Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim size de afiyet olsunAfiyet olsun
Sebze yemekleri en güzeli.
ooo ben severim soslu makarna felan aç kalmam o zamanVar bol bol
Pişi gibi bişey var
Değişik börek tarzı şeyler var ama benlik değil
Makarna var soslarını ayrı koymuşlar
Mantarlı kremalı bolonez sos filan
Aç kalınmaz illaki yenilecek bişeyler olurda
Bizim oteller gibi değil tabi
Sebze varmış ya sen seversinBende gitsem aç kalırdım o zaman hamur işi yok muuu
Yok ben sebze de sevmiyom tatile gitmişsem hele hiç yememSebze varmış ya sen seversin
Makarnadan devam o zamanKarbonhidrat severim makarna bulgur börek çörek
Ben çok beğendim klasikleri okurken genellikle sıkılırım bunda hiç sıkılmadım bitmek üzereMakarnadan devam o zaman
Bu arada notre damme ın kamburu biterse ben de ezilenlere başlayayım
Ben hiç sıkılmıyorum klasikleri okurkenBen çok beğendim klasikleri okurken genellikle sıkılırım bunda hiç sıkılmadım bitmek üzere
Ben sıkılırım ama seviyorum klasikleri okumayı okuyabildiklerimiBen hiç sıkılmıyorum klasikleri okurken
Bir tek İki Şehrin Hikayesi ni okuyamadım
Soya sosunu bende hiç denemedimBende en çok otellerin makarnalarını seviyorum yanına bol salata yetiyor. Bazen tavuk eklerim bir otelinki çok güzel di soya sosuyla yapılmıştı.
Soya almadım hiç denesek olur.
Kahvaltıda küçük tabak yesillik zeytin peynir poğaça alıyorum.
Öğlende ne denk gelirse bazen gözleme hamburger falan
Böyle masayı donatıp öylece bırakan çok kişi görüyorum gereksiz israf yazık. Bazı şeyleri az alıp deniyorum. Begenmezsem eşime veriyorum
Çok güzel oluyor bence denemelisinizSoya sosunu bende hiç denemedim
Himm deneyelim o zaman listeme ekleyeyim hafta sonu alışverişte alırımÇok güzel oluyor bence denemelisiniz
Bol su içirtiyor ama karında çok şişlik yapıyor
Tavuğa makarnaya ete çok yakışıyor
Telefonun notlar bölümüne yazıyorum benAlışveriş için liste yapıyorum listeyi hep unutup gidiyorum