Dantelleri kasnaklara takip duvar susu yapiyorlar obje gibiBenimkileri de annem kendi yaptı
Üstelik artık hayatta olmadığı için vermek gibi bir şey düşünmüyorum
Aslında bi kısmı kullanılabilir şeyler
Nakışlı pike yatak örtüsü seti gibi
Danteller de var ama onlar gerçekten serecek bir masam bile yok evde
Bir de mutfak seti gibi bişey var
Hani dolaplardan üçgen üçgen sarkması gereken :)
Havluların hepsini kullanıyorum eskiyeni de atıyorum
Zaten öyle bi süslü püslüler ki resmen yüzümüzü silecek yer bulamıyoruz işlemelerlerden havlu kenarlarından
Gerçekten hangi kafanın ürünü ise bu şaheserler
ben fark etmeden minimal yaşam içerisindeymişim zaten.
dün teyzem evime geldi ve sadece 1 tane üçlü koltuğum olduğu için çok sinirlendi. oturacak yer yokmuş falan
dedim ki teyzeciğim ben böyle yaşıyorum. diğer koltuğa neden ihtiyacım olsun?
misafir geldik oturacak yer bulamadık diyor.
Dedim ki siz senede 1 kere geliyorsunuz zaten dedim. Sustu.
Dün 3 makina camasir yıkadi astım topladim
Nevresimleri değiştirdim
Bulasik mak bosalttim yerlestirdim boşalttım
Balkonu yikadim yağmur başladı
Tezgah üstünü yari yariya sedelestirdim sayılır zeytin yapmıştım iki kisiyiz diye küçük kavanozlara böldüm yer yok koyacakdomates soslarim da sıkış tepis biten kavanozu atmak istiyorum ama seneye yine lazım
Mutfak masamı küçük tezgah olarak kullanıyorum örtüsünü yeniledim geçen sene almıştım severek onu serdim.
Banyo dolabimi gözden geçirdim.
Eski bir ruj atılacak
Calar saat kullanmiyoruz atılacak
Havlum çok geldi gözüme 12 tane sanırım hep aynılari kullanıyoruz biri 5 senelik bekarliktan hala yeni atamam ki
Deterjanlarim düzenliydi
Makyaj malz de toparlamistim banyo tamam ★
Az önce temizlik icin enerjim yoktu ama bunlari yazınca gaza geldim eve gidince başlarım umarım
Şimdi hediye gelmiş ya
eski kotunu seviyorsan atma derim.
ben eskiyenlere süre tanıyorum kışı atlatsın atarım derim mesela.
çalışan olunca hergün kıyafet döngüsü oluşuyor haliyle.
evet evet o kavanozlar atsan atılmıyor biriktirsen çooook yer kaplıyor ne yapsak bu kavanozları
Bilemiyorum benim kose dolapta arkada duruyor tencerelerin orda
Atılacak tencerem tavam var da şuan istediğim seti alacak durumum yok bekliyorlar bir tek kizartma tenceremi attim cok yipranmksti simdi bile yetmediği oluyor
Kesinlikle atılacak kitaplarımı iki ay düşündüm .. bakalım şimdi neye takarım :)) taşınırken atacağımız bi sehpa takımı bi buzdolabı ki iki tane var koltuk takımı atılacak .. çizilen bardaklar var omlar atılacak bi sene daha bizi götürsün :))İhtiyaç belirlemede en güzel yönten süre tanımaktır kendimize :)
Yaşasın minimal olmak :)
Oh oh süper baza altına girersem çıkamam atılacak yok sadece düzenlenecekler var çünkü :) iki günü rahat alır o :)Yarında devam daha baza altlarını acicimm
Çantaları düzenledim diger eve gidecekler kimisi atılacak düşüncemde olanlarda :)) sadece düzenlendi bugün .. hakiki deri bi on yıllık belki taş gibi ama modası geçik cop torbası ayarlarken kıyamadım :)Selam kızlar
dün 3 çanta ,
2 tane ev botu ayırdım. kullanışsızlardı.
kalan çantaları da temizleyip yerleştiricem dolaba içleri doluymuş.
ama bugün ve yarın gün var
neyse kapı da takılıcak ya hepsi bir arada çıkar işte :)
O kavanozlardan nefret ediyorum yeni gelinler çeyize şimdiden otuz tane alanları gördüm :/Dün 3 makina camasir yıkadi astım topladim
Nevresimleri değiştirdim
Bulasik mak bosalttim yerlestirdim boşalttım
Balkonu yikadim yağmur başladı
Tezgah üstünü yari yariya sedelestirdim sayılır zeytin yapmıştım iki kisiyiz diye küçük kavanozlara böldüm yer yok koyacakdomates soslarim da sıkış tepis biten kavanozu atmak istiyorum ama seneye yine lazım
Mutfak masamı küçük tezgah olarak kullanıyorum örtüsünü yeniledim geçen sene almıştım severek onu serdim.
Banyo dolabimi gözden geçirdim.
Eski bir ruj atılacak
Calar saat kullanmiyoruz atılacak
Havlum çok geldi gözüme 12 tane sanırım hep aynılari kullanıyoruz biri 5 senelik bekarliktan hala yeni atamam ki
Deterjanlarim düzenliydi
Makyaj malz de toparlamistim banyo tamam ★
Az önce temizlik icin enerjim yoktu ama bunlari yazınca gaza geldim eve gidince başlarım umarım
Haklısın ama yine bozmaktan korkuyorumBence zamandan tasarruf da minimalistlikle ilgili
Bişey hayatını kolaylaştırıp sana zaman kazandırıyor ise sadece maddi külfetine bakıp olumsuz karar vermemek lazım
Dun çok yorucu geçti benim değişik guzergHtan gideyim hava alayim dedim yanlış otobuse binmisim aktarmada bir saat kaybettim eve gidince de amaan diyordum olmaz oyle sey dedim başladım
Kızartma yaptım.
Salon mutfak yatakodasi ve banyolari süpürdüm eşim şaşırdı :) hani yarın yapacaktık dedi yaptım bitti dedim
O da salona serdiklerimi topladı ortalikta4 kivir zivir vardı onları kaldırdı koridoru o süpürdü. Ben sofrayi kurarken.
Akşam bi makina daha yikadim. Serdim.
İşler kafanda yokken daha iyiymiş :)
Bugün sabah işe gitmedim egitime gidicem diye. Kalktim diger banyo bezlerini ayirdim kahvaltidan sonra biraz kaytardim aksama bir yemek yaptım kereviz
Dönünce pirasa ve brokoliyi de yapıp koyucam bu hafta çok yemekle ilgilenemem tezime yogunlasirim. Bazen iki uc gunluk yapıyorum oteki gunler rahat ediyorum eski isimde gec geliyordum ordan kalma alışkanlık
@Mi_a sen tursuyu mu buzluga atiyorsun?
Benim domates sosum var bir de denemelik zeytinim benim annelerden bisey gelmez malesef