15 kabanım var bacım ben minimalist yaşama geçmeliyim :)Tek canta mi? Saka mi yapiyon bacim sen ?
20 parca kiyafet yaz ve kis dusunursek kac para oluyo
Bu minimalist degil ekstra abartili bi yasam bence
Bisey begensem hangi rengi alsam ay gidiyim bugun karar veriyim sonra aliyim dedigim seyler bittikce begendigim seyin begendigim tum renklerini alan insanim aklimda kalacagina dolabimda kalsin
Varlikta yokluk cekmek bu dedigin
Ama ev esyasina gelince bi evde 2 yemek masasi fazla 1 tanesi yeterli zigon orta sehpa yan sehpa fiskos bunlar abarti zigon olsa hepsinin isini goruyo
Annem aklina geldikce uykuseti yorgan almis bazalara sigmadi dagittim hep onlari suan 1 yorgan 2 uyku seti var o da gelen giden olunca diye tutuyorum
Ben de bıktım almaktan mağaza falan gezesim hiç gelmiyor 50 sene yeter dolabımdakilerBen varım.5 senelik evliyim.Surekli ev tasidim..en son ataninca lojman 2+1 ve kucüktu..ehh yeter dedim..ve bir odami orta sehpami fazla perdelerimi mutfak masami komple sattim..tam 5 buyuk valez kiyafet yardimi yaptim hic acimadim cunku senede 1_2 kere giydiklerim vardı..dolabim.tikis tikisti..
Bebegim var onun sayesindede biblolarimdan kurtuldum.göz yoracak hic biseyim yok.
2 koca bavul fazla yatak ortuleri yastiklar battaniyeleri ise halep yardimi zamaninda oraya yollamistim.
1 bavul ayakkabilarimi yine yardima yolladim..
Oh ya dunya varmis...inan temizlik yapmam kolaylasti..dolabimda sadece giydiklerim var..gereksiz en ufak sey almiyorum..bikmisim yillarca ala ala
Cok huzurluyum..darisi herkesin basina..esyanin koĺesi olmak cidden yorucu
Ben de en çok kıyafete harcardım durdum artık ve devam edicem. Hiçbir şeye ihtiyacım yok hatta market alışverişini bile ayda bir toptan yapıcam ki ara ara yaptıkça daha fazla ve gereksiz şeyler alıyorumHerseyi de bana ama kiyafette minimalistlik demeyin: ( kiyamiyorum onlara resmen kiyafetlerine asigim ya.. deki bana koltuklari sat tv yi sat onlarsiz yaparimda kiyafetlerim canlarim: ( cok kapitalistim bu konuda kabul : (
Buarada 3 cocukla minimalist filan olunmaz.. ben atiyorum gene aliniyo
Haklisin.. yanlyz olsam marketten bile bi ekmek alsam yeter bana gibi geliyo o kadar sade yasamak istiyorum aslinda.. ama kiyafet konusu benim icin bi tutkuBen de en çok kıyafete harcardım durdum artık ve devam edicem. Hiçbir şeye ihtiyacım yok hatta market alışverişini bile ayda bir toptan yapıcam ki ara ara yaptıkça daha fazla ve gereksiz şeyler alıyorum
Tek canta mi? Saka mi yapiyon bacim sen ?
20 parca kiyafet yaz ve kis dusunursek kac para oluyo
Bu minimalist degil ekstra abartili bi yasam bence
Bisey begensem hangi rengi alsam ay gidiyim bugun karar veriyim sonra aliyim dedigim seyler bittikce begendigim seyin begendigim tum renklerini alan insanim aklimda kalacagina dolabimda kalsin
Varlikta yokluk cekmek bu dedigin
Ama ev esyasina gelince bi evde 2 yemek masasi fazla 1 tanesi yeterli zigon orta sehpa yan sehpa fiskos bunlar abarti zigon olsa hepsinin isini goruyo
Annem aklina geldikce uykuseti yorgan almis bazalara sigmadi dagittim hep onlari suan 1 yorgan 2 uyku seti var o da gelen giden olunca diye tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?