- 13 Temmuz 2020
- 185
- 81
- 13
- 32
- Konu Sahibi Birumudayolculuk
-
Bana mi sordunuzTest yaptınız mı?
Evet yaptim sabah hemen yapar yapmaz t cizgisi belirdiTest yaptınız mı?
hamilesin canım bariz belli gözün aydınKizlar bi bakar misiniz 1.testi yaptim cokhafif bellibelorsiz vardi 15 dk sonra baktigimda belli sekilde cizgi vardi silik ama 2.ci tekrarladim 1 saat sonrasinda ondada ayni sekilde cıktı birde yine burda birsey okumustum gebelik testini suya tuttugunda cizgi siliniyorsa buhar cizgisidir diye denedim gitmedi sizde bi baksanızyardimci olsanız bu arada 8 gun varken bakmistim ve su an olmam gerekn tarih 24 temmuzEki Görüntüle 2665409 Eki Görüntüle 2665410
Bugun bir daha yaptim yine ve aninda ikinci cizgi belirdihamilesin canım bariz belli gözün aydın
kesin var canımm hadi gozun aydın cok sevndim adına kan verdin mi kaç cktı degernBugun bir daha yaptim yine ve aninda ikinci cizgi belirdihauirlsii kan de vermeye gittim bakalim artik
Verdim ama kanda cikmadi omcekinde de saklamisti yine mi ayji oldu bilemedimkesin var canımm hadi gozun aydın cok sevndim adına kan verdin mi kaç cktı degern
Bilemedim artik3unude yalnis cikmadi ne bileyim kendimi hamile gibi hissediyorum ama hayirlisikesin var canımm hadi gozun aydın cok sevndim adına kan verdin mi kaç cktı degern
kaç çıktı kan değerinVerdim ama kanda cikmadi omcekinde de saklamisti yine mi ayji oldu bilemedim
Canım bu markadan ben birdaha asla almam..Benimde ilkinde silik gösterip ikincide negatif çıktı..Ve forumu okudum çok kişiyi yaniltmiş bu test.. Normalde idrarda çıkmasa kanda çıkanlar var ama,idrarda çıkıp kanda çıkmaması garip geldi.Kizlar 3lu cektigim fotorafin en altindaki bugunku olan ve ayri yukledigim de ayni bugun cikan hemen saniyesinde cikan sonuc oburkuleri aksam uzeri net olani sabah ilk idrarla yaptim kan vermeye gittim kanda cikmadi oncekilerde saklamisti kanda yine mi ayni olacak bilemedim adetime 3 gun var sizce durum nedir kizlar bu kadar yalnislik olur mu
Benim oncesinde adet gunu kan verdim 0.5 cikti ve negatif dediler ama 20 gunluk hamilemisim ustune ust gorme yasadim bnde psikolojik sandim belirtiler ama sonradan 6 haftalikti ogrendigimde doktor bazi insanlarin kanda gec yukselir ve 10 15 gun sonra kanda cikar dedi bana saklamis kanda gebeligin dedi simdi de 3 test yaptim oncekiler aksam uzeri yapilmisti ve 15 dk cikan sonuclardi bugunkuni bugun yaptim sabah ilk idrarla ve aninda ciktiKanda sakladı nasıl birşey oluyor
Canm bnm kamda yanilti onceki gebeliklerinde emin olun adetimin 11.gunu kalmisim adet gunumde kanda 0.5 cikti degerim ama bh markadan hic boyle olmamisti daha once bir kacta belirti var hayirlisi diyorum bnde artik konautum doktorlar 3 de yalnis cikmaz diyor ve pazartesi tekrar kan ver baska meekezde dediCanım bu markadan ben birdaha asla almam..Benimde ilkinde silik gösterip ikincide negatif çıktı..Ve forumu okudum çok kişiyi yaniltmiş bu test.. Normalde idrarda çıkmasa kanda çıkanlar var ama,idrarda çıkıp kanda çıkmaması garip geldi.
İnşallah bir yanlışlık vardırBenimde adetime 5gun fln var ama şuan leke gelmiş belimde ağrıyor kasıklarımda da var ağrı çok hafif ne oluyor anlamadım bende..
Bu gebelik belirtisi gibi tabi birde yoginlugu da onmliCanm bnm kamda yanilti onceki gebeliklerinde emin olun adetimin 11.gunu kalmisim adet gunumde kanda 0.5 cikti degerim ama bh markadan hic boyle olmamisti daha once bir kacta belirti var hayirlisi diyorum bnde artik konautum doktorlar 3 de yalnis cikmaz diyor ve pazartesi tekrar kan ver baska meekezde dedi
2 cikmis canmkaç çıktı kan değerin
Canım sen tekrar kan ver bence de bu marka bende gebeliği çok erken göstermişti doğru bir şekildeCanm bnm kamda yanilti onceki gebeliklerinde emin olun adetimin 11.gunu kalmisim adet gunumde kanda 0.5 cikti degerim ama bh markadan hic boyle olmamisti daha once bir kacta belirti var hayirlisi diyorum bnde artik konautum doktorlar 3 de yalnis cikmaz diyor ve pazartesi tekrar kan ver baska meekezde dedi
Canm bn bu markadan bu zMana kadar cok yaptim aninda olan veya boyle olna olmadi sua na adeti me 3 gun var baska yerde verecegimbirdeCanım sen tekrar kan ver bence de bu marka bende gebeliği çok erken göstermişti doğru bir şekilde
Siz adet gectikten sonra mi kan vermistiniz bnm bthcg horminu kanda gec yukseliyor mus galiba doktor saklamis diyirdu hepCanım sen tekrar kan ver bence de bu marka bende gebeliği çok erken göstermişti doğru bir şekilde
Kanda çıkmamasına rağmen idrar testinde cıkmış miydi önceki gebeliginizde.Benim oncesinde adet gunu kan verdim 0.5 cikti ve negatif dediler ama 20 gunluk hamilemisim ustune ust gorme yasadim bnde psikolojik sandim belirtiler ama sonradan 6 haftalikti ogrendigimde doktor bazi insanlarin kanda gec yukselir ve 10 15 gun sonra kanda cikar dedi bana saklamis kanda gebeligin dedi simdi de 3 test yaptim oncekiler aksam uzeri yapilmisti ve 15 dk cikan sonuclardi bugunkuni bugun yaptim sabah ilk idrarla ve aninda cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?