takip etmiştim rabbime şükür bebeğim oldu...
doğum sonrası süt gelsin diye yeme sonucu kilom 80.dayanmıştı ( sonra hergörenin tepkisi sonucu diyete karar verdim olmadı olmadı...
hem yemek yemeli hem zayıflamalı hemde bebeğime süt olmalıydı araştormadığım şey kalmadı sonunda annemin formülünü uyguladım portakal çiçekli mis kokulu bir karışımla iki ayda10 kg verdim mucize buydu...
pko hastasıydım zayflayınca kendiliğinden geçti:))4 ay ara vermiştim şuan 15 gündür portakal çiçekli çayım sayesinde 4 kilo verdim ...
bu çayı bana hazırlayan öz amcama(çok yaşlı eski kendine öz formülleri olan bir aktardır) çokkkkkkkkkk teşekkürler psikolojimi ve vücudumu eski fitliğine kavuşturdu azmedin kızlar asla bırakmayın kendnizi
ben bayanın mailine yazdım k.k giremiyormuş çalıştığı için:))
yoğun ısrarım üzerine adres aldım adresten araştırma sonucu telefon buldum bugünde aradım sabahın 9.da dükkanı yeni açmışlar tarif ettim tamam bana gönderirmisiniz dedim tamam dedi sağolsun çok güzeldi tavrı bugün kargoya vericek kapıda ödicem ben 1 aylık aldım 50 tl.ama haftalıkta varmış arkadaşlar bilginize..kilo vermezsen iade şansında varmış portakal çiçeği çuha çiçeği ve 10 değişik karışımlıymış hamileler bile kullanabilirmiş...
ne yani arkadaş bu çayın tarifini vermeyecek burayı pazar olarak mı kullanıyor
Kaç kişi yazmış geri dönüş maalesef bu durumda size katılmamak mümkün değil burası pazarıymış arkadaşın
slm cnm ozelıne msj yollamıstım ama gordunmu bılmıyorum banada yardımcı olurmusun bu konuda telefon olur adres olur yada bende senden alabılırım hesabına gonderırım paranı yardımcı olursan cok sevınırım
portakal çiçeği+mate +naneli bir karışım buldum o sanırım:)
ben bayanın mailine yazdım k.k giremiyormuş çalıştığı için:))
yoğun ısrarım üzerine adres aldım adresten araştırma sonucu telefon buldum bugünde aradım sabahın 9.da dükkanı yeni açmışlar tarif ettim tamam bana gönderirmisiniz dedim tamam dedi sağolsun çok güzeldi tavrı bugün kargoya vericek kapıda ödicem ben 1 aylık aldım 50 tl.ama haftalıkta varmış arkadaşlar bilginize..kilo vermezsen iade şansında varmış portakal çiçeği çuha çiçeği ve 10 değişik karışımlıymış hamileler bile kullanabilirmiş...
hele bir dene bakalım.Hem madem lokman amcanın karışımıyla hamile kaldın burdaki kadına niye sipariş verdin be güzelim=) o kadar mı kafan karıştı.Sen yine Lokman amcadan al bence 150 lira değil bebek için 10binler veren insanlar gördüm.150 lira dedim çünkü bana mesajında o kadara aldım demişsin=)
hele bir dene bakalım.Hem madem lokman amcanın karışımıyla hamile kaldın burdaki kadına niye sipariş verdin be güzelim=) o kadar mı kafan karıştı.Sen yine Lokman amcadan al bence 150 lira değil bebek için 10binler veren insanlar gördüm.150 lira dedim çünkü bana mesajında o kadara aldım demişsin=)
Canım benim konuşmamda ne agresiflik var anlamadım doğrusu.Bak kayınvaliden seni götürmüş aktara ve lokman amcan bir karışım hazırlamış ilk çocuğuna hamile kalmışsın.Yani ben olsam burdan başkasına sipariş vereceğime yine o lokmana giderim.agresiflik bunun neresinde.Moral çok önemli moralini bozma canım ben yine senin iyiliğin için söylüyorum hepimiz bebek istiyoruz,kilo vermek istiyoruz aynı durumdayız yani.Malatyaya çok gidip gelmişliğim vardır memleketim sayılır canım