Miranda Kerr

Canım sen niye derdini anlatmaya çalışıyorsun ki?
Sen ne dersen de mevzu karşındakinin anladığı kadardır.
Hiç kendini yorduğuna değmez. Mantıklı her insanın düşünmesi gerekir zaten senin bahsettiğin zevk meselesini.
En bilindik laf da ortada "zevkler ve renkler tartışılmaz" diye.
Kimsenin haddine değil sen nasıl bunu beğenmezsin demek. Biraz kafa çalıştırılırsa bunun doğruluğunu herkes okeyler.
Düşünemiyorsa bunu millet onların problemi. Anlatsan da fayda etmez. Hiçbir zaman da etmedi biliyorsun.
Sadece yorumlara bakıp geçmek en mantıklısı. Sürekli aynı muhabbetler dönüyor zaten bu forumda, sen de iyi bilirsin.
Değişen hiçbir şey yok.

türkiyede gerçekten siyah saça sahip çok az kişi var...çoğu kız kumral zaten çok koyu renk saça sahip o kadar az kişi var ki...

hayır sarışın değil çoğunluk ben de rusyada değil izmirde yaşıyorum benim bulunduğum bütün ortamlarda 10 kız varsa 7 si kumral saçlıdır esmer kız çok daha az kumrallara göre.
Söylemleriniz de bi çelişki olduğunun farkında deilsiniz sanırım 1. yorumda Türkiye de 2. yorumda ise benim bulunduğum bütün ortamlar ibaresi geçior enteresan

Son düzenleme:
Söylemleriniz de bi çelişki olduğunun farkında deilsiniz sanırım 1. yorumda Türkiye de 2. yorumda ise benim bulunduğum bütün ortamlar ibaresi geçior enteresan

ortada bir çelişki yok 19 yıldır yaşıyorum ve sadece bir yerde bulunmadım izmir olsun istanbul olsun ankara olsun bir çok şehir gezdim türkiyede bulunduğum yerlerden kastım bu ve sizin söylediğiniz gibi esmer kız görmüyorum ben açık tenliyimdir ama saç rengim çok koyudur örneğin bu yüzden herkes boya sanar saçlarımı doğal rengi olduğunu öğrendiklerinde ya çok şaşırırlar ya da inanmazlar kuaför bana inanmayıp arkadan arkadaşıma sormuştu hatta bunu niye mi söyledim çünkü türkiyede sizin söylediğiniz gibi koyu renk saç fazla olsaydı insanlar böyle tepkiler vermezdi türkiyede az sarışın olduğu doğru ama bu demek değil ki herkes esmer aksine türk kadını daha doğrusu türk insanı kumraldır genelde.

Son düzenleme:

Gayet kibar bir sekilde, düzgün bir üslüpla yazmistim. Ama aldigim cevap o kadar kötü bir üslupla yazilmis ki ikili tartisma olmamasi icin yazdiklariniza karsilik tek tek cevap yazmiyorum. Umarim bu yazdigim yorumun size bir faydasi olur da su üslubunuzu bir düzeltirsiniz...

Bu arada ben sizi yorumumu görmeniz icin yönlendirdim, oturup yorumlarimi inceleyin demedim. Ister inceleyin ister incelemeyin umrumda degil. Ama ne olursa olsun insanlara kendi begenilerinizi dayatmaya hakkiniz yok!

Bu arada arkadaslar Türk kadini icin genelleme yaparsak esmer olmadigini, kumral sacli, bugday tenli oldugunu gözlemleriz. Hindistan gibi insanlarin genelinin esmer, siyah sacli oldugu bir toplumla kiyaslama yapmamiz bile yeterli.
Ve yine söylüyorum; bu ülke insani icin genelleme yapmayi kendimce dogru bulmuyorum. Yazimin basinda "genelleme yaparsak" dedim zaten, yani cogunluga bakarsak. Ama bu ülkenin her bölgesinde cesitli renklerde insanimiz var. Biraz kuzeye ve batiya gidersek sarisinlara rastlayabiliriz, biraz doguya gidersek esmerlere... Her tipten insani barindiran bir cografyaya sahibiz. O yüzden bu konuyu tartismak cok zor. Batida yasiyorsaniz sarisin ve kumrallar cogunluktadir, Doguda yasiyorsaniz esmerler cogunluktadir size göre...

Yahu su forum kadar gereksiz tartismalarin bu kadar cok oldugu bir forum yoktur herhalde... Tek sorun ne biliyor musunuz? Karsi tarafa israrla fikirlerimizi dayatmaya calismamiz. Halbuki begeniler, zevkler cok cesitli ve su dünyada begenileri baska birine dayatmak yapilacak en sacma seylerden biri. Ama hala; "nasi begenmezsiniz bu kadini ya, ondan güzeli var mi? Bu kadin begenilir mi, böög, bunu begenenin zekasindan(!) süphe ederim" tarzinda yorumlarla karsilasiyorum. Bu bir bakima fasizm arkadaslar farkindasiniz degil mi? Begeniyorsaniz begeniyorum, begenmiyorsaniz begenmiyorum diyin gecin lütfen. Üstüne yorum yapacaksaniz eger kendi fikrinize göre yorumunuzu yapin, baskalari adina konusmayin ve baskalarina fikrinizi dayatmaya calismayin rica ediyorum...
Inanin bana bu konuda biraz dikkatli davransak gereksiz tartismalar olmaz, kimse bosuna banlanmaz...

Çok güzel saç rengi yaaa...
Benim ten rengim tam da böyle.
Bu renk saç istiyorum ama hep akıyor boya daha önce açtırma işlemi yaptığım için.

Büyük dişler + dolgun dudaklar = Mükemmel görüntü.
Gerçi dişleri azcık daha uzun olsa daha iyi olurdu.

önceden beğenirdim

geçici bi beğeniymiş...

gerçi en çok göz rengini beğeniyodum sanırım.fiziğine diycek lafım yok o ayrı çok güzel fiziği

ama yüzü ııı-ıııhhhhh

yanık tenliyken daha iyi duruyo bide

Bu kadının ten rengini çözemedim. Vücut kumral, yüzü beyaz. :S
Herhalde fazlaca beyaz bir pudra kullanmış.

Suratı ne kadar cırkın cıkmıs yukardakı fotoda... ben fızıgınıde kusursuz bulmuyorum duz belı var bır kadında en cok aradıgım sey o bel kıvrımı olacak elbıse erkek bedenının ustuneymıs gıbı duruyor.Benım dusuncem bu tabı

Bence de çirkin çıkmış. Yaşlı kadınlara benziyor.
Minnacık gözler de hoş olmayan bir durum.
Ama bazen de çok güzel görünüyor, anlamadım.

her fotoda farklı çıkıyor bunun sebebi bana göre saç renkleri sizce açıkmı koyu tonmu yakışmış ben çözemedim?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…