Gebeliğe Hazırlık Miratech gebelik testinin silik çıkması bat8

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamilesin canım bariz belli gözün aydın

Kizlar 3lu cektigim fotorafin en altindaki bugunku olan ve ayri yukledigim de ayni bugun cikan hemen saniyesinde cikan sonuc oburkuleri aksam uzeri net olani sabah ilk idrarla yaptim kan vermeye gittim kanda cikmadi oncekilerde saklamisti kanda yine mi ayni olacak bilemedim adetime 3 gun var sizce durum nedir kizlar bu kadar yalnislik olur mu

Eklentiler

• 20200722_170854.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 98
  • 20200722_123052.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 93
Canım bu markadan ben birdaha asla almam..Benimde ilkinde silik gösterip ikincide negatif çıktı..Ve forumu okudum çok kişiyi yaniltmiş bu test.. Normalde idrarda çıkmasa kanda çıkanlar var ama,idrarda çıkıp kanda çıkmaması garip geldi.
İnşallah bir yanlışlık vardır Benimde adetime 5gun fln var ama şuan leke gelmiş belimde ağrıyor kasıklarımda da var ağrı çok hafif ne oluyor anlamadım bende..

Kanda sakladı nasıl birşey oluyor
Benim oncesinde adet gunu kan verdim 0.5 cikti ve negatif dediler ama 20 gunluk hamilemisim ustune ust gorme yasadim bnde psikolojik sandim belirtiler ama sonradan 6 haftalikti ogrendigimde doktor bazi insanlarin kanda gec yukselir ve 10 15 gun sonra kanda cikar dedi bana saklamis kanda gebeligin dedi simdi de 3 test yaptim oncekiler aksam uzeri yapilmisti ve 15 dk cikan sonuclardi bugunkuni bugun yaptim sabah ilk idrarla ve aninda cikti

Canm bnm kamda yanilti onceki gebeliklerinde emin olun adetimin 11.gunu kalmisim adet gunumde kanda 0.5 cikti degerim ama bh markadan hic boyle olmamisti daha once bir kacta belirti var hayirlisi diyorum bnde artik konautum doktorlar 3 de yalnis cikmaz diyor ve pazartesi tekrar kan ver baska meekezde dedi

Bu gebelik belirtisi gibi tabi birde yoginlugu da onmli

Canım sen tekrar kan ver bence de bu marka bende gebeliği çok erken göstermişti doğru bir şekilde

Kanda çıkmamasına rağmen idrar testinde cıkmış miydi önceki gebeliginizde.
Gerçekten bilmediğimden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…