Yaa bende öyle yapayımTelefonun notlar bölümüne yazıyorum ben
1 tabak ana yemek yanına makarna veya pilavHaklısınMia- gerçekten biz de hiç sevmiyoruz öyle
Az az alıyorum hep
Beğendimse eğer tekrar alıyorum
Görüntüsünü beğenmediğim hiç bir seyi denemiyorum
İsraf sevmiyorum yazık emeklere yemeklere
Aynen sütlü tatlıların kötü olma ihtimali pek olmuyor hem hafif kızım için kek alırım ortak yeriz sonra1 tabak ana yemek yanına makarna veya pilav
1 tabak salata yanına soğuk meze eklerim
1 de tatlı tabağı yaparım 3-4 çeşit :)
Genelde hepsini yerim. Tatlılardan beğenmediğim olursa kalabilir ondan da bir daha almam, denemiş olurum. Sütlü tatlı severim şerbetlilerden hiç almam.
Kahvaltıda da aynı şekilde tabağımı sıfırlarım.
Biz de yedik şimdi. Ben de makarna salata ekledimYemeği salatayı yaptım yanına makarna ekledim.
Biraz kitap okuyup sofrayı hazırlarım.
İyi güvenli yere gitmişsinizBiz de yedik şimdi. Ben de makarna salata ekledimve öncesinde biraz kitap okudum benzer işler
Bu arada bir influencer kaldığımız otelle ilgili paylaşım yapmış. Yangın dolabı, yangın tüpü, alarm, yangın merdiveni, tavandan su püskürtme sistemi falan varmış. Fakat hiçbiri dikkatimi çekmemişti..
Waffle güzel ya neden sevmiyorsunAnnemden waffle makinesi getirmiş Eylül
Hiç sevmem
Neyse yarın meyve almak gerekiyor üzeri için
Market listesi yapıyım
Yıllar önce görümcem götürdü muhtesem diye anlattilar. içine ne varsa koymuşlar bal cikolata reçel iki lokma yedik. ilk ve son olduWaffle güzel ya neden sevmiyorsunyarın ben de yapayım bak
İlk yediğimde ben de sevmemiştim aynı anlattığın gibi içine her şeyi doldurmuşlardıYıllar önce görümcem götürdü muhtesem diye anlattilar. içine ne varsa koymuşlar bal cikolata reçel iki lokma yedik. ilk ve son oldu
Makineye koyunca kaç dk bekleyeceğiz pismesini denerim eylülden artıkİlk yediğimde ben de sevmemiştim aynı anlattığın gibi içine her şeyi doldurmuşlardıama sonra sade çikolata üstüne muz ve çilekle çok sevdim yaşasın sadelik
Ben tost makinesinde yapıyorum, 2-3 dk sanırım yine de ilk denemede saat tut sen, ama kendi makinesinde yapışma olmuyor sanırım açıp bakarsınMakineye koyunca kaç dk bekleyeceğiz pismesini denerim eylülden artık
Bende de var waffle makinesiAnnemden waffle makinesi getirmiş Eylül
Hiç sevmem
Neyse yarın meyve almak gerekiyor üzeri için
Market listesi yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?