• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minnoşun estetik macerası başlasın

meme dokum biraz var, doktor da istiyorsan high profilde koyarız, ama orta profil daha doğal durur dedi. evet yuvarlak olacak.
ilk başta diyordum ki büyük olsun, ama doktor büyük göğüs hem ileride sarkar hem de seni kilolu gösterir deyince kararsız kaldım.
ameliyatımağustosta, ama henüz kesin gün almadım.

doğal durması çok önemli. hem dokun da varmış. doktoruna güvenmelisin bence.

Keske bizde tum fotolari netten gorebilsek. Aslinda onemli olan 7-8 ay sonraki protezin oturmus hali. Yakin tarihte cekilen fotolar cok yapay duruyor.
Bence sen en iyisi hocanin eline birak kendini o senin vucut yapina gore soylemistir zaten :) mutlaka mutlaka haber bekliyorum cunku senden bi kac ay sonra bende olucam insallah :))

evet ilk zamanlar biraz daha yapay duruyor, zaman geçtikçe doğallaşıyor.
bende doktora güvenmek istiyorum. eylüle de kayabilir benim ameliyatım. ama olduktan sonra muhakkak burda paylaşırım:34:

canım kararın hayırlı olsun 300 cc kas zarı altı olacakmıs kas altı değil en azından 350 kas altı gibi gösterir o belki daha büyük ama büyük olur yani bence :34:

canım kararın hayırlı olsun 300 cc kas zarı altı olacakmıs kas altı değil en azından 350 kas altı gibi gösterir o belki daha büyük ama büyük olur yani bence :34:

hımm olabilir aslında, teşekkürler canım önemli bir dipnot verdin bana:34:

Heh okudum :) hayırlısı olsun hakkında. Ben de bugün önünden geçtim eşimle. Dedim bak benim dr.un yeri. Gazi hast njn önünden de geçtik. Eşim diyor yol mu yapıyorsun? Yolu falan kalmadi, ağustos sonu, dedim. Sen geldin aklıma... öyle iste.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cesaretinden dolayı tebrik ederim ne mutlu sana inşallah herşey gönlünce olur kısa zamanda hayaline kavuşursun. darısı ben ve benim gibi utangaç korkakların başına olur inşallah

Heh okudum :) hayırlısı olsun hakkında. Ben de bugün önünden geçtim eşimle. Dedim bak benim dr.un yeri. Gazi hast njn önünden de geçtik. Eşim diyor yol mu yapıyorsun? Yolu falan kalmadi, ağustos sonu, dedim. Sen geldin aklıma... öyle iste.

Aaa canim sende mi cenk tokata olacaksin? Sende biraz bahsetsene yada daha once anlattiysan gormedim kusura bakma. Boyun kilon kac cc muayene nasil gecti ne dedi falan?

ayy ne güzel, belki aynı zamanlara bile denk gelebiliriz:52:. ben iş durumuma göre ayarlıycam, ağustos sonu eylül başı tahminim.

cesaretinden dolayı tebrik ederim ne mutlu sana inşallah herşey gönlünce olur kısa zamanda hayaline kavuşursun. darısı ben ve benim gibi utangaç korkakların başına olur inşallah

ne utanılacak birşey var ne de korkulacak... kendine bu cesareti ver yeter.
ben şimdi o kadar alıştım ki, önceden yüzüm kızarıyordu nasıl anlatıcam aileme diye. şimdi ailemle çok rahat konuşuyorum, arkadaşıma anlatıyorum...

Aaa canim sende mi cenk tokata olacaksin? Sende biraz bahsetsene yada daha once anlattiysan gormedim kusura bakma. Boyun kilon kac cc muayene nasil gecti ne dedi falan?

Elmacığım :) ben henüz muayene olmadım ama kafamda epey netleşti. Boy 1.62 kilom 62 su anda ama diyetteyim şöyle bir 55e ineyim istiyorum. 70 ile başladım diyete. Her neyse. 75 C yim ben ama sarkık benimkiler. Diklestirme ve protez olacak. Kac cc, yöntem nedir, hic bilmiyorum o yüzden. .

minnoşcum cok güzel bır konu ve paylasım olmus, her seye değinmişsin.
evet gorusmenın ucretli olması kötü ama onun acısından baktıgında da olması gerekıyo cunku cok yogun calıstıgı için ücretsiz olsa ameliyata girmeye zaman bulamaz..
ama amelıyatını oldugunda muayene ucretını amelıyat ucretınden düşüyor.
benımde bı yakınım amelıyat olacak 4 hazıranda ama o kepce kulak amelıyatı. oda cok heyecanlı :)
bu arada alsancak güzel yer, benımde sahılde sabahın erken saatıne otururken senın basına gelen bı olay basıma geldı.
otobus erken gelınce benı sabahın 5 ınde attı otogara :)
ama yınede izmir bir başka yaa çok sevfiğim bir şehir..

minnoşcum cok güzel bır konu ve paylasım olmus, her seye değinmişsin.
evet gorusmenın ucretli olması kötü ama onun acısından baktıgında da olması gerekıyo cunku cok yogun calıstıgı için ücretsiz olsa ameliyata girmeye zaman bulamaz..
ama amelıyatını oldugunda muayene ucretını amelıyat ucretınden düşüyor.
benımde bı yakınım amelıyat olacak 4 hazıranda ama o kepce kulak amelıyatı. oda cok heyecanlı :)
bu arada alsancak güzel yer, benımde sahılde sabahın erken saatıne otururken senın basına gelen bı olay basıma geldı.
otobus erken gelınce benı sabahın 5 ınde attı otogara :)
ama yınede izmir bir başka yaa çok sevfiğim bir şehir..

teşekkür ederim canım:16:
evet, öteki türlü nasıl altından kalkacak, o da doğru..
cenk beymi yapacak o ameliyatı da?
alsancakı çok beğendim, inş bir daha gidicem.. neyse yine öle çok erken saate denk gelirsem, bu sefer temkinli olurum alıştım gari:51:
izmir, güzel şehir:16:

teşekkür ederim canım:16:
evet, öteki türlü nasıl altından kalkacak, o da doğru..
cenk beymi yapacak o ameliyatı da?
alsancakı çok beğendim, inş bir daha gidicem.. neyse yine öle çok erken saate denk gelirsem, bu sefer temkinli olurum alıştım gari:51:
izmir, güzel şehir:16:

evet canım cenk bey yapacak 4 haziranda.
benden sonra 4 akrabamda burun amelıyatı oldu cenk beye.
12 temmuzdada benım 4. senem bitecek meme ameliyatında

evet canım cenk bey yapacak 4 haziranda.
benden sonra 4 akrabamda burun amelıyatı oldu cenk beye.
12 temmuzdada benım 4. senem bitecek meme ameliyatında

hay maşallah demek 4 sene oldu.. senin ameliyatını da çok beğeniyorum.. fotolarına sık sık bakıyorum:16:
ölçünde bu 4 sene içinde bi değişiklik oldu mu? şuan son olarak kaç beden sutyen takıyosun?

hay maşallah demek 4 sene oldu.. senin ameliyatını da çok beğeniyorum.. fotolarına sık sık bakıyorum:16:
ölçünde bu 4 sene içinde bi değişiklik oldu mu? şuan son olarak kaç beden sutyen takıyosun?

olmadı guzelım. benım sıfır meme dokusu oldugundan degısme olmadı. yumusadılar ama cok yumusakta degıller.

minnos cum hotmail ine resimlerimi gonderdim 300 cc kas zari damla orta profil 19 gun bugun:)

Back