Miranda Kerr

tumblr_lylxgbEviJ1ro6xr9o1_500.jpg

tumblr_lylwh5XKqn1r5irm8o1_500.jpg

tumblr_lylfq1KXd71r5irm8o1_500.jpg

tumblr_lyfyyqGpu21qdyd0po1_500.jpg

tumblr_lyl41pvwQc1r66adio1_500.png

Ben begenmiyorum bu kadini.
Bir orantisizlik var sanki yüzünde, surati özellikle cenesi cok ufak, bir de her baktigimda bana Hande Ataizi'ni hatirlatiyor onu da pek begenmem. Benzemiyor ama andiriyor cok az.
Fizigine lafim yok bütün VS mankenlerinin fizigi mükemmel zaten. Ben siradisi güzelligi sevdigim icin onlarin arasinda en cok Cintia Dicker'i begeniyorum.

Bir de su ortadaki kadin cok hosuma gitti, bana göre diger ikisinden daha güzel ve daha dogal... :31:

Ben begenmiyorum bu kadini.
Bir orantisizlik var sanki yüzünde, surati özellikle cenesi cok ufak, bir de her baktigimda bana Hande Ataizi'ni hatirlatiyor onu da pek begenmem. Benzemiyor ama andiriyor cok az.
Fizigine lafim yok bütün VS mankenlerinin fizigi mükemmel zaten. Ben siradisi güzelligi sevdigim icin onlarin arasinda en cok Cintia Dicker'i begeniyorum.

Bir de su ortadaki kadin cok hosuma gitti, bana göre diger ikisinden daha güzel ve daha dogal... :31:

o alttaki fotoğraftan soldaki doutzen kroes i çok beğeniyorum

Günde 18 saat çalışıyormuş bir ara Miranda, ama şimdi yavaşlamış çalışmaları ve bebeğiyle ilgileniyor.

Çok güzel bir anne. :69:

miranda-kerr-who-most-beauitful.jpg

miranda-kerr-baby-01.jpg

Miranda-Kerr-Carmytext01.jpg

Miranda-Kerr-Carmytext05.jpg

Cok şirin bır kadın ama ne kadar sırın olursa olsun seksi olamıyor yanı zorlasada olamıyor.Banada son donemlerde cırkın gelmeye basladı eskıden daha guzel buluyordum.Bu arada neden vs mankenlerının cogunun beli duz ve kalın kıvrımlı cok az kadın var benım gercek anlamda vucudunu begendıgım tek kadın bar rafaeli. adrıana olsun doutzen olsun kaba bır bel yapıları var mirandanında oyle ..

Şu kadını güzel bulmayan bile var topicte oha yuh bla bla...:19: Boy, fizik, renkli göz, dolgun dudaklar, bakımlı saçlar, şıklık, gamze bile var ve hiç bir estetik mudahale yok. Size kainat güzelini getirseler yine beğenmezsiniz. Beğenmemek huy haline gelmiş çünkü:20:

Demek istediğim bunların hepsinin tek bi insanda olması inanılmaz birşey:34:
$ückusak.jpg
Gerçi enımde ananemle annem boyle olsalardı bende Miranda giby olurdum. Gelin görün kie 1.62 kara kaş kara göz standart bi kızım.Genlere sovmemek elde deil:1:

Şu kadını güzel bulmayan bile var topicte oha yuh bla bla...:19: Boy, fizik, renkli göz, dolgun dudaklar, bakımlı saçlar, şıklık, gamze bile var ve hiç bir estetik mudahale yok. Size kainat güzelini getirseler yine beğenmezsiniz. Beğenmemek huy haline gelmiş çünkü:20:

Bunu burada daha önceden de aciklamistim, yine de söylüyorum; herkesin zevki. Iki sayfa geriye giderseniz benim begenimi görürsünüz mesela.
Burasi her fikirden, her begeniden kadini barindirdigi icin begenmeyenlerin olmasi normal.
Ayrica kainat güzeli yoktur bana göre. Herkes icin ayri kainat güzeli vardir.
Yine belirtiyorum; bu kadini begenmiyorum. Hosuma gitmeyen, beni iten bir sey var bu kadinda. Surat yapisi olabilir mesela. Surati cok kisa ve cok ufak bir cenesi var. Bir de gözleri suratina göre cok ayrik mi desem yayik mi desem ne desem bilemedim. :1: Bir orantisizlik var kisacasi. Tabi bana göre..

Demek istediğim bunların hepsinin tek bi insanda olması inanılmaz birşey:34:
Eki Görüntüle 394564
Gerçi enımde ananemle annem boyle olsalardı bende Miranda giby olurdum. Gelin görün kie 1.62 kara kaş kara göz standart bi kızım.Genlere sovmemek elde deil:1:

Kara kas kara göz olununca standart olunmuyor ki... :31: Bir Avrupa'ya gidin, bakin nasil topluyorsunuz dikkatleri üzerinize.. :34:

Son düzenleme:
Ozellikle sizin yorumlarını oturup inceleyecek deilim, sizi tanımıorum, bunun için de kalkıp bana bişy soylemezsiniz, beğenmeyen bi kaç kişinin yorumunu okudum bunları yazdım. Gerçi bunu açıklamak zorunda da deilim. Ben memnun deilim kendimden size ne? Sizinde kendinizden memnun olup olmamanız beni ilgilendirmior.Esmer bayanlar için Avrupa nın gündemini tutacak halim yok ben Türkiye de yaşıorum Türkiye de ki duruma bakarım.Her 5 kızdan 4 ü esmer. Miranda yı da beğenmeyenleri anlamamakla birlikte ben beğeniorum.:ssz:

türkiyede gerçekten siyah saça sahip çok az kişi var...çoğu kız kumral zaten çok koyu renk saça sahip o kadar az kişi var ki...

Rusya da filan mı yaşıosunuz siz ben anlamadım:27: Çoğunluk sarışın kumral mıymış Türkiye de vay arkadaş:53:

Rusya da filan mı yaşıosunuz siz ben anlamadım:27: Çoğunluk sarışın kumral mıymış Türkiye de vay arkadaş:53:

hayır sarışın değil çoğunluk ben de rusyada değil izmirde yaşıyorum benim bulunduğum bütün ortamlarda 10 kız varsa 7 si kumral saçlıdır esmer kız çok daha az kumrallara göre.

Back