- 28 Kasım 2007
- 1.059
- 52
- 688
- 32
Canım kararın hayırlı olsun Cenk beye güvenmekle cok iyi yapmışsın. Cenk beye bırak o en iyisini koyacaktır. Ben de doğal olsun demiştim o atletin altına denemeleri yaptık ona göre bana da 300 cc demişti ama ben cok arastırmıstım cok fotograf bakmıstım 300 cc beni tatmın etmiycek diye dusundum ameliyattan bir gün önce Cenk bey beni aramıstı hazır mısın işte sabah şu saatte hastanede ol vs diye ben telefonda 350 cc olsun kararımı değiştirdim demiştim :) Ki şuanki hali yani 350 cc o atletin altına koydugu protezin görüntüsünü veriyor. (Ama birsey itiraf edeyim 300 cc daha doğal durucaktı bazen keşke diyorum)
Doğal istiyorsan 300 cc cok iyi bi karar olmuş :) Valla ameliyattan önce sakinleştirci vuruyorlar ameliyathaneye girmeden lay lay lom oluyo insanın kafası narkoz alcagın vs aklına bile gelmiyo ameliyathane stresı yasamıyosun o soguk yere girince rahat ol :)
Cenk beyin dediği gibi saatte bir damardan agrı kesici vericekler hemşireleri de çok iyi Gazinin (ayrıca yemekleri de ) O yeşil reçete agrı kesici de mükemmel birsey tık dıye kesiyor agrıları onunla birlikte sana 1 hafta kullanacagın antibiyotik de vericek.
Valla rahat ol ameliyat günün bekle kendini güvenilir bi ele bıraktıgın ıcın cok şanslısın.(şanslıyız)
Güzel haberlerini bekliyorum canım.
Doğal istiyorsan 300 cc cok iyi bi karar olmuş :) Valla ameliyattan önce sakinleştirci vuruyorlar ameliyathaneye girmeden lay lay lom oluyo insanın kafası narkoz alcagın vs aklına bile gelmiyo ameliyathane stresı yasamıyosun o soguk yere girince rahat ol :)
Cenk beyin dediği gibi saatte bir damardan agrı kesici vericekler hemşireleri de çok iyi Gazinin (ayrıca yemekleri de ) O yeşil reçete agrı kesici de mükemmel birsey tık dıye kesiyor agrıları onunla birlikte sana 1 hafta kullanacagın antibiyotik de vericek.
Valla rahat ol ameliyat günün bekle kendini güvenilir bi ele bıraktıgın ıcın cok şanslısın.(şanslıyız)
Güzel haberlerini bekliyorum canım.
Son düzenleme: