- 13 Temmuz 2020
- 185
- 81
- 13
- 32
- Konu Sahibi Birumudayolculuk
-
Kanda çıkmamasına rağmen idrar testinde cıkmış miydi önceki gebeliginizde.
Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
O zman hic gebelik testi yapmamistim evde o konuda bilmiyorum ama kanda saklamisti o yuzden bilmiyorum herseyin hayirlisi diyecek birsey yokbakalim aetik pazartesi baska yerde vercem
Cunku o ay tup bebek tedavisine baslayacaktim o yuzden kanlar veriyordum o yuzdn btch garanti olsundiye vermisti belirtiler de vardi ama umursamamistim psikolojiktir diye birde adet erkn gordum ust gorme olmus bnde adet oldjm diye yine kalmadimdedim ama kalmisim megersem rabbim olderse hersey oluyorKanda çıkmamasına rağmen idrar testinde cıkmış miydi önceki gebeliginizde.
Gerçekten bilmediğimden soruyorum.
Allah Allah testte sorun var ozaman baska testle yapın 2 yok gebelk demek ama testte bariz vardı resmen senin test gibi ckmstı benm 77 ckmstı degerim mesela2 cikmis canm
kesin var canım. bence kanda da çıkar bir kaç gün geçtikten sonra. hayırlı olsun inşallahKizlar 3lu cektigim fotorafin en altindaki bugunku olan ve ayri yukledigim de ayni bugun cikan hemen saniyesinde cikan sonuc oburkuleri aksam uzeri net olani sabah ilk idrarla yaptim kan vermeye gittim kanda cikmadi oncekilerde saklamisti kanda yine mi ayni olacak bilemedim adetime 3 gun var sizce durum nedir kizlar bu kadar yalnislik olur mu
Ayy ins bn de oyle hissediyorum ama inskesin var canım. bence kanda da çıkar bir kaç gün geçtikten sonra. hayırlı olsun inşallah
Canım sen başka bir marka ile tekrar yap..bir süre sonrada tekrar kan ver bence de...Bilemedim artik3unude yalnis cikmadi ne bileyim kendimi hamile gibi hissediyorum ama hayirlisi
Pazrtesi tekrar test verecgim o zman belli olacak hayirlisi sizde saglicakla kuacaginiza almak nasip olur insAllah Allah testte sorun var ozaman baska testle yapın 2 yok gebelk demek ama testte bariz vardı resmen senin test gibi ckmstı benm 77 ckmstı degerim mesela
Canm su da var ki bilemedim bakalim pazrtesi kan vercem ne olacak herseyin hayirlisi artikCanım sen başka bir marka ile tekrar yap..bir süre sonrada tekrar kan ver bence de...
Ayy hayirli olsun sağlıkla buyur inşallah. Keşke ben de görebilsem ikinci çizgiyiben bugün de yaptım daha belirgin gibi oldu. siz de durum nasıl? Eki Görüntüle 2665920
Elimde bu test vardi baska yoktu normlade bugun icimden birsey hadi yap dedi oyle yaptim ilk aninda cikti cizgi ama bilmiyorum bana da oyle dedi kendi doktorum baska yerde pazrtesi yada carsamba dediBaşka marka ile yapın demiştim emin olmak için ama aynı marka ile yapmışsınız yine.
bir arkadaşımda silik çıktığı halde kan negatifti hatta doktor söktürücü verdi arkadaşım kullanmadı bir hafta sonra tekrar kan verdi hamileydi. Laboratuvar ile ilgili bi sıkıntı olabilir.
Benimkide normla gebelik testi erken değil telden kaynakli diger ikisi once koydugum gibi ama yakindan en alttaki ve demin koydugum tek olan bigun sabah hemen damlatir damlatmaz cikan seyCanım yanlız bendeki miratechin normal gebelik testi seninki erken gebelik sanırım bak şuan 2.testime yine baktım öbürü gibi silik oluşmuş yine ..beklemekten mi bilmiyorum miratechin normal gebelik testini kullanıp bekleyince silik çıkan var mı 2.çizgi?
Ins gorursunuz rabbim bu ani herkese tattirsin inanain o kadar guzel ki bn en azindan 2 dusuk 2 kkmyasal ile o ani yasadim rabbim bhndada vardir hayir dedim ins sizde guzel haber alirsinzAyy hayirli olsun sağlıkla buyur inşallah. Keşke ben de görebilsem ikinci çizgiyi
Canm benim onceki yaptiklarim15 dk ixinde cikanlar ama bugunku sabah yaptigim hemen damlatir damlatmaz ciktiCanım yanlız bendeki miratechin normal gebelik testi seninki erken gebelik sanırım bak şuan 2.testime yine baktım öbürü gibi silik oluşmuş yine ..beklemekten mi bilmiyorum miratechin normal gebelik testini kullanıp bekleyince silik çıkan var mı 2.çizgi?
inşallah vardır ben de tam göremedim.sizin de en kısa zaman da olur inşallahAyy hayirli olsun sağlıkla buyur inşallah. Keşke ben de görebilsem ikinci çizgiyi
Ben adetten önce yapmıştım çıkmıştıSiz adet gectikten sonra mi kan vermistiniz bnm bthcg horminu kanda gec yukseliyor mus galiba doktor saklamis diyirdu hep
Bnadet gunum de yapmistim oncekilerde cikmadi ama 3.gun var bunda hemen cik cikti oncekileri de 17 sinde yaptim 15 dk 20dk sonra cikti ama bu hemen belirdi canmBen adetten önce yapmıştım çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?