Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydin canım
Dün yüzüme öyle renk geldi ki ben de her ay boyama kararı aldım
Biraz daha koyu kızıl oldu çok beğendim
Güle güle kullan canım. Kızıl saçı ben de çok beğeniyordum bir kere denedim boya alerji yaptı mahvoldum. Ama şimdi saçlarım beyazlamıyor kızıllaşıyor kendiliğinden nasıl oluyor bilmiyorum ama

afiyet olsun mikancım, tam terapi

Günaydin canım
Dün yüzüme öyle renk geldi ki ben de her ay boyama kararı aldım
Biraz daha koyu kızıl oldu çok beğendim
güle güle kullan, hiç denemediğim bir renk kızıl, kız siz birbirinizi nereden biliyosunuz, instanız falan mı var birbirinizde?
Selamlar herkese. İnanılmaz bi motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Bu gün kendimi zorlaya zorlaya eve girişmem lazım. Ruh halim baya yansıdı eve.
selam canım, neden böyle oldun, aç güzel bi müzik, keyfin yerine gelir bi başlasan aslında? annen gitti mi?

Günaydın kızlarcım, herkesin keyfi yerindedir umarım, ben yılsonu işleri ile uğraşıyorum, inşallah yılı bi devredersek 15 ocak sonrası iyi olacağım

Aaa o nasıl oluyo ki öyle bizim saçlar niye öyle olmuyo
Bende ilk kestane yapmıştım aktıkça kızıl oldu sonra kızıl benim rengim dedim baya uzun zaman oldu kızıl kullanıyorum. Herkes çok yakıştırıyo çok mutlu oluyorum o yüzden bütün çilesine katlaniyorum

Teşekkür ederim Yok ben özelden atmıştım

Selamlar herkese. İnanılmaz bi motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Bu gün kendimi zorlaya zorlaya eve girişmem lazım. Ruh halim baya yansıdı eve.
Yaa niye öyle oldu hava mi kapalı

Ben de bu kadının saçları gibi beyazlasın istiyorum

Çok oldu annem gideli. 1 hafta durdu çok duramıyor o tansiyonu çıkıyor sesten
Antidepresan kullanmaya başlamıştım 2 tane. Her ay dozunu yükselttiler. Bu ay yine yükselince kısır döngüye girdim bu ne diye ilaçları bırakmıştım ondan oldu sanırım

Bugün basla bir yerden. Sonra devamı gelir ev düzene girdikçe
Aynen başlayınca gelecek inşallah. Öğleden sonra çocukları okula bırakınca başlayacağım inşallah.

Valla ben de bilmiyorum. Bir sabah aniden hepsi beyazlayacaksa bilmiyorum

Beyazlamaz belki de babanemin saçları hala koyu rengi çok az beyazları var ona çekmemisim hiç

Ben de sabah uyandım baş ağrısı
Oğlumu bıraktıktan sonra uyudum

Uyandım yemek yaptım

Konya usulü bamya çorbası
Meyhane pilavı
Kanat ızgara ve salata var menüde

Birazdan ev süpüreceğim
Yılbaşından sonra toparlanmaya başlarım
Acil ihtiyaç olmayan kitaplar kıyafetler tabak çanaklar kolilerim

Ellerine sağlık menüye bayıldım
Konya usulü kıymalı mi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…