Mira'm hogeldin

BULCUK hikayeni okudum canım ve oyle bı daldımkı sankı ben de ordaydım acayıp duygulandım Allah analı babalı buyutsun sağlıklı uzun ve guzel bı omru olsun inşallah oğlunun sizinle bırlıkte:gitme:

cnm benim nasıl dygulandım birazda sıkıntı çekmişsin ama geçti şükür...allah analı babalı büyütsün..gözün aydın...hoşgeldin miraççç

Gözünüz aydın canım.Allah analı babalı büyütsün.bende şubatta anne olucam.hep okuyorum doğum hikayelerini allah banada yazmayı nasip etsin.

GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLI MUTLU Bİ BEBEK OLSUN İNŞALLAH... alkisalkisalkis

aminnnn kızlarr
darısı bekleyenlerin başına inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşalah...

maşallah

Allah analı babalı büyütsün hoş gelmiş miraç bebek

canım benimm ben bizim topikte okuyamamıştım daha yeni gördüm canım ya çok duygulandım allah sağlık ve uzun ömür versin bebişine inş. benim de az kaldı ben de yazacam inş. doğum hikayemi:)

hayırlı olsun
epızyon dıkısı atıldımı
dogum sonrası acın oldumu yoksa hemen ayaga kalktınmı genelde hamıleler bu yarıntıları anlatmıyorlar

Canim yaa, masallah, darisi bizim bebislerin baslarina.

Benim hamileligim de agrisiz kolay geciyor ama son zamanlara dogru baslicak agrilar mutlaka, eee sancisiz dogum olmaz. Ama bebegimi kucagima alacagim zamani iple cekiyorum.

hayırlı olsun
epızyon dıkısı atıldımı
dogum sonrası acın oldumu yoksa hemen ayaga kalktınmı genelde hamıleler bu yarıntıları anlatmıyorlar

ağrısız doğum olmaz sonrasındada ağrı olcak tabiki o nedenle bunlar anlatılmazolumunekankayizsmile

merhabalar,

Allah anali babali büyütsün bebisinizi, benim yegenimin adida Mirac - o yüzdende baslik ilgimi cekti hemen okudum...

Burda ki tüm hikayeleri okumaya calisiyorum, hepsinde ayri ayri duygular yasiyorum. Bende henüz dogum yapamayanlardanim, birinci bebisimiz malesef gelmek istemedi - ikinci icinde cesaretlenip hamile kalamadim. Hayal kirikligi yasamaktan korkuyorum ama insallah Rabbimin izniyle bizimde tez zamanda olur bebisimiz.

Tüm annisler babisler - Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin evlatlarinizi...

selamlar

vay be 3 sene sonra okumakda varmış öykümüzü o anı bi daha yaşadım okurken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…