Gebeliğe Hazırlık Miratech gebelik testinin silik çıkması bat8

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanda çıkmamasına rağmen idrar testinde cıkmış miydi önceki gebeliginizde.
Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
Cunku o ay tup bebek tedavisine baslayacaktim o yuzden kanlar veriyordum o yuzdn btch garanti olsundiye vermisti belirtiler de vardi ama umursamamistim psikolojiktir diye birde adet erkn gordum ust gorme olmus bnde adet oldjm diye yine kalmadimdedim ama kalmisim megersem rabbim olderse hersey oluyor

Başka marka ile yapın demiştim emin olmak için ama aynı marka ile yapmışsınız yine.
bir arkadaşımda silik çıktığı halde kan negatifti hatta doktor söktürücü verdi arkadaşım kullanmadı bir hafta sonra tekrar kan verdi hamileydi. Laboratuvar ile ilgili bi sıkıntı olabilir.

Canım yanlız bendeki miratechin normal gebelik testi seninki erken gebelik sanırım bak şuan 2.testime yine baktım öbürü gibi silik oluşmuş yine ..beklemekten mi bilmiyorum miratechin normal gebelik testini kullanıp bekleyince silik çıkan var mı 2.çizgi?

kesin var canım. bence kanda da çıkar bir kaç gün geçtikten sonra. hayırlı olsun inşallah

Elimde bu test vardi baska yoktu normlade bugun icimden birsey hadi yap dedi oyle yaptim ilk aninda cikti cizgi ama bilmiyorum bana da oyle dedi kendi doktorum baska yerde pazrtesi yada carsamba dedi

Benimkide normla gebelik testi erken değil telden kaynakli diger ikisi once koydugum gibi ama yakindan en alttaki ve demin koydugum tek olan bigun sabah hemen damlatir damlatmaz cikan sey

Canm benim onceki yaptiklarim15 dk ixinde cikanlar ama bugunku sabah yaptigim hemen damlatir damlatmaz cikti

Kızlar ben adet oldum hemde beklenenden önce.. Normalde bu cumartesi-pazar gibi olacaktım.Neyseki bir an önce oldu da silik çizgi yüzünden kan vermeye gidecektim kafamda acabalar...birdaha miratech test almam bana ders oldu:)
Gebeliklerimin ikisinide çok erken zamanda 5-6liralik artı Med marka ile öğrendim hiç yaniltmadan.Birde şöyle bir durum var 1aydir kan sulandırıcı,folik asit,mide koruyucu kullanıyorum(2gebelik düşük olduğundan)ondan vücudumun düzeni şaştı adetim bile erken geldi.Ve tahmin ettiğim gibi adet dönemi içinde yumurtladim sanırım artık kullandiklarimdan mi bilemiyorum çünkü bünyem çok duyarlı ...Neyse umutlar sonraki aya kaldı.
Gebe arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum digerleri de üzülmesinler sonraki topikte bulusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…