- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
- Konu Sahibi motherofcatss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence hatalı değil gebelik var gibi duruyorArkadaşlar Miratech gebelik testi böyle çıkıp hamile olmayan var mı? Bu test hatalı pozitif verebiliyormuş galiba. 10 dkda böyle oldu. Testin prospektüsünde 30 dk sonrasını dikkate almayın yazıyor.
Ama çatlatma iğnesi oldum 24 gün önce 16.gün test yaptığımda negatifti. Çatlatma iğnesine rağmen geç döllenme olabilir mi? Sanırım iğneden sonra 14 20 günde adet olunmalıymış. Ben hala olmadım.bence hatalı değil gebelik var gibi duruyor![]()
24 günde öatlama iğnesinin etkisi geçmiştir canm ya bi kan ver sen en iyisi :)Ama çatlatma iğnesi oldum 24 gün önce 16.gün test yaptığımda negatifti. Çatlatma iğnesine rağmen geç döllenme olabilir mi? Sanırım iğneden sonra 14 20 günde adet olunmalıymış. Ben hala olmadım.![]()
Tamam canım çok sağol teşekkürler24 günde öatlama iğnesinin etkisi geçmiştir canm ya bi kan ver sen en iyisi :)
Sonuç ne ayni benim test sonucumda böyle hamilemisinizTamam canım çok sağol teşekkürler![]()
Ertesi gün başka markayla 2 test yaptım negatifSonuç ne ayni benim test sonucumda böyle hamilemisiniz
Cevap icin tesekkur ederimErtesi gün başka markayla 2 test yaptım negatifMiratech in silik çizgisine inanmamak lazımmış
![]()
Adete kaç gün var bence miratech doğru çünkü pembe görünüyor çok sonrada çıkmamışErtesi gün başka markayla 2 test yaptım negatifMiratech in silik çizgisine inanmamak lazımmış
![]()
Kan sonucu 0.2 ise hamile olmanız imkansız. Yani kana geçmeden idrara geçmez hamilelik hormonu. Kuruma çizgisi olabilir. Ya da hatalı sonuçtur. Bana da ilk 10 dk da silik çizgi çıkardı miratech ama dün adet oldum.Merhaba ben bugün kan testi yaptırdım 0.2 çıktı eve gelip miratech marka test yaptığımda ikinci silik çizgi çıktı kan testini 10 gün sonra yapsam gebelik çıkar mı acaba
Çook teşekkür ederimKan sonucu 0.2 ise hamile olmanız imkansız. Yani kana geçmeden idrara geçmez hamilelik hormonu. Kuruma çizgisi olabilir. Ya da hatalı sonuçtur. Bana da ilk 10 dk da silik çizgi çıkardı miratech ama dün adet oldum.
Bende miratech çizgisi ile adet oldumMerhaba ben bugün kan testi yaptırdım 0.2 çıktı eve gelip miratech marka test yaptığımda ikinci silik çizgi çıktı kan testini 10 gün sonra yapsam gebelik çıkar mı acaba
Artık idrar testlerine güvenmiyorum bendeBende miratech çizgisi ile adet oldum
Hangi marka umudunu kırmak istemem ama kuruma çizgisi bukizlar benim de boyle cikti kan verdim yarin alicam sonucu
miratechHangi marka umudunu kırmak istemem ama kuruma çizgisi bu
İnce pembe çizgi veya gölge şeklinde olursa pozitif oluyor ama sarı olunca kuruma çizgisi oluyor sonradan çıkıyor bide bumiratech