• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minnoşun estetik macerası başlasın

Canım kararın hayırlı olsun Cenk beye güvenmekle cok iyi yapmışsın. Cenk beye bırak o en iyisini koyacaktır. Ben de doğal olsun demiştim o atletin altına denemeleri yaptık ona göre bana da 300 cc demişti ama ben cok arastırmıstım cok fotograf bakmıstım 300 cc beni tatmın etmiycek diye dusundum ameliyattan bir gün önce Cenk bey beni aramıstı hazır mısın işte sabah şu saatte hastanede ol vs diye ben telefonda 350 cc olsun kararımı değiştirdim demiştim :) Ki şuanki hali yani 350 cc o atletin altına koydugu protezin görüntüsünü veriyor. (Ama birsey itiraf edeyim 300 cc daha doğal durucaktı bazen keşke diyorum)
Doğal istiyorsan 300 cc cok iyi bi karar olmuş :) Valla ameliyattan önce sakinleştirci vuruyorlar ameliyathaneye girmeden lay lay lom oluyo insanın kafası narkoz alcagın vs aklına bile gelmiyo ameliyathane stresı yasamıyosun o soguk yere girince rahat ol :)
Cenk beyin dediği gibi saatte bir damardan agrı kesici vericekler hemşireleri de çok iyi Gazinin (ayrıca yemekleri de ) O yeşil reçete agrı kesici de mükemmel birsey tık dıye kesiyor agrıları onunla birlikte sana 1 hafta kullanacagın antibiyotik de vericek.
Valla rahat ol ameliyat günün bekle kendini güvenilir bi ele bıraktıgın ıcın cok şanslısın.(şanslıyız)
Güzel haberlerini bekliyorum canım.

Son düzenleme:
Evet canım şimdi artık bekleyiş sürüyor :1: Ameliyat olunca da süreçten haberdar ederim seni :3: Umarım herşey yolunda gider de artık biz de tadını çıkarırız yazın... :17:

hadi bakalım heyecanla bekliycem:52:
umarım canım, ama zannediyorum ben bu yazın tadını pek çıkaramıycam.:31:
çünkü ameliyatım ağustosta olacak. benimkiler iyileşinceye kadar yaz biter, ama olsun bende bir sonraki sene çıkarırım acısını:16:
herşey iyi gitsin, tek dileğim bu:16:

Hayırlı olsun canım,
Şimdi ikinci ve bence en zor kısmına gelmissin :: Ameliyatı beklemek :18:
Bunu atlatınca, diğerleri kolayca geçecek, inan bana :46: Narkoz korkusunu bile umursamayacaksın bir süre sonra :1: Biran önce olsun bitsin isteyeceksin.
O aşamayı bu güzel anlatımla bizlerle paylaşmanı merakla bekleyeceğim.
Sevgiler:54:

Teşekkürler canım. Evet şimdi benim için işin en zor kısmı ne zaman ameliyat olacağım, tarihi belirlemek tayin işime bağlı.. o belli olunca hemen gün alıcam. sonrasında cuuup ameliyat masasına:32:

Canım kararın hayırlı olsun Cenk beye güvenmekle cok iyi yapmışsın. Cenk beye bırak o en iyisini koyacaktır. Ben de doğal olsun demiştim o atletin altına denemeleri yaptık ona göre bana da 300 cc demişti ama ben cok arastırmıstım cok fotograf bakmıstım 300 cc beni tatmın etmiycek diye dusundum ameliyattan bir gün önce Cenk bey beni aramıstı hazır mısın işte sabah şu saatte hastanede ol vs diye ben telefonda 350 cc olsun kararımı değiştirdim demiştim :) Ki şuanki hali yani 350 cc o atletin altına koydugu protezin görüntüsünü veriyor. (Ama birsey itiraf edeyim 300 cc daha doğal durucaktı bazen keşke diyorum)
Doğal istiyorsan 300 cc cok iyi bi karar olmuş :) Valla ameliyattan önce sakinleştirci vuruyorlar ameliyathaneye girmeden lay lay lom oluyo insanın kafası narkoz alcagın vs aklına bile gelmiyo ameliyathane stresı yasamıyosun o soguk yere girince rahat ol :)
Cenk beyin dediği gibi saatte bir damardan agrı kesici vericekler hemşireleri de çok iyi Gazinin (ayrıca yemekleri de ) O yeşil reçete agrı kesici de mükemmel birsey tık dıye kesiyor agrıları onunla birlikte sana 1 hafta kullanacagın antibiyotik de vericek.
Valla rahat ol ameliyat günün bekle kendini güvenilir bi ele bıraktıgın ıcın cok şanslısın.(şanslıyız)
Güzel haberlerini bekliyorum canım.

