Miranda Kerr

sanki çok da önemli yani dimii..

niye takılınıyo buna anlamadım o türk olsa nolur olmasa nolur sanki

her şeyden önce herkes Allahın yarattığı bi kul işte..
turk kadınında vardır bu
tum ırklardan guzel olduklarını ıdda ederler
ama her ırktan guzel de cırkınde cıkar
bıde esmer oldumu kesın turk bu derler

hayır bi kere kimse türk olduğu için önemsiyoruz demedi
safkan türk de demedi çeyrek türk olduğunu taa en başından söylemiştik yani
yazdığının arasına nokta virgül filan koyarsan anlatmak istediğini anlarız
öyle bi demişin ki güzel türk olamaz bu gibi
ayy neyse

Son düzenleme:
turke gercekten de benzemiyor:26: bana benzemiyor yani veya yolda gordugum herhangi bir kızada isin sakası bir yana soyunda turkluk olabilir bunu bilemeyiz ama tam bir turk kızı modeli degil buda bir gercek:26:..bu kadar abartılmasını anlamıyorum bu olayında turk kızları cirkin degildir zaten oyle bir genelleme yapılamaz ama belli bir simamız var baktıgınızda bir kızın turk olup olmadıgını kavrayabiliyorsunuz bu demek degilki cirkiniz hepimiz guzeliz

Son düzenleme:
kanında türklükten bahsedıyoruz zaten.ayrıca tıpık turk kadını modelı yoktur dısarı adım attıgınızda her cesıtten kadın goruyorsunuz.Bunun gıbı degısık tıpler bızden cıkıyor cıkmıyormu? bizde bundan bahsedıyoruz.

tipik rus kadını nasıl varsa sarısın mavi goz vs vs tipik turk kadınıda vardır esmer kahve gozlu istisnalar cıkabilir ama cok az..genlerle alakalı bir durum buda her milletin kendi ozgu ozellikleri vardır nasıl arap kadınlarını bir bakısda tanıyabilirseniz bir turk kadınıda aynı sekilde ayırt edersiniz yabancı bir kadından..boyle bir kız yolda gorsem dikkatimi ceker ya derim bu kız turk degil yada gocmenlik var:44:

sizin o tipik rus kadını sandığınız tipik değil işte
bizim mal erkekler 3-5 tane sarışın görmüş her yerde ruslar güzel şöyle böyle
ruslar siyah saçlı beyaz tenli olur genelde
ayrıca çoğu da tipsizdir
ayrıca da gerçekten tipik türk kadını yok çeşit çeşit kadın var dışarda

bakın sizde genelde siyah saclı beyaz tenli olur diyorsunuz bende turk kadını genelde bugday-esmer kahve sac kahve goz olur diyebilirim heralde degilmi..ben butun turk kadınları aynı fabrikadan cıkmıs gibidirmi diyorum anlatamıyorum sanırım belli genetik ozellikler vardır her milletin bir hint kadını gordugunuzde tanırsınızya hani gozlerden yuz seklinden turk kadınıda oyledir diyorum bunda kotu birsey yok:26:

Son düzenleme:
Bravo.
Hakikaten bravo.
Kaç tane bayan oturmuş neyin tartışmasını yapıyor.
Nereli ise nereli?
Bize ne?

He ayrıca şu takıntıyı hiç bir zaman anlamamışımdır.

Genellikle esmer kişiler Türk olarak anılır.
Ne alakası var?
İnanın ki Türk milleti o kadar değişik bir Irk ki.
Çok fazla değişik tipte insanımız var.
Mesela ; Tuba Ünsal ( Sarışın, mavi gözlü. Türk değil mi? ) Emel Sayın ( Sarışın, mavi gözlü. E Türk ? ) Ya Kıvanç Tatlıtuğ ? ,
Size bu şekilde devam eden o kadar çok insan gösterebilirim ki.

Karadeniz tarafına giderseniz oralarda hep sarışın, renkli gözlü insanlar görürsünüz.
Yani rica ediyorum Türk insanını tek tipe sokmayın.
Türk'lerin geneli esmerdir düşüncesinden kurtulalım.
Hiç bir milletin geneli Esmer, Kumral ya da sarışın değildir.
Rus milleti bile öyle tamamen sarışın ya da renkli gözlü değil, esmeride var kumralıda kızılıda.

Başka bir örnek vereyim; Almanlarıda genellikle sarışın sanarlar ama hayır değil gayet esmer olanlarıda var.

O yüzden genelleme yapmayalım.
İlla ki bir sarışın mavi gözlü gördüğümüzde Türk'e hiç benzemiyor, Türk olamaz demek ne kadar büyük saçmalık.
Allah hepimizi tek tip yaratmadı heralde.

Di mi bayanlar?
5 parmağın 5i bir değildir.
Bunu unutmayın hiç bir zaman.

Bir de bilimsel bir açıklama buyurun;

Son düzenleme:
bende sunu anlamıyorum esmer olmak kotumuesmeriz deyince neden yok sarısında var suda var buda var olabilir yahu memleket olayına dondu resmen bu kadar kasmaya gerek yok bunu ..her milletin kendine has ozellikleri vardır ben bunu anlatmaya calısıyorum bir arabı bir irlandalıdan cok rahat ayırt edebilirsiniz hani buda yasadıgınız cografyanın size kattıgı genetik ozelliklerden dolayı olur anlatabildim umarım suan ben demiyorum turkiyenin hepsi aynıdır sadece genel ozelliklerimiz vardır ki her milletin oldugu gibi gibi neyse daha fazla yazmıycam bu konuda

Son düzenleme:

hay allah konu nerden nereye geldi.Canım esmer olmasında bır kotuluk yok kı ben esmer delısıyımdır zaten.ama bazı kısılıkler var boyle dırek sarısın olursa turk degıldır damgasını yapıstırıyor.veya guzelse bu kadar guzelı bu memleketten cıkarmı yaa düşüncesinde oluyor.Yanı mılletce boyle bır aşağlık kompleksımız var malesef.Konuda burdan acıldı zaten.Bzım esmerlıgımızin çoğu iklim ve cografyayla cok alakalıdır.yanı turkler aslında kumral sarısın bır mıllettır.ama gunese cok maruz kaldıgımız ıcın cılt rengımız koyulasıyor.Normalde kuman turklerı vardır kı onlara tum avrupa sarısın anlamına gelen kuman ısmını vermıstır.bende bu turklerden bırıyım.Tabıkı esmerlıkte bır kotuluk yok şayet esmer kadınları ayrıca bı severım.klasık avrupai gorunumden cok farklılar.

Çok haklısın

Daha dün akşam arkadaş ortamımızda konustugumuz bır konuydu bu ..
İnsanların turk - amerıkan - japon vs gb ayrılmaları ..
halbukı yuzyıllar önce herkez bırbırınden kız almış kız vermış .. akrabalıklar kurulmuş ..
yanı saf kan turk saf kan amerıkalı vs .. gb konusmalar cok anlamsız ..
--

Hatuna gelırsek ; Oyuncak bebek gibi .. güzel mi evet ama bıseyler eksık yada fazla bılemıyorum. bır ıtıcılık var.
( eşiyle ve bebeğiyle çekilmiş resimleri bir başka .. mutluluk ve doğallık var onlarda )

Dikkatimi çekti bunlar çocuk tutmayı bilmiyor mu ? çocuk şekilden şekile girmiş
Birde hangi kadın emzırırken bukadar guzel ve bakımlı oluyor ya cok begenıyorum su mankenlerın anne hallerını.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…