- 13 Temmuz 2020
- 185
- 81
- 13
- 32
- Konu Sahibi Birumudayolculuk
-
Başka marka dene benceKizlar bi bakar misiniz 1.testi yaptim cokhafif bellibelorsiz vardi 15 dk sonra baktigimda belli sekilde cizgi vardi silik ama 2.ci tekrarladim 1 saat sonrasinda ondada ayni sekilde cıktı birde yine burda birsey okumustum gebelik testini suya tuttugunda cizgi siliniyorsa buhar cizgisidir diye denedim gitmedi sizde bi baksanızyardimci olsanız bu arada 8 gun varken bakmistim ve su an olmam gerekn tarih 24 temmuzEki Görüntüle 2665409 Eki Görüntüle 2665410
Ay ins 2 dusuk gecmisim biri kurtaj 2 de kimyasalim var ins korkuyor rabbim tum isteyenlere versin bana da ins vardirBence gebesin canim gozun aydin
Adet gunume gecmesini bekliyorum test yapmiyorum o yuzden bklemek zor ama rabbim tum isteyenlere versin insBaşka marka dene bence
Amin canım inşallah hamilesindir ama bu test çok yanlış sonuç veriyor o yüzden başka yapmanı öneririm hakkında hayırlısı olsunAdet gunume gecmesini bekliyorum test yapmiyorum o yuzden bklemek zor ama rabbim tum isteyenlere versin ins
Ins canm baska marka deneyeyim sizin bir öneriniz var mi peki rabbim bu haberi duymak isteyenleri bu mutlulugu yasatsinAmin canım inşallah hamilesindir ama bu test çok yanlış sonuç veriyor o yüzden başka yapmanı öneririm hakkında hayırlısı olsun
AminIns canm baska marka deneyeyim sizin bir öneriniz var mi peki rabbim bu haberi duymak isteyenleri bu mutlulugu yasatsin
Benimde bir kizim var Allah omur versin, ikinci gevelik icin ugrasuyorum 2 senedir, senin gibi 2kimyasalim var, bu ay klomen kullandim bende adetimi bekliyorum, insallah Rabbim gonlune gore versin, ama iki test yaptim ikiside silik dedin bence var, ikisinin birden seni yaniltmasi zorAy ins 2 dusuk gecmisim biri kurtaj 2 de kimyasalim var ins korkuyor rabbim tum isteyenlere versin bana da ins vardir
Rica ederimTam canm coksagolun
Rabbim evladina omur versin canm benim gibiler daha zor durabiliyor ayakta vardir bunda da bir hayir deyiyorum hersey rabbimden vereende alan da ins rabbim tez zamnda verir hepimizeBenimde bir kizim var Allah omur versin, ikinci gevelik icin ugrasuyorum 2 senedir, senin gibi 2kimyasalim var, bu ay klomen kullandim bende adetimi bekliyorum, insallah Rabbim gonlune gore versin, ama iki test yaptim ikiside silik dedin bence var, ikisinin birden seni yaniltmasi zor
Ay ins canm ya insan inanamiyor bu kadar yasadiklarimin ardindanVar var gozun aydın
Bence bu pozitif hayırlısı olsun inşallah,şu an kan versen kesinleştirirsin beklemene gerek yokKizlar bi bakar misiniz 1.testi yaptim cokhafif bellibelorsiz vardi 15 dk sonra baktigimda belli sekilde cizgi vardi silik ama 2.ci tekrarladim 1 saat sonrasinda ondada ayni sekilde cıktı birde yine burda birsey okumustum gebelik testini suya tuttugunda cizgi siliniyorsa buhar cizgisidir diye denedim gitmedi sizde bi baksanızyardimci olsanız bu arada 8 gun varken bakmistim ve su an olmam gerekn tarih 24 temmuzEki Görüntüle 2665409 Eki Görüntüle 2665410
Korkuyorum inan dusukler ve kimyasalardan sonraBence bu pozitif hayırlısı olsun inşallah,şu an kan versen kesinleştirirsin beklemene gerek yok
Bence bu pozitif hayırlısı olsun inşallah,şu an kan versen kesinleştirirsin beklemene gerek yok
Ay jns canm sabirsizĺandim ama kendimi tutuyorum
Kıyamam rabbim gönlüne göre versinKorkuyorum inan dusukler ve kimyasalardan sonrao yuzden adetimin 1 gun olsun gecmesini istiyorum
Amin canm herseyin hayirlsii o yuzden beklemek iatiyorum acikcasi bazi belirtiler var ama hayirlsii o yuzden 24 temmuz olmma lazim 3 gun varKıyamam rabbim gönlüne göre versinbende böyle deyip gereksiz umutlandırmam inşallah seni,ne kadar var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?