Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne emoji koyacağımı bilemedimOğlumu aldım geldim sarma sardım belim çok ağrıdı.
Kahve yaptım şimdi biraz dinleneyim çok yoruldum
Yorulduğumu söylemiş miydim
Valla ne güzel olurdu . Eve yakın bir yer var orda sarma satılıyo gidip ordan alacaktım neyse dedim sarayim hadi. Bu yılın başında yaptım bide sonunda sararimNe emoji koyacağımı bilemedim
Üzülsem mi gülsem mi
Sarma da çok severim yaa
Biri de bana sarıp getirse
Lahana sardım ben bu sene yaprak sarmadımValla ne güzel olurdu . Eve yakın bir yer var orda sarma satılıyo gidip ordan alacaktım neyse dedim sarayim hadi. Bu yılın başında yaptım bide sonunda sararim
Tüh canın çekti satılan yer vardır migrosta felan görmüştüm. Migros deyip duruyorum reklam değil valla market gezmeyi seviyom Yaprak burda istemediğin kadarLahana sardım ben bu sene yaprak sarmadım
Neden çünkü yaprak almadım
Annemden de getirmedim neden getirmedim acaba
Ben yapan yer de bilmiyorum olsa belki alırdım
Anneme gidersem söyleyeyim sarsın bari
Aklım fikrim yemekte
Çiğ mi yiyorsunTüh canın çekti satılan yer vardır migrosta felan görmüştüm. Migros deyip duruyorum reklam değil valla market gezmeyi seviyom Yaprak burda istemediğin kadar
Arkadaşim gelirken getirmişti çok güzelmis yaprak sararken baya bi yedim bende pişince yemem artık
Yok denemedim aradım ama bulamadım denk gelmediÇiğ mi yiyorsun
Ben de sade yaprak yemeği severim
Oraların bağları meşhur zaten dimi
Benim babam tır şöförü idi çok çalışırdı oralarda
Domates üzüm yaprağı kırmızı kapya biber getirirdi çok güzel olurdu
Tabi artık emekli olduğu için bunları göremiyoruz
Ben de severim market gezmeyi de şu sıralar vaktim olmuyor
Burcu yaprak sarması mı ne vardı ya denedin mi onu
Ben hiç denemedim
Ben de pişiriyorum içi ama çok azYok denemedim aradım ama bulamadım denk gelmedi
Yaprak içini pisirip yapıyorum ben bol soğanlı sarımsaklı domatesli çok güzel oluyo kendim yapıyorum diye demiyorum güzel yaparım
Teşekkür ederim canım Bende bulgur katıyorum pirinçle bulguru karıştırıp yapıyorum. Hiç pazı yemedim daha önceBen de pişiriyorum içi ama çok az
pişerken hamur olmasın diye az pişiriyorum
Afiyet bal olsun
Bizim oralarda bulgurla da yapılır
Pazıyı lorla da sararlar
Onları da seviyorum
Ben çok severim denemelisin bence sebze seviyorsanTeşekkür ederim canım Bende bulgur katıyorum pirinçle bulguru karıştırıp yapıyorum. Hiç pazı yemedim daha önce
Sebze sevmem ama yerimBen çok severim denemelisin bence sebze seviyorsan
Aaa ben hepsini çok severimSebze sevmem ama yerim
Kereviz enginar felan da yeni yedim bizim oralarda hiç yok. Bide deniz börülcesi gördüm merak ediyorum yemedim hiç onu da
Annem de hep ot toplayıp yer dalga geçerim onlaAaa ben hepsini çok severim
Deniz börülcesi de çok güzel oluyor dene mutlaka
Ay ben çimen pişirip koysalar yerim
Deniycem canım mevsimi geçti mi acaba hangi mevsimde cikiyo. Bulursam alırım mutlakaScss94 deniz börülcesini geçen sene alıp yaptım salatasını muhteşem bir şey ya
Anaaa ne yaptın yaaa bu kadar yüklenmeseydin birden misafir zehirlenmesi olmasınMisafirler gitti, yeni tanıştığım insanlardı ama sohbet baya keyifliydi yarına kendi arkadaşımı ailecek davet ettim bakalım
Eylülde yapmıştım sanki ya tam emin olamadım şu sıralar yok ama pazarda balığın yanına çok yakışıyorDeniycem canım mevsimi geçti mi acaba hangi mevsimde cikiyo. Bulursam alırım mutlaka
Geçen hafta geleceklerdi bu haftaya erteledim ayıp olur çağırmazsam daha oğlumun arkadaşı ve annesini bi de başka bir aile dostlarımızı davet etmem lazımAnaaa ne yaptın yaaa bu kadar yüklenmeseydin birden misafir zehirlenmesi olmasın