ayy canım çok içimi rahatlattın yaa çok teşekkür ederim.
sakinleştirici vurduklarını bilmiyordum, buna sevindim:32:.
350 cc senin high profil miydi? bir de şimdiki göğüs ölçün kaç oldu? genelde herkese high profil uygulanıyor bana orta profil dedi

minnos şimmdiden hayırlı olsun, ben de heyecanlandım okurken (cenk beyle görüşmeyi düşünen biri olarak)
bir de sana ben boyunu ve kilonu sorabilir miyim?

Öncelikle tebrik ederim ne kadar guzel açıklayıcı bir yazı olmuş
Ameliyat olacak veya düsünen arkadaşlar için çok faydalı olacaktir şu an en zor kısmı beklemek
Benim ameliyatımın üstünden 2 ay geçti çok şükür ki hicbir sorun yaşamadım sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim o kadar benimsedim
Umarım sorunsuz istediginiz gibi göğüslere sahip olursunuz:)

Minnoscum o kadar guzel yazmissin ki sanki kendim yasadim o kadar seyi okurken. Bende cenk tokat dusunuyorum ve resmen bana cok buyuk bir isik oldu yazdiklarin :) neden agustos aldin istersen bir ay sonraya verebiliyor mu cok mu dolu? Boyun ve kilon kac? Ya simdi 300 ve normal takicaksa kucuk olmaz mi? 325 cc yok mu? O kadar ameliyat olcaz sislikler gidince kucuk gelmez mi gozune?
Bu arada bende izmirliyim ve izmir betimlemelerine bayildim. Opusen ciftler dantel taytlar hepsi cok normal canim burda alsancakta :)
Yazdiklarin beni cok heyecanlandirdi? Evli miydin? Esin ne diyior bu duruma? Nasil kabul etti?

hadi bakalım heyecanla bekliycem:52:
umarım canım, ama zannediyorum ben bu yazın tadını pek çıkaramıycam.:31:
çünkü ameliyatım ağustosta olacak. benimkiler iyileşinceye kadar yaz biter, ama olsun bende bir sonraki sene çıkarırım acısını:16:
herşey iyi gitsin, tek dileğim bu:16:

Aynen canım :) Olsun biz aynaya bakarak da tadını çıkarırız valla :21: 1 ay kaldı neredeyse ameliyatımaaaaaaaa :52::53:

Aynen canım :) Olsun biz aynaya bakarak da tadını çıkarırız valla :21: 1 ay kaldı neredeyse ameliyatımaaaaaaaa :52::53:

hayırlı olsun canım. çok güzel anlatmışsın süreçlerini. ama bi ara romana başladığımı sanmadım değil :1:
hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
neden yuvarlak protez dedi dr. bana illaki damla dedi hangi farklardan dolayı dedi acaba

ayy canım çok içimi rahatlattın yaa çok teşekkür ederim.
sakinleştirici vurduklarını bilmiyordum, buna sevindim:32:.
350 cc senin high profil miydi? bir de şimdiki göğüs ölçün kaç oldu? genelde herkese high profil uygulanıyor bana orta profil dedi
evet canım high profile. 92 cm oldu. Sen doğal olsun istedigin için sana orta profil demiştir bana da dedi orta profili ama daha dolgun istiyosan high takalım diye ben kendim high seçtim bana iki seçenek sundu yani :) Senin vucut yapına göğüs ölçülerine göre high uygun olmamıştır herhalde ondan sana söylememiştir bunu belki de.

minnos şimmdiden hayırlı olsun, ben de heyecanlandım okurken (cenk beyle görüşmeyi düşünen biri olarak)
bir de sana ben boyunu ve kilonu sorabilir miyim?

bende özellikle cenk beyle görüşmeyi düşünenler için yazdım. bilgilendirici olduysa ne mutlu...

boyum 1,55 kilom 52 falan.. genelde 38 beden giyiniyorum. göğüs altım 75 cm, göğüs üstüm 85 cm

Öncelikle tebrik ederim ne kadar guzel açıklayıcı bir yazı olmuş
Ameliyat olacak veya düsünen arkadaşlar için çok faydalı olacaktir şu an en zor kısmı beklemek
Benim ameliyatımın üstünden 2 ay geçti çok şükür ki hicbir sorun yaşamadım sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim o kadar benimsedim
Umarım sorunsuz istediginiz gibi göğüslere sahip olursunuz:)

