• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minnoşun estetik macerası başlasın

:1: aslında bende kendim düşündüm hadi bedenim uyur ama acıları hissedersem filan diye :1:
insan neler düşünüyoo :36:

Canim öyle seyler filmlerde olur artik.allahin izniyle biseycik olmaz.teknoloji ilerledi bunlar basit konular tipta doktorlarimiz neler neler basariyorlar..

ayy ne güzel çok sevindim. ben ağustos diyordum ama bağlı bulunduğum kurum ağustos sonuna kadar izinleri iptal etti:47: eylülde sıkıntı olmazsa hemen izin alıp ameliyat olucam. birbirimizi kaybetmeyelim, belki aynı dönemlere denk geliriz.:34:

Canim ben konustum cenk beyle..herseyi cok güzel anlatti ve resimlerimi biraz degerlendirdi..sadece protez konusunda takili kaldim..ben natrelle istiyorum ama o mentor öneriyor..2 gün düsünecem..kararimi verince eylülün 17 sine alicam randevuyu

Canim ben konustum cenk beyle..herseyi cok güzel anlatti ve resimlerimi biraz degerlendirdi..sadece protez konusunda takili kaldim..ben natrelle istiyorum ama o mentor öneriyor..2 gün düsünecem..kararimi verince eylülün 17 sine alicam randevuyu

Her cerrahin yogurt yiyisi farkli canim. Cenk bey mentora cok guveniyo ve foruma baksan %70 mentor kullaniliyo genelinde. Bi yerde yazmistim natrelle kullaniyo diye ama onu da daha cok ingiliz hastalarda tercih ediyo ingiliz markasi sanirim ve ingilizler biraz milliyetci oldugu icin natrelle istiyolarmis. ama onun disinda mentor ilk onceligi.
Mentorunda cohensive 1 olanini kullaniyo. 3 e kadar dereceleri var 1 yumusak, 2 orta sertlik, 3 te en serti ve genelde damla modelinde oluyo.

Son düzenleme:
Anestezi diye bir film vardı odur belki.. Cidden korkunç.. :53: Benim rahmetli dedem de çok eskiden kalp ameliyatı esnasında uyanmış hemen uyutmuşlar. Şimdi tıp epey gelişti canım sen korkma..

hıh işte o dediğin film "anestezi" :18: Allah rahmet eylesin, ilk defa duydum öle birşey.. :26:

Benim tam 20 gün iznim var ama türkiyede 1 hafta kalsam yeter bence.sen nerdensin? Birde ben otel filan ayarlicam daha

ben izmirdeyim ama ilçesindeyim. belki bi 3 gün bende otelde kalırım. çıkışta kendimi iyi hissetmezsem, yok yürüyemiycem daha fazla, hele araca hiç binemiycem dersem otele geçicem:21:

hımm, bilemiyorum. ben protez konusunda pek marka düşünmedim. mentor dedi, tamam dedim. natrelle daha mı yumuşak oluyor? o yüzden mi onu istiyorsun?

hımm, bilemiyorum. ben protez konusunda pek marka düşünmedim. mentor dedi, tamam dedim. natrelle daha mı yumuşak oluyor? o yüzden mi onu istiyorsun?

Evet yumusak istiyorum aslinda ama coguda doktora birak diyorlar..bende öyle yapicam sanirim..o bilir isini sanirim

Anesteziyi ixlemeyin ya. Cok etkiler psikolojinizi. Bnm bi ark izledi korka korka girdi ameliyata. Soyle sartlayin kendinizi uyuyup uyanacagim ve mukemmel memelere kavusacagim. Ben hep pozitif dusundum. Cenk beyde hep der zaten sen pozitifsin ve sende o yuzden cok guzel sonuclar aldik. Poxitif dudunun ve pozitif olsun. Zaten o anestezi filmin de olan olayada bir dr 15 srnede 1 rastlar. O yuzden cok takilmayin o filme
Bak ben izlememiştim o filimi...Şimdi merak etim ve izleyeceğim :52:

minnoş ve bütün kızlar... Aslında ben de bu tarihlerde Cenk Tokat'a ameliyat olmayı planlıyordum, fakat istediğim gibi kilo veremedim. Şubat tatilinde inşllah...

minnoş ve bütün kızlar... Aslında ben de bu tarihlerde Cenk Tokat'a ameliyat olmayı planlıyordum, fakat istediğim gibi kilo veremedim. Şubat tatilinde inşllah...
gec olsun güc olmasin canim..hayirlisi..er ve gec olmaya karar vermissin ya..ben eylülün ortalarinda olucam insallah

Öncelikle tebrik ederim ne kadar guzel açıklayıcı bir yazı olmuş
Ameliyat olacak veya düsünen arkadaşlar için çok faydalı olacaktir şu an en zor kısmı beklemek
Benim ameliyatımın üstünden 2 ay geçti çok şükür ki hicbir sorun yaşamadım sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim o kadar benimsedim
Umarım sorunsuz istediginiz gibi göğüslere sahip olursunuz:)
canım merhaba ameliyat öncesi ve sonrası fotoların varsa görebilirmiyim

tatlim yok daha fazlasi buyuk olurdu zaten once 75 a idim belki 70 a :KK43: simdi kesinlikle b cup oldum 80 b oluyor su anda gayette guzel oluyor en buyuk hayalim ici bos straplez bikini giymekti bugun sanirim 10 yane aldim kendimden gectim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım merhaba ameliyat sonrası fotoalrını görebilirmiyim

