Minimalist yaşam

Giyim konusunda elde olanları vermekte zorlanıyorum illa gün gelir işime yarar diye, ki o gün gelmiyor yinede zorlanıyorum. Fakat yeni giysi, çanta, ayakkabı vesayre almamaya çalışıyorum gerçek ihtiyaçlar dışında. Onun haricinde evimiz tamire girdiğinde çoğu gereksiz şeyleri ya sattık ya attık ama tabi onunla bitmedi hala çok eşya var. Daha çok oturma odasını yenilerken ıvır zıvır süs eşyalarını yok ettik ve daha minimal süsler seçtik. Gerektiği kadar yani. Göze batmıyor, temizliği kolay ve ferah duruyor.

Bu ara ben de minimalist yaşamı araştıriyorum.Ev eşyası konusunda gayet minimalistim.Keza mutfak alişverisinde de.Oglumun küçulen kiyafetlerini,oynamadığı oyuncaklarini hiç evde tutmam.Ama gel gelelim yatakodasındaki dolaplara gelince iş değişiyor.Her dolap düzeltişimde azaltsamda başa çıkamiyorum.Onun hatırası var bunu zayiflayinca giyerim derken dolaplar hiç boşalmiyor.Havlular nevresimler otel işletir gibi.Minimalizmi yatakodasına sokmayı becerebilirsem zafer benimdir.

O kimin ne giydiğini hatırlamadığınız tipler zaten vasat giyinenler, giyimine kombinlerine dikkat edenler akılda şu gün şunu giymisti diye kalmiyor zaten, stil sahibi, zarif, bakımlı vs gibi sıfatlarıyla aklınıza kodlaniyor.

valla ugrasiyorum..
baya ilerleme kaydettim ama almanin önüne gecemedim. iki kücük cocugum var. illaki oyuncak aliniyor. kiyafet de öyle. fakat su oldu elimdekileri kullaniyorum. kullanmadiklarim bodruma iniyor. satmayi dusunuyorum

Canta bi kadinin enonemli aksesuaridir
Ayni cantayi takiyosaniz hep ayni tarz ve renklerde giyiniyo olmalisiniz kopmuyo mu eskimoyo mu bu canta ?

Yoo kopmuyor. Neden en önemli aksesuarı olsun ya? Allı güllü renkli giyinmeyi hiç sevmem. Oğlumun da eşyalarını koyduğum bir çanta var, gayet iyi. Bazen beğenip alıyorum ama hep bu çantaya dönüyorum. Kaliteli alırsanız kopmaz

Ben bunu uzun süredir uyguluyorum,kendimi daha rahat hissetmemi sağlıyor. Yapım gereği genelde hep tek tip giyinirim. Bu yüzden dolabımda aynı giysiden birkaç tane vardır. Yani bunu sürekli siyah tişört giyen acun gibi düşünün. Bende böyleyim. Biri kirlenirsr yine aynısının temizini giyerim. Ve ona uygun birkaç parça yine. Birkaç çantam var ama genelde birini kullanırım. Sade ama şık giyimi uyguluyorum. bu sayede hem para harcamıyorum ki bunu zaten sevmiyorum ehm de her gün acaba ne giysem derdim olmuyor zaten bunu da sevmiyorum. Her gün aynı kıyafetin temizini giyebilirim :)

Allı güllü çanta olucak mı dedim ?
Kalite demek ömürlük demek mi?
Güneştende solar biyerede takılır kopar
Şık olmanın enbüyük kuralıdır çanta
Sanırım sırt çantası kullanıyosunuz oğlunuzun eşyalarınıda koyduğunuza göre aksesuar olarak değil işlevsel kullanıyosunuz

Aslında belirli bir sayı kıyafet eşya kişinin kendi yaşam tarzına bağlıdır.
makyajı çok sever misin ne tarz giyinirsin. bu sorularla hayatını yönlendirirsin.
uzun zamandır minimal yaşamı benimsedim. hayallerim ve hedeflerim daha öncelikli hale geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…