mis kokulu çayımla başardım 10 kg varip durdum derken 4 kilo daha verdim:))

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
mrb kızlar bu kulubü 2-3 yıldır takip ediyorum özellikle eşimde varikosel çıktığı dönemlerde çok takip etmiştim rabbime şükür bebeğim oldu...
doğum sonrası süt gelsin diye yeme sonucu kilom 80.dayanmıştı ( sonra hergörenin tepkisi sonucu diyete karar verdim olmadı olmadı...

hem yemek yemeli hem zayıflamalı hemde bebeğime süt olmalıydı araştormadığım şey kalmadı sonunda annemin formülünü uyguladım portakal çiçekli mis kokulu bir karışımla iki ayda10 kg verdim mucize buydu...

pko hastasıydım zayflayınca kendiliğinden geçti:))4 ay ara vermiştim şuan 15 gündür portakal çiçekli çayım sayesinde 4 kilo verdim ...

bu çayı bana hazırlayan öz amcama(çok yaşlı eski kendine öz formülleri olan bir aktardır) çokkkkkkkkkk teşekkürler psikolojimi ve vücudumu eski fitliğine kavuşturdu azmedin kızlar asla bırakmayın kendnizi

Amcayı bulamayacağımıza göre sizden isteyelim mis kokulu çayın tarifini bebişinizde sağlıkla büyüsün

bende pkoluyum nasıl hamile kaldın acaba ?

ve çayın tarifi nedir ?

oncelıkle bebgınızı saglıkla buyutun ınsallah cayın tarıfını verebılırmısınız yada amcanız bızede hazırlar ıse satında alabılırım ben tesekkurler

mrb arkadaşım bende o çaydan hazırlatmak isterim pko+doğum kilolu bayanım bana adres veririmisin senaay80@hotmail.com

pko için bende bitkisel karışımla atlatıp hamile kalmıştım kilo alınca tekrar başladı bitkisel şeyler şart...

haber bekliyorum

sız ne kullanmıstınız acaba pco ıcın ve kılo ıcın? bu karısımı arkadasın amcası hazırlamıs ama hıcbıryerde tarıfını vermemıs sanırım

mrb bende pko idim ama bebeğim oldu soğan kürünü denedin mi?

soğan kürü+bende bitkisel bişey yaptırmıştım lokman hekime...2 aya kalmadı bebişim geldi:)

soğan kurunu ben denedım ama bagırsaklarımı cok bozduug ıcın hep yarım bıraktım ( dayanamadım dayanıp yapmam gerekıo aslında bılıyorum bıtkısel olarak ne kullandınız acaba

mrb ben pko için sarıkantoron otlu ve anzar ballı bişey yedim2 yıllık evliydim kayınvalidem zorla yaptırdı 4 hafta sonra ara ver yeme dedi lokman aktar...ve deneme yapın dedi:)ikinci adet zor oldu ağrılıydı sonra adet olmadım bidaha eyvah dedim ne oluyormeğer bebek geliyormuş:) 4 yıl önceydi inanın hatırlamıyorm bizim burda hokman aktar hazırlamıştı isterseniz adres falan bulurum arkadaşlardan

bende pkoluyum nasıl hamile kaldın acaba ?

ve çayın tarifi nedir ?

mrb ben pko için sarıkantoron otlu ve anzar ballı bişey yedim2 yıllık evliydim kayınvalidem zorla yaptırdı 4 hafta sonra ara ver yeme dedi lokman aktar...ve deneme yapın dedi:)ikinci adet zor oldu ağrılıydı sonra adet olmadım bidaha eyvah dedim ne oluyormeğer bebek geliyormuş:) 4 yıl önceydi inanın hatırlamıyorm bizim burda hokman aktar hazırlamıştı isterseniz adres falan bulurum arkadaşlardan

anzer balı mucizedir inanın araştırın bakın erkek sorunu yaşayan en yakın arkadşım tüp bebek yapıcaktı anzer balı ile gerek kalamdan hamile kaldı...

cok tesekkurler cok sagolun arastırıcam bu balıda ben 3 yıllık evlıyım esımdede sorun var bendede pco var bırını duzeltsem bırı bozuluyo oyuzden sordum sızede heryere basvuruyorum artık

anzer balı mucizedir inanın araştırın bakın erkek sorunu yaşayan en yakın arkadşım tüp bebek yapıcaktı anzer balı ile gerek kalamdan hamile kaldı...

canım çok teşekkr ederm ilgin için..

ya soğan kürünü denedim ama pek uzun süre değil 2 hafta falan ancak yani.. bu bitkisel karışımla ilgili detaylı bilgi bulabilir misin rica etsem

benimde eşimde hareket azlığı vardı canım malesef bende de pko aynıymış kaderimiz tabiki araştıtrıp size söylerim adres telefon falan ne varsa :)yeterki göbüşler dolsun milyarlar verip tüp bebektense denemekte fayda var elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…