How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Miratech gebelik testi???

Hala adet yok. Sanci var devam. Arada soldan vuruyor ay acaba hamile miyim :) bu arada dün de ilişki oldu ve ilişkiden sonra wc ye çıktığımda beyaz yumurta akı gibi akıntı oldu

Hala adet yok. Sanci var devam. Arada soldan vuruyor ay acaba hamile miyim :) bu arada dün de ilişki oldu ve ilişkiden sonra wc ye çıktığımda beyaz yumurta akı gibi akıntı oldu
O akıntı sperm olabilir mi,fazlası dışarıya atılıyor çünkü. Bence kandan bir baktır derim kesin sonuç verir.

Sperm olsa bilirim canim yumurta akı kıvamında akintiydi

Olanlar var canım içerinin bir hazırlığı denebilir

bugün 36. gündeyim ve maalesef test yaptıramadım da yapamadım da . yurtdışından misafirlerim vardı. daha doğrusu uğradılar diyelim . perşembe gidecekler.normalde düzensiz olduğum ve testte negatifi gördüğüm için pek umut vermiyorum ama perşembe onları gönderince kan vericem tabi o zaman kadar kırmızı kart yemezsem.

gecikmenin 5. günündeyim. Sancılar devam ama kırmızı kart yok :KK55:

valla böyle devam ederse 1 de işten çıkıcam oğlumu alır kan vermeye giderim :D 2 yıl önce oğlumu öğrenmek için gittiğim acil e belki kardeşi için gitmiş oluurm :KK55:

iş çıkışı oğlumu alıp acile gidebilirim kan vermeye. o zaman belli olur bakalım neymiş :D

Canlar benden kocaman bir negatif geldi sizin gönlünüzce olsun inşallah benim acelem yok :)

Canlar benden kocaman bir negatif geldi sizin gönlünüzce olsun inşallah benim acelem yok :)
Can'ım hayırlısı olsun oğluşun küçükmüş daha inş istediğin Zamanda verir Allah. Kardeş lazım tabi :). Allah aratmasın çocuğu olmayanlara en kısa zamanda versin inşallah:)

benim test yanılmadı kızlar kırmızılar geldi. teste suç atmak yok:)

benim test yanılmadı kızlar kırmızılar geldi. teste suç atmak yok:)
İnş en kısa zamanda güzel haberi alırsın canım. Ben de test yapmıştım dün çıkmadı ama bugün Regl olmam lazım, sadece arada kramp giriyor bacaklarım ağrırdı normalde öncesinde, Ağrı fln yok bacaklarımda. İnş gelmez

Back