Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ruhsuz
......
babannesinin aslı Türk değil bence safkan Türk olan kim var ki zaten
yüzünde beni rahatsız eden bir şey var böyle saf saf bakan kızlar var olur ya yüzü bence öyle görünüyor çirkin değil ama bilmiyorum işte beni çok rahatsız ediyor yüzünde tam olarak tarif edemediğim şey gamzeleride sanki oraya zorla oturtulmuş gibi alt çene alın mesafesi çok kısa buna karşılık yanakları çok geniş beğenmiyorum ben...
babannesinin aslı Türk değil bence safkan Türk olan kim var ki zaten
Beni de yüzünde rahatsız eden ama bir türlü bulamadığım bir şey vardı.Ama son koyulan fotoğraflar sayesinde çözdümUzaktan bakınca yüzü güzel geliyor ama yakın fotoğraflarda gözleri çok ayrık yani iki gözünün mesafesi birbirine çok uzak ve yüzü çok küçük ben vücudunu da beğenmiyorum.Elma tipli göğüs var kalça basen yok.En son Victoria secret için çektirdiği resimlerde çok belli resim eklemeyi becerebilsem eklerdim.Güzel gelmese de şirin en azından insanın içi ısınıyor bir bakışta
Miranda mayo çekimi için Türkiye'ye gelmiş.Basınımız Miranda Türk çıktı falan deyince çok meraklanmıştım.Sonradan öğrenmiştim meğer babaannesi Türk'müş.Tabi Bu Miranda'yı Türk yapmaz ama yinede annesi babası Alman Gisele bündchen Brezilyalı oluyorsa Miranda Kerr onun yanında safkan Türk kalır diye düşündümYani kısacası demek istediğim Safkan ırk dünyada kalmadı bence
bu yorumunuz bıraz saçma gıbı olmuş kızmayın bana ama.nerden vardınız safkan olmadıgı kanısına.hem safkanlıkla ne alaka ki
yoo kızmadım çünkü kızılacak bişey yok çünkü umursamıyorum
ben öyle düşündüm şimdi sebebini açıklamaya kalksam baya uzun olur
umursamanız gerekmıyor zaten.bende canakkalelıyımde anadan babadan safkan turkum demekki oluyormuş.genelleme yapılmazmış.
beni ilgilendirmiyo nereli ya da türk olup olmadığınız..niye bu kadar alındınız anlamadım..
iyi ki bi laf söyledik.. hayret bişey ya
sizi ne ilgilendiriyosa