- 20 Şubat 2010
- 32.891
- 6.248
- 448
Bunu burada daha önceden de aciklamistim, yine de söylüyorum; herkesin zevki. Iki sayfa geriye giderseniz benim begenimi görürsünüz mesela.
Burasi her fikirden, her begeniden kadini barindirdigi icin begenmeyenlerin olmasi normal.
Ayrica kainat güzeli yoktur bana göre. Herkes icin ayri kainat güzeli vardir.
Yine belirtiyorum; bu kadini begenmiyorum. Hosuma gitmeyen, beni iten bir sey var bu kadinda. Surat yapisi olabilir mesela. Surati cok kisa ve cok ufak bir cenesi var. Bir de gözleri suratina göre cok ayrik mi desem yayik mi desem ne desem bilemedim.Bir orantisizlik var kisacasi. Tabi bana göre..
Kara kas kara göz olununca standart olunmuyor ki...Bir Avrupa'ya gidin, bakin nasil topluyorsunuz dikkatleri üzerinize..
türkiyede gerçekten siyah saça sahip çok az kişi var...çoğu kız kumral zaten çok koyu renk saça sahip o kadar az kişi var ki...
Söylemleriniz de bi çelişki olduğunun farkında deilsiniz sanırımhayır sarışın değil çoğunluk ben de rusyada değil izmirde yaşıyorum benim bulunduğum bütün ortamlarda 10 kız varsa 7 si kumral saçlıdır esmer kız çok daha az kumrallara göre.
Söylemleriniz de bi çelişki olduğunun farkında deilsiniz sanırım1. yorumda Türkiye de 2. yorumda ise benim bulunduğum bütün ortamlar ibaresi geçior enteresan
Ozellikle sizin yorumlarını oturup inceleyecek deilim, sizi tanımıorum, bunun için de kalkıp bana bişy soylemezsiniz, beğenmeyen bi kaç kişinin yorumunu okudum bunları yazdım. Gerçi bunu açıklamak zorunda da deilim. Ben memnun deilim kendimden size ne? Sizinde kendinizden memnun olup olmamanız beni ilgilendirmior.Esmer bayanlar için Avrupa nın gündemini tutacak halim yok ben Türkiye de yaşıorum Türkiye de ki duruma bakarım.Her 5 kızdan 4 ü esmer. Miranda yı da beğenmeyenleri anlamamakla birlikte ben beğeniorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?