Bu yangın olayı yeni otel tatilinden dönmüş biri olarak beni de çok etkiledi. Ayrıca düşündürdü. Kaldığımız oteli düşündüm. Yangın merdiveni, yangın alarmı, yangın tüpü ya da böyle bir zamanda ne yapılacağına dair herhangi bir yönerge görmediğimi düşündüm belki de benim dikkatimi çekmedi. İnşallah bu yaşanan talihsiz olay bazı tedbirleri ve denetlemeleri artırır.

1 tabak ana yemek yanına makarna veya pilav
1 tabak salata yanına soğuk meze eklerim
1 de tatlı tabağı yaparım 3-4 çeşit :)
Genelde hepsini yerim. Tatlılardan beğenmediğim olursa kalabilir ondan da bir daha almam, denemiş olurum. Sütlü tatlı severim şerbetlilerden hiç almam.
Kahvaltıda da aynı şekilde tabağımı sıfırlarım.

Aynen sütlü tatlıların kötü olma ihtimali pek olmuyor hem hafif kızım için kek alırım ortak yeriz sonra
Ana yemek zor buluyorum

Yemeği salatayı yaptım yanına makarna ekledim.
Biraz kitap okuyup sofrayı hazırlarım.
Biz de yedik şimdi. Ben de makarna salata ekledim ve öncesinde biraz kitap okudum benzer işler

Bu arada bir influencer kaldığımız otelle ilgili paylaşım yapmış. Yangın dolabı, yangın tüpü, alarm, yangın merdiveni, tavandan su püskürtme sistemi falan varmış. Fakat hiçbiri dikkatimi çekmemişti..

İyi güvenli yere gitmişsiniz kullanmak nasip olmasın ama gerekli malesef

Yıllar önce görümcem götürdü muhtesem diye anlattilar. içine ne varsa koymuşlar bal cikolata reçel iki lokma yedik. ilk ve son oldu
İlk yediğimde ben de sevmemiştim aynı anlattığın gibi içine her şeyi doldurmuşlardı ama sonra sade çikolata üstüne muz ve çilekle çok sevdim yaşasın sadelik

Annemden waffle makinesi getirmiş Eylül
Hiç sevmem
Neyse yarın meyve almak gerekiyor üzeri için
Market listesi yapıyım
Bende de var waffle makinesi
Çok güzel oluyor
Ben çikolata muz ve çilek seviyorum
Hafif ekşilik olsun dersen kivi de güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…