- 28 Aralık 2015
- 371
- 356
- 103
- Konu Sahibi Birumudayolculuk
-
Benimki de aynen böyleydiKizlar bi bakar misiniz 1.testi yaptim cokhafif bellibelorsiz vardi 15 dk sonra baktigimda belli sekilde cizgi vardi silik ama 2.ci tekrarladim 1 saat sonrasinda ondada ayni sekilde cıktı birde yine burda birsey okumustum gebelik testini suya tuttugunda cizgi siliniyorsa buhar cizgisidir diye denedim gitmedi sizde bi baksanızyardimci olsanız bu arada 8 gun varken bakmistim ve su an olmam gerekn tarih 24 temmuzEki Görüntüle 2665409 Eki Görüntüle 2665410
Benimki de aynen böyleydihamile olabilirsin , hakkında hayırlısı
Amin inşallah . Evet aynısı canım .sizde bu testle mi yapmistiniz coksagolun tesk ederjm rabbim saglicakla kucaginiza aldirmayi naeip etsin
Amin ins rabbim size de saglicakla kucaginiza almayi nasipetsin insRica ederim , her şey gönlünce olsun.
Yapacagim da bnde tekrar bir husrana ugrarim diye korkuyorum o yuzden adet tarihimin gecmesini bekliyorum gogsum cok kotu sizliyor aciyor bilemedimTekrar bir test yapsanız?
sizde rahatlasanız bizde
Bu test çok kişiyi yanılttı ama sizin var gibi duruyor.
Canım seninle benzer durumlarının.Benimde 2dusuk geçmişim var.Şuanda miratechin başka bir testi ile ben yaptım 2-3gun önce benimde çok çok silik çıktı ama kuruma çizgisi dediklerimi bilemiyorum..Benimde bat 25-26 temmuz flnAy ins 2 dusuk gecmisim biri kurtaj 2 de kimyasalim var ins korkuyor rabbim tum isteyenlere versin bana da ins vardir
Ins ikimizin de vardir baska test denediniz mi pekiCanım seninle benzer durumlarının.Benimde 2dusuk geçmişim var.Şuanda miratechin başka bir testi ile ben yaptım 2-3gun önce benimde çok çok silik çıktı ama kuruma çizgisi dediklerimi bilemiyorum..Benimde bat 25-26 temmuz fln
Bn 17 sinde yaptim bu testleri bir tane yaptim yoktur diye atacaktim komsumun israri ile 1 saat sonra 2.ci testi yaptim oda ayni sekilde cikti yarin sabah yapayim diuorum bakalim ne olacakbenim de silik çıktı tabi bu kadar olmasa da. sizin baya belli gibi hayırlı olsun şimdiden. Ben de adet günümü bekliyorum 5 gün var daha
Rabbim sabir versin ins cnm markadan mi bilmiyorum benimki ama oncede denedigim de boyle çıkmıyor du hicCanım seninle benzer durumlarının.Benimde 2dusuk geçmişim var.Şuanda miratechin başka bir testi ile ben yaptım 2-3gun önce benimde çok çok silik çıktı ama kuruma çizgisi dediklerimi bilemiyorum..Benimde bat 25-26 temmuz fln
Kuruma çizgisi çıkmış maalesef.İlkinde saatler sonra silik gibi beliren 2.cizgi bu sefer belirmedi..bu markayı ilk kez kullandım hayır yani yoksa ilkinde niye böyle çıktıArada 2-3gün oynuyor negatif çıkanı bu sabah yaptım.
Evet canım aslinda bunu çok iyi biliyorum ama biraz da belirtilerin önceki gebeliklerimle aynı olması ve her denememde gebe kaldığimin özgüveni oldu sanırım istemsizce.Kuruma çizgisi çıkmış maalesef.
10 dakikadan sonra dikkate almayın. Eğer diğer ilk testteki çizgi gebelikten çıkmış olsaydı Bugün yaptığınız testte anında çizgi belirmesi gerekirdi
ben bugün de yaptım daha belirgin gibi oldu. siz de durum nasıl?Bn 17 sinde yaptim bu testleri bir tane yaptim yoktur diye atacaktim komsumun israri ile 1 saat sonra 2.ci testi yaptim oda ayni sekilde cikti yarin sabah yapayim diuorum bakalim ne olacak
Evet biraz belli sekilde hayirlisi olsun ins bnm yaptimbugun yukeyeyim dur bndeben bugün de yaptım daha belirgin gibi oldu. siz de durum nasıl? Eki Görüntüle 2665920
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?