• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Miratech gebelik testinin silik çıkması bat8

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Birumudayolculuk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
185
81
13
32
Kizlar bi bakar misiniz 1.testi yaptim cokhafif bellibelorsiz vardi 15 dk sonra baktigimda belli sekilde cizgi vardi silik ama 2.ci tekrarladim 1 saat sonrasinda ondada ayni sekilde cıktı birde yine burda birsey okumustum gebelik testini suya tuttugunda cizgi siliniyorsa buhar cizgisidir diye denedim gitmedi sizde bi baksanızyardimci olsanız bu arada 8 gun varken bakmistim ve su an olmam gerekn tarih 24 temmuz
20200717_161826.jpg
20200717_161719.jpg

Son düzenleme:
Kizlar bi bakar misiniz 1.testi yaptim cokhafif bellibelorsiz vardi 15 dk sonra baktigimda belli sekilde cizgi vardi silik ama 2.ci tekrarladim 1 saat sonrasinda ondada ayni sekilde cıktı birde yine burda birsey okumustum gebelik testini suya tuttugunda cizgi siliniyorsa buhar cizgisidir diye denedim gitmedi sizde bi baksanızyardimci olsanız bu arada 8 gun varken bakmistim ve su an olmam gerekn tarih 24 temmuzEki Görüntüle 2665409 Eki Görüntüle 2665410
Başka marka dene bence

Adet gunume gecmesini bekliyorum test yapmiyorum o yuzden bklemek zor ama rabbim tum isteyenlere versin ins
Amin canım inşallah hamilesindir ama bu test çok yanlış sonuç veriyor o yüzden başka yapmanı öneririm hakkında hayırlısı olsun 🙏

Ay ins 2 dusuk gecmisim biri kurtaj 2 de kimyasalim var ins korkuyor rabbim tum isteyenlere versin bana da ins vardir 😊🙏
Benimde bir kizim var Allah omur versin, ikinci gevelik icin ugrasuyorum 2 senedir, senin gibi 2kimyasalim var, bu ay klomen kullandim bende adetimi bekliyorum, insallah Rabbim gonlune gore versin, ama iki test yaptim ikiside silik dedin bence var, ikisinin birden seni yaniltmasi zor

Benimde bir kizim var Allah omur versin, ikinci gevelik icin ugrasuyorum 2 senedir, senin gibi 2kimyasalim var, bu ay klomen kullandim bende adetimi bekliyorum, insallah Rabbim gonlune gore versin, ama iki test yaptim ikiside silik dedin bence var, ikisinin birden seni yaniltmasi zor
Rabbim evladina omur versin canm benim gibiler daha zor durabiliyor ayakta vardir bunda da bir hayir deyiyorum hersey rabbimden vereende alan da ins rabbim tez zamnda verir hepimize 🙏😊

Kizlar bi bakar misiniz 1.testi yaptim cokhafif bellibelorsiz vardi 15 dk sonra baktigimda belli sekilde cizgi vardi silik ama 2.ci tekrarladim 1 saat sonrasinda ondada ayni sekilde cıktı birde yine burda birsey okumustum gebelik testini suya tuttugunda cizgi siliniyorsa buhar cizgisidir diye denedim gitmedi sizde bi baksanızyardimci olsanız bu arada 8 gun varken bakmistim ve su an olmam gerekn tarih 24 temmuzEki Görüntüle 2665409 Eki Görüntüle 2665410
Bence bu pozitif hayırlısı olsun inşallah,şu an kan versen kesinleştirirsin beklemene gerek yok

Back
X