hoşgeldin..Ben geldim. Geleyim mi? Geleyim bence. Ben de minimal hayatı destekleyenlerdenim. Akşam detaylı yazacağım. Şuraya kıvrılayım
Ben geldim. Geleyim mi? Geleyim bence. Ben de minimal hayatı destekleyenlerdenim. Akşam detaylı yazacağım. Şuraya kıvrılayım
ben aslında buralardayım hep.. bak sana yazacaktım ben de.. çocuk odası için yatak ve oda konuşmuştunuz.. eltimin üçüz kızları var bahsetmiştim.. onlarda il başta büyüyen yatak almışlar.. şimdi kızlar büyüdü, okula başladılar yatakları büyüttü evet ama uzunlamasına büyüdü.. malesef dar oluyor yataklar. kullanamadılar.. üç yatağıda değiştirmek zorunda kamıştı. aklında bulunsun olur mu..Oooozelalke gelmiş :)
ben aslında buralardayım hep.. bak sana yazacaktım ben de.. çocuk odası için yatak ve oda konuşmuştunuz.. eltimin üçüz kızları var bahsetmiştim.. onlarda il başta büyüyen yatak almışlar.. şimdi kızlar büyüdü, okula başladılar yatakları büyüttü evet ama uzunlamasına büyüdü.. malesef dar oluyor yataklar. kullanamadılar.. üç yatağıda değiştirmek zorunda kamıştı. aklında bulunsun olur mu..
denetimlerden nefret ediyorum ben de yaaa... bakalım yakın zamanda bizde birşey yok..Selam kızlar
Çok şükür denetimi atlattım :)
odamı toparlıyım,yazdıklarınızı okuyacağım....
temizliğe başladım yatak odasını süpürdüm sildim gardrobu elden geçirdim.
bi kaç parça ayırdım.
toz aldım
sonra da sizle paylaşmak istedim.
benim evim 1+1
o yüzden olabildiğince az eşya ile sade tutmak zorundayım.
yoksa her şey çok fazla dağılıyor.
işte yatak odası karşınızda
düzenleme konusunda önerileriniz olursa lütfen paylaşın :)
gayet kullanışlı ve sade.. en sevdiğimdenn.. güle güle otur..temizliğe başladım yatak odasını süpürdüm sildim gardrobu elden geçirdim.
bi kaç parça ayırdım.
toz aldım
sonra da sizle paylaşmak istedim.
benim evim 1+1
o yüzden olabildiğince az eşya ile sade tutmak zorundayım.
yoksa her şey çok fazla dağılıyor.
işte yatak odası karşınızda
düzenleme konusunda önerileriniz olursa lütfen paylaşın :)