Miratech marka testle pozitif görmek, gebe miyim?

Canım geçtiğimiz hafta bir arkadaşım gebelik testi yaptı bir gün arayla ikisi de bu markaydı ve pozitif çıktı. İkinci de pozitif çıkınca hastaneye koştu tabi ama kan testi negatifti. Çok şaşırdık. Predictor marka test al bir de onu dene bakalım

Hadi ya tüh....
Miratech marka testi kasdediyorsun deģil mi canim?

bu sabah yapmadin mi test??regl oldun mu peki??
Merhaba canim,
Birah once IND markali bir test yaptjm. Dunkuyle ayni gene negatif cikti. Bir tek cuma aksam yaptigim mjratech pozitif. Ona sa arkadaslar cogu kisiye pozitif yanlis veriyor diyor.

Bat gunum cuma artik beklemekten başka çarem yok. Esimin akrablarinin yanindayiz. Test bime alamam anlarlar. Cumaya kadar el mecbur sabir.
Hafif kasik agrim ve akintjm devam ediyor. Nlrmalde bat yaklastikca kuru olurum

Merhaba, mesaj cok eski ama merak ettim, gebelik olmus muydu bu mesaji yazdiktan sonra?Benim de basima ayni sey geldi ve internette cevap ariyorum 2 gundur..Aksam yaptigim Miratech kaset testi silik pozitif ama ertesi gun yaptigim erken gebelik testi ise negatif cikti..Sizin durumunuz nasil sonuclandi merak ettim..Selamlar

Negatiftir büyük ihtimal. Adet geçmeden yapışan testlerin pek hükmü Yok.
Ben o zaman gebe değildim

Adet tarihiniz geçtiğinden itibaren 1 hafta sonra kan tahlili yaptırmanız daha sağlıklı olur. Kasım ayında reglime 2 gün kala miratechle yapmıştım. Pozitif çıkmıştı. Adetim gecikince aile hekimim 1 hafta sonra kandan Betahcg istedi çok düşük bir değer çıktı sonrasında önce dış gebelik takibi yapıldı kadın doğum tarafından. 2 günde bir kan verdim. Değerlerim bir.yüksek bir düşük seyredince serviste 3 gün yatışla takip edildim. Taburcu olurken kimyasal gebelik teşhisi kondu. Kadınlar çoğu zaman kimyasal gebelik yaşayabiliyorlarmış ama her zaman farkedilmiyor testler genelde çift çizgi çıkabilir adet gecikmesi olabilir ama geç adet oldu zannedebilirlermis. Bazılarinda da süreç uzun sürermiş demişti dr.um. O yüzden evde yapılan testlere çok guvenmemek gerekiyor demişti ayrıca. Eğer adetiniz gecikirse 1 hafta sonra kan tahlili yaptırın derim. Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin evladını...

Merhabalar aktif olan var ise bir sorum Olucaktı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…