Bak ben izlememiştim o filimi...Şimdi merak etim ve izleyeceğim :KK52:

sen ameliyatını oldun çekildin kenara, rahat rahat izlersin artık :D

gec olsun güc olmasin canim..hayirlisi..er ve gec olmaya karar vermissin ya..ben eylülün ortalarinda olucam insallah

kızlar bende de tüm aksilikler üst üste geliyor ve ağustosta dediğim ameliyatı hala olamıyorum. ekim ayında planlıyorum artık. 17 ekim düşünüyorum. yine başka birşeyler engel olmazsa tabi:KK35:
bu arada şu sıvı dolgulu denilen sutyenlerden aldım. magic form un.. kullanımı rahat fakat çok bi dolgusu yok

kızlar bende de tüm aksilikler üst üste geliyor ve ağustosta dediğim ameliyatı hala olamıyorum. ekim ayında planlıyorum artık. 17 ekim düşünüyorum. yine başka birşeyler engel olmazsa tabi:KK35:
bu arada şu sıvı dolgulu denilen sutyenlerden aldım. magic form un.. kullanımı rahat fakat çok bi dolgusu yok

Canım ben de seni merak ediyordum hayırdır neden hala olmadın ameliyatını?

Canım ben de seni merak ediyordum hayırdır neden hala olmadın ameliyatını?
öncelikle bir taşınma mevzum vardı. malum o günlerde kas gücüne ihtiyacım olacağından taşınmadan sonraya bırakmak istedim.
taşınma sonu 15 gün iznim vardı ancak o sürede de ailemle tatile gittim. tabi babamdan habersiz olacağından o 15 günü de değerlendiremedim.
ardından işe başladım ve çalıştığım kuruma bağlı bakanlık tüm yıllık izinlerimizi verdikleri iş bitene kadar iptal etti şuan izin alamıyorum.
17 ekim diyorum ama bilemiyorum fırsat bulduğum ilk an olucam artık.. aslında doktor bi rapor verse hiç sorun olmayacak ama raporda meme ameliyatı yazacak olması hiç hoş değil.. latincesi de olsa farketmez.. internetten yazdın mı çıkıyor..
geçen adet sancım tuttu 1 gün rapor aldım doktordan.. primer dismonere yazmış.. ben de sanıyorum "ağrı"nın ortak adı o.. meğersem direk adet sancısıymış..
ayy çok utandım sonradan, yahu bu doktorlarında özel hayata hiç saygısı yok:oops:

öncelikle bir taşınma mevzum vardı. malum o günlerde kas gücüne ihtiyacım olacağından taşınmadan sonraya bırakmak istedim.
taşınma sonu 15 gün iznim vardı ancak o sürede de ailemle tatile gittim. tabi babamdan habersiz olacağından o 15 günü de değerlendiremedim.
ardından işe başladım ve çalıştığım kuruma bağlı bakanlık tüm yıllık izinlerimizi verdikleri iş bitene kadar iptal etti şuan izin alamıyorum.
17 ekim diyorum ama bilemiyorum fırsat bulduğum ilk an olucam artık.. aslında doktor bi rapor verse hiç sorun olmayacak ama raporda meme ameliyatı yazacak olması hiç hoş değil.. latincesi de olsa farketmez.. internetten yazdın mı çıkıyor..
geçen adet sancım tuttu 1 gün rapor aldım doktordan.. primer dismonere yazmış.. ben de sanıyorum "ağrı"nın ortak adı o.. meğersem direk adet sancısıymış..
ayy çok utandım sonradan, yahu bu doktorlarında özel hayata hiç saygısı yok:oops:

Hayırlısı buymuş canım ya.. Aynen o rapor olayı çok sinir bozucu, ben de acile gittim bir gün serum yedim midem bağırsaklarım çok kötüydü, verdiği rapora direkt ishal yazmış ya, inadına mıdır nedir ve ben bunu yüz yüze bir şekilde müdürüme verdim. :KK62:

Hayırlısı buymuş canım ya.. Aynen o rapor olayı çok sinir bozucu, ben de acile gittim bir gün serum yedim midem bağırsaklarım çok kötüydü, verdiği rapora direkt ishal yazmış ya, inadına mıdır nedir ve ben bunu yüz yüze bir şekilde müdürüme verdim. :KK62:

yani aslında raporda ne hastalığı olduğu neden yazıyor ki, hastayım işte neyse ne.. bunu müdürümüz neden bilsin ki.. çok saçma..
birçok insan hasta olmadan bedavaya 1 ay rapor alır. biz gerçekten ameliyat olucaz, 1 hafta adam gibi rapor alamıyoruz. cenk beyin ameliyatlarına tanık olmasam vazgeçicem başka bulucam. ama neyse diyorum kendi kendime, sabret minnoş, havalar da biraz daha serinler bir de sıcak çekmezsin diyorum. şimdi tatilini rahat rahat yap diyorum.
hayırlısı canım inş.
bu sitede değişmiş alışamadım tuhaf geliyo, kendimi yabancı hisseder oldum

Back