Elimden geldiğince herşeyi anlatmaya çalıştım, çünkü ben burada uzun uzun ameliyatını yazanları okudukça öğrendim. çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.

evet benim için şuan en zor şey beklemek. Öle bir iş çıkardılar ki belki ağustosta izin alamıycam, galiba eylüle kalacak:31:

inş canım bende senin geldiğin günlere gelirim bir gün.. umarım herşey iyi geçer

Minnoscum o kadar guzel yazmissin ki sanki kendim yasadim o kadar seyi okurken. Bende cenk tokat dusunuyorum ve resmen bana cok buyuk bir isik oldu yazdiklarin :) neden agustos aldin istersen bir ay sonraya verebiliyor mu cok mu dolu? Boyun ve kilon kac? Ya simdi 300 ve normal takicaksa kucuk olmaz mi? 325 cc yok mu? O kadar ameliyat olcaz sislikler gidince kucuk gelmez mi gozune?
Bu arada bende izmirliyim ve izmir betimlemelerine bayildim. Opusen ciftler dantel taytlar hepsi cok normal canim burda alsancakta :)
Yazdiklarin beni cok heyecanlandirdi? Evli miydin? Esin ne diyior bu duruma? Nasil kabul etti?

Yardımcı olmasına çok sevindim canım sağol..
ben işimden dolayı ağustos dedim ama galiba eylüle sarkacak bilmiyorum.:31: 2 hafta öncesinden gelirsen ameliyat gününü belirleyebiliriz dedi.
boyum 1,55 kilom 52 falan.. 38 bedenim.. doktor gittiğin zaman senin göğüslerinin ölçülerine bakacak, yapısına bakacak. onun bana önerdiği orta profil 300 cc.. benim normalde de göğsüm var, 75 b takıyorum. bende küçük mü olur diye düşünüyorum bilemedim. eğer istersem daha büyük te takabilir, ama o zaman ileride sarkacaktır göğsün dedi. kesin kararı vermedim yani henüz, düşünüyorum bakalım. 350-400cc senin vücuduna ve isteğine bağlı.
Bende yakın zaman sonra izmirli olucaamm:10: alsancaka bayıldım ama sabah saatleri biraz ürkütücüydü:ssz:

evli değilim canım, sadece ailem biliyor, onlarda bişi demediler. şuan sevgilim dahi yok.
ama bir ara nişanlıydım, o zaman ona bahsetmiştim başta karşı çıkmıştı, sonradan ikna olur gibiydi, ama bu sefer ben cesaret edemedim. erkeklere ilk başta itici geliyor, eğer bunun nasıl bir ameliyat olduğunu anlatırsan onlarda istiyor.

hayırlı olsun canım. çok güzel anlatmışsın süreçlerini. ama bi ara romana başladığımı sanmadım değil :1:
hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
neden yuvarlak protez dedi dr. bana illaki damla dedi hangi farklardan dolayı dedi acaba

:16: daha anlatacaklarım bitmedi.. bir de ameliyattan sonra görün siz:9:
bilmiyorum bende, doktorum da damladan hiç söz etmedik.
özellike göğsü ufak olanlara yuvarlak yapıyor ki, daha çok büyüsün diye..

evet canım high profile. 92 cm oldu. Sen doğal olsun istedigin için sana orta profil demiştir bana da dedi orta profili ama daha dolgun istiyosan high takalım diye ben kendim high seçtim bana iki seçenek sundu yani :) Senin vucut yapına göğüs ölçülerine göre high uygun olmamıştır herhalde ondan sana söylememiştir bunu belki de.

high da yapabiliriz ama ben orta öneririm dedi. benim aklım biraz daha büyükteydi aslında ama doktorlar biliyosun daha doğalı yakalamak istiyorlar. bende çok zorlama olsun istemiyorum.
bakalım biraz daha araştırıyorum, ameliyat günü aldıktan sonra, ameliyattan önce tekrar görüşürüm bi kendisiyle

bende özellikle cenk beyle görüşmeyi düşünenler için yazdım. bilgilendirici olduysa ne mutlu...

