• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Minoxil ve Biotin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benim saclarim yillardir cok az. On tarafimda acilma vardi.

Endokrin dr um selenyum verdi. Solgar 100 mg , 100 adet. Bir sise kullan, 1 ay ara ver, 1 sise daha kullan dedi.

Su an ilk sisedeyim, 2 ay oldu ve saclarim belirgin sekilde cogaldi. 15 yildir ilk defa!

Doktorum prof.dr. Metin ozata, endokrin uzmani. Isin tuhaf yani bana bu ilaci hasimato triodi baslangici oldugu ve emzirdigim icin ilac veremedigi icin, simdilik destek olsun diye verdi.
Metin beyin kitaplarını okudum birşey sorucam ne kadar muayene oldunuz

mınoxılı ve panplus ı aynı anda kullandım yüzümde hıc tüy yoktu bırden yüzümü tüy bastı büyük ihtimal panplustan cunku gobegımın ustude doldu. mınoxılın de tüylenme yapma gıbı bı etkısı var mı acaba %5 lik kullanıyodum. %2liğe dusurucem.

Hindistan cevizi yağını saçlarınıza kullanabilirsiniz. Dökülmeyi azaltıyor, güçlendiriyor ve canlılık katıyor.
Doğal çözümlerden yararlanmaya çalışın.. Doktorun verdiği ürünlerde kortizon var mı bi de onu kontrol edin derim.. Kortizon varsa büyük bir ihtimalle kullanmayı bıraktığınızda tekrar sorunlar başlayacaktır..
Hindistan cevizi yağını evinizde kendiniz de yapabilirsiniz ve inanın çok kolay. İhtiyacınız olan şeyler 1 tane hindistan cevizi, 1 bardak su ve blendır.
Umarım faydasını görürsünüz:KK54:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar cildinizle saçlarınızla ilgili tüm sıkıntılar için farmasi ürünlerini önerebilirim. Yüzde yüz doğal ve kalite sertifikalarına sahiptir. hem derdinizden kurtulabilir hem de aile bütçenize katkıda bulunabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
birçok nedeni oluyor saç dökülmesinin vücuttaki minerallerin eksikliğinden tut strese kadar. bence cildiyeye bi ara çık. bi alternatif olarakta şunu söyliyeyim. Eşimin bir arkadaşı her elimi saçıma attığımda saçlarım dökülüyor diyordu. forever living ürünlerinden tavsiye ettik ve kullanmaya başladı. gerçekten işe yaradığını söylüyor. (eşimle bende forever ın farklı ürünlerini kullanıyoruz ve memnunuz ve 3 aydırda distribütörüz. gerçekten gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.)

Hormon tedavisi tavsiye etmem yanlız bıotın takvıyesi ve bunun yanında minoxil sprey kullanmanı tavsıye ederım 6 ila 12 ay arası kullanıldıgında hiç olmassa suan sağlıklı olan saçların dökülmez

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada

Benimde saç dökülmesi problemim var ve her duş sonrası elimde avuç avuç saçım kalıyor. Ne yapmam gerekli hiç bilmiyorum :(

Merhaba benimde vardı böyle bir sorunum ama allaha şükür geçti. Çok basit her banyoda papatya suyu kullandım. (Aktardan alinan)birde banyoda sonra saç kuvvetlendirici pantene argan yağı kullanıyorum. Saçını cogaltmiyor ama guclendiriyor. Eskisi gibi kırık saçı dahi yok

Saç dökülmesi için doktora gittim açılma var dedi hormon testi istedi bunun yanında minoxil ve biotin verdi kullanıp memnun kalan var mi acaba çok takiyorum saclarimi

Güncelleme 43.sayfada

Merhaba
benim de saçlarım inanılmaz dökülüyordu. arkadaşım bir şampuan önerdi. mor bi şişe. vichy miydi ne. 5-6 yıkamada epeyce bi azaldı, sonra da nerdeyse durdu diyebilirim.
Ürün bu idi. İstersen bi dene.

Vichy Dercos Neogenic Şampuan 200ml

Saç dökülmemi priotin ile aştım ve 6 aylık kullanımdan sonra kum gibi saçım çıktı. Hala daha çıkıyor, nazarlar değmesin Herkese tavsiye ederim.
priorın tüylenme yapmadımı ben panplus kullanmıstum 2 ay ınanılmaz tuy yaptı bıraktım. ikısının de ıcerıgı benzer. sız boyle bi sorun yasadınız mı

Back
X