Miranda Kerr

çok güzel bir yüzü var fiziği zaten harika
Hayır olur mu Miranda çok çirkin Begenmeler grup oluşturmuş burda birbirlerine aklı hocalığı yapıorlar hatta onu deme bunu de sen hala öğrenemedin mi bunların zevk meselesinden anlamadıklarını yok türk kadınları sarışın uzun boylu renkli gözlü çoğu bla bla
Herneyse çok begendiğim bir söz vardır: İstisnalar kaideyi bozmaz

her fotoda farklı çıkıyor bunun sebebi bana göre saç renkleri sizce açıkmı koyu tonmu yakışmış ben çözemedim?:44:

Ama ten rengi de değişik. Yüzüne açık renk fondöten kullanmış bazı fotoğraflarda ya da pudra ...
Bence koyu renk çok yakışıyor ona.

nadir rastlanan turden bir kadın ince hatlara sahip olan kadınları begeniyorum miranda da onlardan biri tam bir kadın benim kıstaslarıma gore super

Çok beğeniyorum bu kadını VS nin en güzel 3 mankeninden biri. Yalnız direk suratının oldugu fotolarda acayip çıkmış pek beğenmedim :S en iyisi biraz uzaktan bakmak ama çok şirin ya

Yüzünde beni rahatsız eden bişey var. Çenesi mi çok ufak yüzü bana çok farklı geliyor nedense. Ama fiziği güzel gerçekten.

Burada ne demek istedıgını anlamadım.Bir yandan zevk meselesınden anlamıyorlar dıyorsun dıger yandan sen burnunu mılletın zevklerıne sokuyorsun.Evet bencede cırkın bır rahatsızlıgın mı var bundan ?

gamzeleri çok güzel.
gamzeli insanları çok beğeniyorum.
gülmek yakışıyor.

çok sıradan bence sokakta kolaylıkla görünebilecek bir tip ve dikkat çekmeyecek biri ben şahsen görsem bakmam...

Son düzenleme:
minyon bir tipi var bence bu kızın çok ufak tefek duruyor yüzüde çok küçük ve fazlasıyla geniş bu küçüklük için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…