- 5 Şubat 2011
- 122
- 76
- 298
- Konu Sahibi antihistaminik
-
Ben taktirirken anestezi almadım benimki de mirena ve hiç acı da duymadım şaştım şimdi neden acaba anestezi verdi doktorunuzMerhaba arkadaşlar
Mirena spiralin çıkartılması için doktora gideceğim. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba? Zor bir işlem mi? Takılırken genel anestezi yapılmıştı, çıkartılırken de aynı şekilde mi olacak? Yanımda biri ile mi gitmeliyim? Tedirginim biraz. Cevaplarınızı bekliyorum.
Şimdilik memnunum bir buçuk yıl oldu o zamanda 250 ye yakın bir para vermiştim özel hastaneyeantihistaminik @Hanimefendimelek spiralden memnun muydunuz? Kayma gibi bir durum oldu mu? Fiyatı nedir?
Kayabilir tabii çok ağır kaldirirsanantihistaminik @Hanimefendimelek spiralden memnun muydunuz? Kayma gibi bir durum oldu mu? Fiyatı nedir?
Simdi 300 - 350 falandir herhaldeŞimdilik memnunum bir buçuk yıl oldu o zamanda 250 ye yakın bir para vermiştim özel hastaneye
Yani muhtemelen fazla bile olabilir çünkü onda dr. Muayene 40 tl di. Şu an 80 tlSimdi 300 - 350 falandir herhalde
Bilemedim ki. Doğum yapmadigim için sanırım. Baya ameliyathane ortamında genel anesteziyle takıldı. Lokal de değilBen taktirirken anestezi almadım benimki de mirena ve hiç acı da duymadım şaştım şimdi neden acaba anestezi verdi doktorunuz
Merhaba, ben gecen ay cikarttirdim. 5 yil kullanmak oldukca rahatti. Bebek dusundugumuz icin cimartmistim. Muayne sirasinda dr ipinin gorunmedigini soyledi. Cikarmak ortalama 10dk aldi ama cok fazla aci yktuYok mu başka tecrübesi olan ?ben de çıkartmayı düşünüyorum
Sizinki hormonlu spiral mi yoksa normal spiralmi.Ben beş sene olduktan sonra çıkarmayı düşünüyorum.
Hormonlu spiral yani mirenaSizinki hormonlu spiral mi yoksa normal spiralmi.
Peki nekadar sure kullandiniz yani memnun kaldinizmiHormonlu spiral yani mirena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?