boyum 1,55 kilom 52 falan.. genelde 38 beden giyiniyorum. göğüs altım 75 cm, göğüs üstüm 85 cm

tşk ederim cnm. ben sanırım biraz daha büyük protez taşıyabilirim

tşk ederim cnm. ben sanırım biraz daha büyük protez taşıyabilirim

gitmeden önce bir beklentin varsa kafanda netleştir. yani göğsüm büyük olsun mu diyosun, yoksa ufak olsun doğal olsun mu..
buna hala bende karar veremedim.:44:
hem doğal olsun, hem de yaptırdığıma değsin dedim. ne yardan geçiyorum ne serden:52:
ölçüne göre karar verir, zaten bana önerdiği 300 cc sınır değil, daha büyükte koyabilir istersem

gitmeden önce bir beklentin varsa kafanda netleştir. yani göğsüm büyük olsun mu diyosun, yoksa ufak olsun doğal olsun mu..
buna hala bende karar veremedim.:44:
hem doğal olsun, hem de yaptırdığıma değsin dedim. ne yardan geçiyorum ne serden:52:
ölçüne göre karar verir, zaten bana önerdiği 300 cc sınır değil, daha büyükte koyabilir istersem

yani dolgun diri ama yapay durmayan göğüsler istiyorum aman aman büyük olmalarına çok da gerek yok, ama işte ne kadarlık bir boyur istediğim görüntüyü verir bilmiyorum, dra danışmak gerek

yani dolgun diri ama yapay durmayan göğüsler istiyorum aman aman büyük olmalarına çok da gerek yok, ama işte ne kadarlık bir boyur istediğim görüntüyü verir bilmiyorum, dra danışmak gerek

300 cc yaklaşık olarak 2 beden büyütürmüş.
ama mesela biri 85 bedeni doldurur, diğeri de 85 kullanır ama daha boş olur sutyen diye birşey açıkladı.
daha önce yaptığı ameliyatlara baktım. 250cc kullandık diyor mesela birine, bakıyorum süper olmuş, gayet dolgun.
birine de 300-350cc koydum diyor bakıyorum normal duruyor, 250 kullanılan kadar büyük değil sanki.
çok karmaşık gerçekten

300 cc yaklaşık olarak 2 beden büyütürmüş.
ama mesela biri 85 bedeni doldurur, diğeri de 85 kullanır ama daha boş olur sutyen diye birşey açıkladı.
daha önce yaptığı ameliyatlara baktım. 250cc kullandık diyor mesela birine, bakıyorum süper olmuş, gayet dolgun.
birine de 300-350cc koydum diyor bakıyorum normal duruyor, 250 kullanılan kadar büyük değil sanki.
çok karmaşık gerçekten

Keske bizde tum fotolari netten gorebilsek. Aslinda onemli olan 7-8 ay sonraki protezin oturmus hali. Yakin tarihte cekilen fotolar cok yapay duruyor.
Bence sen en iyisi hocanin eline birak kendini o senin vucut yapina gore soylemistir zaten :) mutlaka mutlaka haber bekliyorum cunku senden bi kac ay sonra bende olucam insallah :))

4-Op. Dr. Cenk Tokat’la ilk görüşme

Görüşme saatimden 15 dk öncesinde oradaydım.
Eki Görüntüle 1129569
Işık Apt. Kat:3, kapıyı Cenk Bey kendisi açtı, saat erken olduğundan sekreteri henüz gelmemişti sanırım, göremedim. İçeri girerken ayağıma galoş giydim. Bekleme salonunda bir süre beklememi söyledi, oturduğum yerden size birkaç kare çektim. İçerisi gerçekten çok rahatlatıcı, belirgin bir heyecanım yoktu sadece çok mutluydum:16:

Eki Görüntüle 1129570

Sehbaların üzerinde dergiler vardı, biraz göz atmak istedim. Özellikle meme ameliyatıyla ilgili olanlara göz gezdirdim. Mentor marka protez firmasının verdiği bilgilendirici tanıtımlar vardı. Keşke orada saatlerce bekleme şansım olsaydı da, oradaki her şeyi okuyabilseydim.:ssz:

Bir yerde beklemekten nefret eden ben, orada saatlerce bekleyebilirdim. Hatta benim gibi bekleyen başkaları da olsaydı ve ben onlarla yüz yüze konuşabilseydim. Bir de içlerinden bir kaçı sizlerin arasından çıksaydı, bakın siz o zaman keyfime:9:

Eki Görüntüle 1129571

keşke her üye sizin gibi resim paylaşsa emeğiniz ve zekanız için kutlarım

Back