• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miratech gebelik testi???

yarın Bat bakalım neler olacak. buraya yüklediğim test al bi adında gebelik testiydi. onda varla yok arası bir çizgi vardı. Ama dün Miratech diye bir markanın uyguladım akşam. Birşey çıkmadı. Hayırlını bekleyelim görelim
Benim yaptığım miratech idi. Adet Tarihimden 2 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı. Adetim gecikti sandım yine yaptım yine silik. Ama 26 eylülde Regl oldum. Baya üzüldüm. Bu ay pek takmıyor gibiyim 29 ekim benim de Bat. Bekliyorum bakalım. Hafif bir bel ağrım var. Ama ben öğretmenim ayakta olduğum için de olabilir o ağrı. Bebişe yormuyorum o yüzden. İnşallah hamilesindir, testler yanılabiliyor.

vlla benim de adet gelecek gibi. adet sancılarım arada vurmaya başladı. göğüs sızlamalarım olmasa arada,kesinlikle hamile değilim diye emin konuşurdum

vlla benim de adet gelecek gibi. adet sancılarım arada vurmaya başladı. göğüs sızlamalarım olmasa arada,kesinlikle hamile değilim diye emin konuşurdum
Hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır :) benim belim çok ağrıyor geçmedi gitti 4 gündür çekiyorum bu ağrıyı. Çok hafif de midem bulanıyor. Adete 2 gün kala test yapacağım.

Bel ağrım akşama doğru arttı baya ağrıyor:( inşallah başka bir şey çıkmaz bu bel Ağrı'sının altından.

Benim yaptığım miratech idi. Adet Tarihimden 2 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı. Adetim gecikti sandım yine yaptım yine silik. Ama 26 eylülde Regl oldum. Baya üzüldüm. Bu ay pek takmıyor gibiyim 29 ekim benim de Bat. Bekliyorum bakalım. Hafif bir bel ağrım var. Ama ben öğretmenim ayakta olduğum için de olabilir o ağrı. Bebişe yormuyorum o yüzden. İnşallah hamilesindir, testler yanılabiliyor.
testin yanılma ihtimalini düşük görüyorum ben. ya da umutlanmaktan korkuyorum bugün regl 5 gün gecikti. sabah negatif çıktı.4 aydır deniyoruz.

testin yanılma ihtimalini düşük görüyorum ben. ya da umutlanmaktan korkuyorum bugün regl 5 gün gecikti. sabah negatif çıktı.4 aydır deniyoruz.
Burada okumuştum bazılarının idrar testinde çıkmamış ama kanda çıkmış hamile olduğu. Regl olmazsanız pzt kandan baktırın. İnşallah hamilesinizdir. Allah isteyen herkese versin. Ben geçen ay test yaptım çok silik çıktı 2 defa yapmıştım 2 sinde de aynıydı. Ama maalesef Regl oldum.

Burada okumuştum bazılarının idrar testinde çıkmamış ama kanda çıkmış hamile olduğu. Regl olmazsanız pzt kandan baktırın. İnşallah hamilesinizdir. Allah isteyen herkese versin. Ben geçen ay test yaptım çok silik çıktı 2 defa yapmıştım 2 sinde de aynıydı. Ama maalesef Regl oldum.
aaaa bak yine ümit verdin bana. demek pozitifti ve regl oldun. ben de silik falan yoktu.hiç yani.çizginin ç si yoktu.görmek için çok uğraştım çok zorladım ama olmadı:)ben de adet olacağıma o kadar hazırladım ki kendimi adetin 3. günü dr a gidip kan vereyim diyorum.

aaaa bak yine ümit verdin bana. demek pozitifti ve regl oldun. ben de silik falan yoktu.hiç yani.çizginin ç si yoktu.görmek için çok uğraştım çok zorladım ama olmadı:)ben de adet olacağıma o kadar hazırladım ki kendimi adetin 3. günü dr a gidip kan vereyim diyorum.

Aynen Regl olmazsan git kandan baktır Can'ım. Gönlüne göre olsun inşallah. Ben beklemedeyim şimdilik. Kasıklarımda da ağrı var inş bu ay olmuştur.

