- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Aynen canim bakip bakip siritiyosun :-D
ayy bayıldım tabirinize hele bi büyüsünler de, bakar bakar severim ben onları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim bakip bakip siritiyosun :-D
canım cenk beye karar verdin sanırım ol gel bekliyoruz senide cc olarak neye karar verdiniz?
sadece cenk beyle görüşme yaptım. içime de sindi o yüzden son kararım cenk tokat
tahmini ameliyat günüm ağustosun ilk haftası. kendisi orta profil 300 cc dedi bir daha görüşmedik. bu aralar bi telefonla tekrar görüşücem. boyut konusunda ne desem bilemiyorum.
ameliyattan sonra 75 d sutyen takmak istiyorum mu diyeyim? (şuanda 75b kullanıyorum)
fotoğraf götürüp, benim de göğüslerim böle olsun mu diyeyim?
büyük olsun yaptırdığıma değsin, ama bir yandan doğal dursun, çokta zorlama olmasın dedim. o da kafasını salladı
cenk beye ameliyat olanları gördüm forumda, güzel beğeniyorum sonuçlarını. ben son kararı yine doktora bırakıcam da, son bi kez daha onayını alasım var sadece;
-bak güzel yapcan de mi? söz ver, ameliyattan sonra pişman etmiycen beni.. ameliyata güzel güzel girelim, mutlu mutlu çıkalım, oyun bozanlık yok doktor bey, ona göre
evet ilk zamanlar biraz daha yapay duruyor, zaman geçtikçe doğallaşıyor.
bende doktora güvenmek istiyorum. eylüle de kayabilir benim ameliyatım. ama orastladinra muhakkak burda paylaşırım
olmadı guzelım. benım sıfır meme dokusu oldugundan degısme olmadı. yumusadılar ama cok yumusakta degıller.
bende uyumadan önce elini tuttum, size güveniyorum dedim. ve horrrr
Bende şöyle bi animi paylasayim ameliyathaneye beni getirdiler narkozun verilecegi damar yolunu actilar narkozu vermeye basladilar basimda anestezi dr var elimi tutuyo ona dedim ki siz benim uyudugumu nerden anlayacaksiniz?? doktor gulumsedi sonrasi bende yok gitmisim ne aptalca bi soru hatiladikca gulerim
Cok güzel detayli yazmissin herseyi canim..ellerine saglik..benim gibi yurt disinda olan biri icin cok net ve güzel. .bende arastirma icerisindeyim su an ve buradan cenk beye rastladim. .cok güzel tesadüf oldu sana rastlamam..ben eylülde iznimi ayarladim kesin ve olmam lazim.ben cenk beye mail attim cevap bekliyorum. .gidincede hemen olucam..bakalim telefonla görüsebilecek miyim
Bende şöyle bi animi paylasayim ameliyathaneye beni getirdiler narkozun verilecegi damar yolunu actilar narkozu vermeye basladilar basimda anestezi dr var elimi tutuyo ona dedim ki siz benim uyudugumu nerden anlayacaksiniz?? doktor gulumsedi sonrasi bende yok gitmisim ne aptalca bi soru hatiladikca gulerim
Slm kızlar benimde anım var
Ameliyathaneye girdim ve stresliydim ve ben korktumdan da değil
Ben sonrası ne kadar acı yaşıcağımı düşünüyordum.
İçerde tabi her kes hazır bi doktor bana bi şeyler diyormuş ta duymadım
Bile .. Hiç bana pas vermiyorsun dedi
.... Bende dedim ki tabi sanki sana takılıcak silikon ..
Ve oda. Benim var zaten dedi adama baktım da aynen vardı kızlar ama çok yemiş iri ama onun göğüslere vurmuş
Aynen de ben böyle söyledim kendisine güldüler. Doktorum gelmeden ben görmeden beni uyutmaz sınız siz dedim tabiki ben ayaklandım o sırada ameliyathaneyi kontrol ederken doktorum girdi zaten ben çizim yapcaktım die sanki içerdekiler görmücek gibi o sırada aaa olmaz çok kalabalık burası yaa dedi her kes arkasını döndürdüm
Ama inanın gerçek ten iyi bi doktor ve hasta arasındaki diyolog ta önemli
Çünki aklında acaba kalır her zaman
En güzelini de taksalar doktor içine sinmedikten sonra sana çıktında öyle gelmez bence psikoloji açısından
Biz kadınlar böyleyiz die düşünüyorum bilmem
Kızlar ben şahsen öyleyim. :))
Karemelo.
Hehe Ben de son söz olarak "Uyuduğumdan emin olun" demiştim.
ayy ne güzel çok sevindim. ben ağustos diyordum ama bağlı bulunduğum kurum ağustos sonuna kadar izinleri iptal etti eylülde sıkıntı olmazsa hemen izin alıp ameliyat olucam. birbirimizi kaybetmeyelim, belki aynı dönemlere denk geliriz.
Canim ben kesin eylülün 15 inden itibaren izinliyim.cenk beyden mail geldi..resim gönderdim bekliyorum. .ne güzel olur dimi birbirimize rastlasak orada. .ben yalniz gelecem..beni arkadas olarak eklermisin? Kaybetmeyelim birbirimizi
ay çok hoşsunuz gerçekten kızlar yaa, hiç gülesim yoktu bu keyifsiz halimle beni neşelendirdiniz ya sağolun, varolun bakalım ben neler saçmalıycam o an..
hani uyuduğumu nasıl anlayacaksınız falan demişsiniz ya, bir film izlemiştim, adama narkoz veriyolar adam uyuyor hareket edemiyor ama herşeyi hissediyordu. izlemez olaydım, arada kafamdan o korku sahneleri geçiyor, Aman Yarabbi, evlerden ırak
arkadaşlık isteği gönderdim. sen ameliyat tarihini alınca bana haber ver. şu gün olucam diye.. eylül 1 olsun, benim de belli olacak. sen kaç gün izin aldın? ben bi 5 gün alıcam, haftasonlarıyla 9 gün yapar, umarım yeter
Benim tam 20 gün iznim var ama türkiyede 1 hafta kalsam yeter bence.sen nerdensin? Birde ben otel filan ayarlicam daha
ay çok hoşsunuz gerçekten kızlar yaa, hiç gülesim yoktu bu keyifsiz halimle beni neşelendirdiniz ya sağolun, varolun bakalım ben neler saçmalıycam o an..
hani uyuduğumu nasıl anlayacaksınız falan demişsiniz ya, bir film izlemiştim, adama narkoz veriyolar adam uyuyor hareket edemiyor ama herşeyi hissediyordu. izlemez olaydım, arada kafamdan o korku sahneleri geçiyor, Aman Yarabbi, evlerden ırak