• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mis kokulu çayımla başardım 10 kg varip durdum derken 4 kilo daha verdim:))

kafam karışmadı bu arada araştırdım telefonda konuştum ilgi lakadan memnun kaldım sonra siperiş verdim haftada 40 tl verip akapunktur yaptırıyorum 50tl.neki dedim iyikide vermişim pişmanda değilim :))) bakalım dağıtımda şuan kargo takipe göre gelince bilgi veririm sizlere:))))))))))

senaycımmmm... benmde eşim malatyalı :)

canım şu bebek için bal aldığın lokmanın detaylı bilgilerini bana mail atabilir misin ? mailim sende mevcutt..

valla olursa ömür boyuu çok büyük sevaba geçeceksinn :(

bugun bende maıl yolu ıle gorustum bu kısı ıle benden en son yapılan kan test sonuclarımı ıstedıler yolladım doktorum ıle aynı yorumu yaptılar ve altın cıleklı bır cay ıle 2 ayda 10 kg verırsenız spor ve dıyette yaaprsanız dahada cok artar verdııgnız kılo dedı fıyat soylemedıler fıyatını sordum maıl beklıyorum 2 ayda 10 kg ıcın garantı verıyor ınsallah eemekler bosa cıkmaz

kızlar merhaba çok hoş zayıflamak bende istiyorum .ama bu çayın bir yan etkisi olur mu ?korkuyorum bir şeye zarar vermesin? bilgilendirirseniz sevinirim.

kızlar merhaba çok hoş zayıflamak bende istiyorum .ama bu çayın bir yan etkisi olur mu ?korkuyorum bir şeye zarar vermesin? bilgilendirirseniz sevinirim.

bende bugun verdım sıparısı bakalım yarın elımde olur tahmını kalp rahatsızlıgı olanlar harıc herkes kullanabılır rahatlıkla dedı bana gorustıugum kısı ve garantı verıyoruz 2 ayda 10 kg ıcın dedı memnun kalmassanız ıade edebılırsnız dedı ınsallah sonucu guzel olur

Kilo vermek için öncelikle tüm testlerinizi yaptırıp sevdiğiniz herşeyden azar azar yiyip 30 dk spor yapsanız birşeyiniz kalmaz canlar.Aktar ot bu şu sadece sizin duygularınız ölüyor paranız gidiyor.Ne içsem yarıyor ne yesem yarıyor dediğiniz şeylerin 3 gün gün çetelesini tutun bakalım neler yiyip içmişsiniz.

konuyu açan kişi kendini çok zeki sanıyor sanırım, amcası para kazansın diye ne hallere düşmüş madem çıkıyosun ortaya ver tarifi isteyen istediiği yerde yaptırsın cayını.

Back