Aynen Regl olmazsan git kandan baktır Can'ım. Gönlüne göre olsun inşallah. Ben beklemedeyim şimdilik. Kasıklarımda da ağrı var inş bu ay olmuştur.
kaçıncı ayın ve bat ne zaman inşallah bebeğin seninledir.

2. Denememizdi bat 29 ekim, inşallah ama geçen ay yaşadıklarımdan sonra da olumlu düşünemiyorum.
hakkında hayırlısı olsun inanır mısın temmuz ayında ne yumurtlamadan haberim vardı ne ovulasyondan ne bat tan haberim vardı ne sattan:)ama işte bebek özlemi her şeyi öğretiyor insana.en çok da beklemeyi.

hakkında hayırlısı olsun inanır mısın temmuz ayında ne yumurtlamadan haberim vardı ne ovulasyondan ne bat tan haberim vardı ne sattan:)ama işte bebek özlemi her şeyi öğretiyor insana.en çok da beklemeyi.
Öyle canım bebek düşününce araştılıyor öğreniliyor:) sabır işiymiş onu da anladım. Normalde sabırlı biri olan ben bu konuda sabırsızım nedense. Senin sonucunu da merak ettim. İnşallah vardır.

Öyle canım bebek düşününce araştılıyor öğreniliyor:) sabır işiymiş onu da anladım. Normalde sabırlı biri olan ben bu konuda sabırsızım nedense. Senin sonucunu da merak ettim. İnşallah vardır.
benim bünyem biraz hassastır sıcak havalarda daha erken gelen reglim havalara bağlı olarak gecikiyor olabilir. netleşince yazarım sana da ama büyük ihtimalle hamile değilim. çünkü nedense ben testin yanılacağına pek ihtimal vermiyorum.

arkadaşlar deneyim sahibi biri olarak konuşuyorum. Önceki gebeliğimde idrar testlerinin hiçbirinde çıkmadı. En son Adet gecikmemin 3. günü kanda görmüştük. Denemediğim marka kalmamıştı. Çizginin ç si yoktu :D Şimdi yine aynı şey oluyor. Bugün adet gecikmemin 3.günü. En son idrar testini cuma akşam yapmıştım negatifti. Hala yok adet teyze :D

bakin hatta size doğumdan sonra ilk adetimden bu yana günleri yazim.ben 26. gün adet olurum normalde.
Kasım 29. gün adet
Aralık 31. gün
ocak 29.gün adet
şubat 26.gün
mart 27.gün
nisan 26.gün
mayıs 29.gün
haziran 26.gün
temmuz 26.gün
agustos 26.gün
eylül 27.gün
ekim 28.gün
ve ekim sonu halen gelmeyen adetimin bugün 26.günüm.

hala bekliyorum. normalde ben her 26 da adet olurdum ama dogumdan sonra şaştı biraz döngüm

şimdi miratech erken gebelik testi aldım ve tek çizgi... bekliyorum bakalım adet teyzeyi o_O

arkadaşlar deneyim sahibi biri olarak konuşuyorum. Önceki gebeliğimde idrar testlerinin hiçbirinde çıkmadı. En son Adet gecikmemin 3. günü kanda görmüştük. Denemediğim marka kalmamıştı. Çizginin ç si yoktu :KK70: Şimdi yine aynı şey oluyor. Bugün adet gecikmemin 3.günü. En son idrar testini cuma akşam yapmıştım negatifti. Hala yok adet teyze :KK70:
canim ya neden insanlara umut veriyorsun bakiyim sen.özellikle de benim gibi 1 hafta gecikmiş test yapmis negatifi görmüş ve 4 aydir da bebişini bekleyen birine:)şaka bir yana da bugün kan vermeye gittim ama yoğunluk vardi vazgeçtim.normalde duzensiz olduğum icin çok üzerine düsmedim ama şimdi de kist falan vardir diye şüphe etmeye başladim.
ayrica adetlerine gipta ettim.
kiymetini bil bu düzende olmak isteyen çok kisi var.nazar degmesin diyelim bakalim.

Back