Minyon ve boy uzama

Bestblondie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
715
639
Merhaba

Kızım 1 yaşında çok iştahsız aynı zamanda besin alerjisi var. Şuan 9 kilo ve 71 cm. Doktor boy takibi verdi şuan için başka bir şeye gerekli görmedi. Belki genetik olarak kısadır. ben kısa değilim. Boyum 170 ama ailemizde çok kısalar var. Bu sorun değil. Ama beslenme yetersizliğinden dolayıysa, ilk 1 sene böyle minyon olup sonra atak yaşayıp yaşıtlarının ortalamasını yakalayan var mı? Çünkü en çok büyüme ilk 1 yaşta görülür. Hep böyle geri mi kalacak merak ediyorum eğer genetik değilse.

Benim kızım da aynı şekilde minyon 14 aylıkken 74 cm di 18. Ay atak ayı dedi doktor bazı bebekler birden uzuyor dedi 16 aylık olduk bizde 2 ay sonra kontrolü var . Benim kızımda aşırı iştahsiz ek gıdayla hiç arası yok bende beslenmeye bağliyorum açıkçası.

Benim kızım da aynı şekilde minyon 14 aylıkken 74 cm di 18. Ay atak ayı dedi doktor bazı bebekler birden uzuyor dedi 16 aylık olduk bizde 2 ay sonra kontrolü var . Benim kızımda aşırı iştahsiz ek gıdayla hiç arası yok bende beslenmeye bağliyorum açıkçası.
İnşallah biz de bir atak yaşarız. Artık hastaneye gitmek istemiyorum bunaldım gez gez yan dalları. Persentili geri. Benim oğlum da 16 aylık belki 18 i beklemeden 17 aylıkken bi tekrar giderim hastaneye.

İnşallah biz de bir atak yaşarız. Artık hastaneye gitmek istemiyorum bunaldım gez gez yan dalları. Persentili geri. Benim oğlum da 16 aylık belki 18 i beklemeden 17 aylıkken bi tekrar giderim hastaneye.
Boyu kaç cm şuan biz tiroidden dolayı endokrin takipliyiz ilk 2 yıl genetik pek etkili değil dedi beslenme önemliymiş gastroenterolojiye yonlendirdi gitmedim bende daha

Boyu kaç cm şuan biz tiroidden dolayı endokrin takipliyiz ilk 2 yıl genetik pek etkili değil dedi beslenme önemliymiş gastroenterolojiye yonlendirdi gitmedim bende daha
Boyu 75.5 kilosu 8.650. Alerji diyetinden dolayı proteib kaynaklarıyla geç tanıştı ve iştah problemi oldu maalesef. Doğum kilosu 2500 gr falandı boyu da 45 cmdi. Genetik olarak baba da kısa ben de. Ama biz çocukken normaldik ergenlikte az uzadık.

Boyu 75.5 kilosu 8.650. Alerji diyetinden dolayı proteib kaynaklarıyla geç tanıştı ve iştah problemi oldu maalesef. Doğum kilosu 2500 gr falandı boyu da 45 cmdi. Genetik olarak baba da kısa ben de. Ama biz çocukken normaldik ergenlikte az uzadık.
Benim de kızım alerjiden dolayı süt proteini alamıyor ben de buna bağlıyorum. Süt kaynakları boyu uzatan en önemli etken

İnşallah atak yaşarlar ya. Ortalamanın altında kalmasınlar yeter

Benim de kızım alerjiden dolayı süt proteini alamıyor ben de buna bağlıyorum. Süt kaynakları boyu uzatan en önemli etken
Benim kızım da 16 aylık
Boyu 73 olmuştur en son ölçtüğumde 72ydi
Kilosu uzun süredir aynı 8600 gr
Muhakkak genetik etkilidir anne sütü ve süt ürünleri alıyor yeteri kadar. Ben şu şekilde düşünmeye başladım artık, herkes aynı standartlarda olamaz şimdi veya sonra çok değişebilir veya değişmez önemli olan mutlu ve güzel büyüyor olması 🙂

X