Merhaba forum,
Kendimi yine dibe vurdurduğum, sonra gelişime başladığım bir dönemde bu konu aklıma geldi. Dedim, "Bir ara ben KK'da günlük tutuyordum ya." Ancak bunun tee 2015 yılında olduğunu unutmuşum. 2015 Eylül'den bu yana nereydeyse beş buçuk sene...
Çok şeyler değişti, çok şeyler aynı kaldı. Ben hala kişisel kişisel gelişmeye çalışan ben. 22 yaşımdan 27 yaşıma istediğim düzene gelemedim hala. Ama belki de çok şey beklediğim içindir kendimden. Okulu bitirdim, yüksek lisansa başladım. Hayatıma yogayı kattım. Kendi paramı kazanmaya başladım. Ölümle burun buruna gelip de hayatın değerini anladım. Çok sevdiğim nişanlımla aram açıldığında, ayrıntıların çok da önemli olmadığını anladım. Daha sakin, çizgileri daha yumuşak bir insan oldum. Klişe ama, şu hayatta en önemli şeyin ruh ve beden sağlığı olduğunu anladım. Bilmiyor muydum daha evvel? Biliyordum elbet... Ama insanın kendi yaşaması gerekiyormuş. Kayıplarım oldu. Sadece ölümlerle değil... Yaşayanlar da hayatımdaki yerlerini kaybettiler. Ancak bazıları da var ki, yerini sağlamlaştırdı.
Bilmiyorum okunur mu ama, 5 sene evvel açtığım bu konuyu belki de devam ettiririm.
Şimdi sakin kalıp yüksek lisans projesi üstünde çalışmalıyım. Gün bitmeden bir de yoga yaparsam şahane olur.