Miratech marka testle pozitif görmek, gebe miyim?

BenanAsiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
3.394
5.690
Arkadaşlar merhaba, bat tarihim önümüzdeki cuma . Reglim düzenlidir.
Dun akşam dayanamadim Miratech marka test yaptim (içeriģinde 20 ml e kadar hassastir yaziyor.) Pozitif cikti bariz bir sekilde.
Velakib bu sabah IND isimli baska bir test yaptim negatifti.
Bu testleri kullanan var mi?

Bn kullndim pozitif cikmisti hamileydim. Fotosunu atarmisin

Buda diģer foto.

Eklentiler

• 20161007_230159.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 7.551
Ben dedigim gibi hep yapyrm saatler sonra bile cikmiyo cnm genelde tavsiye ederler ama bilemem

Seninle benim kullandigim marka ayni ama benimkisi daha farkli. Senin testin dis gosunusu farkli benimkisi farkli. Ama cizgi cikmissa gebelik vardir . eger icine sinmedyse baska bi markayla tekrarlayabilirsin. Ya da kan verebilirsin

bnde dort gun once yaptm sılıktıı. bugun sabahta yaptm yıne sılık cıktı. ama 10 gıbı kahverengı leke geldı. adet oldm dıe dusundm ama lekeden baska bsey gelmdı. adet sancm falnda yook sadece sol kasıkta az bı agrı var okdr. benmkının markasıda oncomed dı

Yerlesme lekedi olabilir cnm cizgi birazda olsa koyulastysa olumludur

Yerlesme lekedi olabilir cnm cizgi birazda olsa koyulastysa olumludur
evet bgunde brazck daha belırgnde oyle cok bı fark yoktuda. insallah oyledr ya. ablama sordm ıkı cocugu var onunda. banada oluyo bazen adetten once bsey olmz yarn adet olrsn faln dedı ama benm ılk defa basıma boyle bsey geldı. bı tedırgn oldm

Yerleşme olabilir. Beni ilk gebelogimde llmustu. sn fzla yarina gelmezse adet hamilesin demektkr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…