• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sistem de değişiyormuş. Nasıl olacak bilemedim liselere giriş sınavı olmayacakmış öğretmen biraz bahsetti. İyi mi olacak kötü mü olacak. Yani uygulanabilir olsa çok güzel aslında ama ...
Nasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor

Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık

Nasıl olacakmış
Olan bizim çocuklara oluyor

Sınava giren o stresi çeken çocuklara yazık
Şimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkın 😅 Ortak sınavlar olacakmış galiba 5. Sınıfta başlayacakmış. Tabi yine değişmezse sistem. Karnede not olmayacakmış. Gelişim raporu benzeri bişey olacakmış şimdi birinci sınıflardan başlayacakmış uygulama

Şimdi çocuklara da ne olacağı belli değil işte canım . Öğretmen de nasıl olacak bilmiyorum diyo onlarda şaşkın 😅 Ortak sınavlar olacakmış galiba 5. Sınıfta başlayacakmış. Tabi yine değişmezse sistem. Karnede not olmayacakmış. Gelişim raporu benzeri bişey olacakmış şimdi birinci sınıflardan başlayacakmış uygulama
Hep beraber göreceğiz desene🤦‍♀️
Haklarında hayırlısı olsun inşallah 🙏

Merhaba 🌸
Minimal yazısını görünce bi bakayım dedim 😊 kullanilmayan eşyaları nereye veriyorsunuz kızlar
Çevreme soruyorum eşya ayırdım kime verebilirim diye
Buyuk eşyaları dışarıya koyuyorum komşular yada hurdacı alıyor.
Kızımın eşyaları ya Köye yada annemin komşularına gidiyor.
Geri dönüşüm için alan yerlerde var.

Back