- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
-
- Konu Sahibi BenanAsiye
Bn kullndim pozitif cikmisti hamileydim. Fotosunu atarmisin
Benimki Miratech te hemen çıktı. Miratech iyi mj diyorsun yani?Ben dedigim gibi hep yapyrm saatler sonra bile cikmiyo cnm genelde tavsiye ederler ama bilemem
2 gun vardiBatina ne kadar varken yapmistin?
Teşekkür ederim. Benim bata daha 7 gun var. Kao drgisikligi normal. Yenilenmistir. Kan vermek icin erken, sonrada katlandi.mi stresi olmam istemiyorum. Tekrar tesekkur ederim2 gun vardi
Evet bu gun yaptm hala cizgi yokBenimki Miratech te hemen çıktı. Miratech iyi mj diyorsun yani?Nisaberatim
Yerlesme lekedi olabilir cnm cizgi birazda olsa koyulastysa olumludurbnde dort gun once yaptm sılıktıı. bugun sabahta yaptm yıne sılık cıktı. ama 10 gıbı kahverengı leke geldı. adet oldm dıe dusundm ama lekeden baska bsey gelmdı. adet sancm falnda yook sadece sol kasıkta az bı agrı var okdr. benmkının markasıda oncomed dı
evet bgunde brazck daha belırgnde oyle cok bı fark yoktuda. insallah oyledr ya. ablama sordm ıkı cocugu var onunda. banada oluyo bazen adetten once bsey olmz yarn adet olrsn faln dedı ama benm ılk defa basıma boyle bsey geldı. bı tedırgn oldmYerlesme lekedi olabilir cnm cizgi birazda olsa koyulastysa olumludur
Yerleşme olabilir. Beni ilk gebelogimde llmustu. sn fzla yarina gelmezse adet hamilesin demektkr.evet bgunde brazck daha belırgnde oyle cok bı fark yoktuda. insallah oyledr ya. ablama sordm ıkı cocugu var onunda. banada oluyo bazen adetten once bsey olmz yarn adet olrsn faln dedı ama benm ılk defa basıma boyle bsey geldı. bı tedırgn oldm
Benimde ka f am cok karistj. Elimde bi pozitif bi negatif test....Evet bu gun yaptm hala cizgi yok
Ayyy insallah insallahhh. Agzndan bal damlyo valla:)Yerleşme olabilir. Beni ilk gebelogimde llmustu. sn fzla yarina gelmezse adet hamilesin demektkr.
Sabh test tekrarlaBenimde ka f am cok karistj. Elimde bi pozitif bi negatif test....
Miratech kullanma klavuzunda 6-15 gun arasi dollenmeyi gosterir diyor...