Güle güle kullan canım. Kızıl saçı ben de çok beğeniyordum bir kere denedim boya alerji yaptı mahvoldum.Günaydin canım
Dün yüzüme öyle renk geldi ki ben de her ay boyama kararı aldım
Biraz daha koyu kızıl oldu çok beğendim
afiyet olsun mikancım, tam terapiTerapi saati.
güle güle kullan, hiç denemediğim bir renk kızıl, kız siz birbirinizi nereden biliyosunuz, instanız falan mı var birbirinizde?Günaydin canım
Dün yüzüme öyle renk geldi ki ben de her ay boyama kararı aldım
Biraz daha koyu kızıl oldu çok beğendim
selam canım, neden böyle oldun, aç güzel bi müzik, keyfin yerine gelir bi başlasan aslında? annen gitti mi?Selamlar herkese. İnanılmaz bi motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Bu gün kendimi zorlaya zorlaya eve girişmem lazım. Ruh halim baya yansıdı eve.
Kolaylıklar diliyorumGünaydın kızlarcım, herkesin keyfi yerindedir umarım, ben yılsonu işleri ile uğraşıyorum, inşallah yılı bi devredersek 15 ocak sonrası iyi olacağım
Bugün basla bir yerden. Sonra devamı gelir ev düzene girdikçeSelamlar herkese. İnanılmaz bi motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Bu gün kendimi zorlaya zorlaya eve girişmem lazım. Ruh halim baya yansıdı eve.
Aaa o nasıl oluyo ki öyle bizim saçlar niye öyle olmuyoGüle güle kullan canım. Kızıl saçı ben de çok beğeniyordum bir kere denedim boya alerji yaptı mahvoldum.Ama şimdi saçlarım beyazlamıyor kızıllaşıyor kendiliğinden nasıl oluyor bilmiyorum ama
Teşekkür ederimafiyet olsun mikancım, tam terapi
güle güle kullan, hiç denemediğim bir renk kızıl, kız siz birbirinizi nereden biliyosunuz, instanız falan mı var birbirinizde?
selam canım, neden böyle oldun, aç güzel bi müzik, keyfin yerine gelir bi başlasan aslında? annen gitti mi?
Selamlar herkese. İnanılmaz bi motivasyon düşüklüğü yaşıyorum. Bu gün kendimi zorlaya zorlaya eve girişmem lazım. Ruh halim baya yansıdı eve.
Aaa o nasıl oluyo ki öyle bizim saçlar niye öyle olmuyo
Bende ilk kestane yapmıştım aktıkça kızıl oldu sonra kızıl benim rengim dedim baya uzun zaman oldu kızıl kullanıyorum. Herkes çok yakıştırıyo çok mutlu oluyorumo yüzden bütün çilesine katlaniyorum
Çok güzel
Ben de bu kadının saçları gibi beyazlasın istiyorum
Çok oldu annem gideli. 1 hafta durdu çok duramıyor o tansiyonu çıkıyor sestenafiyet olsun mikancım, tam terapi
güle güle kullan, hiç denemediğim bir renk kızıl, kız siz birbirinizi nereden biliyosunuz, instanız falan mı var birbirinizde?
selam canım, neden böyle oldun, aç güzel bi müzik, keyfin yerine gelir bi başlasan aslında? annen gitti mi?
Aynen başlayınca gelecek inşallah. Öğleden sonra çocukları okula bırakınca başlayacağım inşallah.Bugün basla bir yerden. Sonra devamı gelir ev düzene girdikçe
Valla ben de bilmiyorum. Bir sabah aniden hepsi beyazlayacaksa bilmiyorumAaa o nasıl oluyo ki öyle bizim saçlar niye öyle olmuyo
Bende ilk kestane yapmıştım aktıkça kızıl oldu sonra kızıl benim rengim dedim baya uzun zaman oldu kızıl kullanıyorum. Herkes çok yakıştırıyo çok mutlu oluyorumo yüzden bütün çilesine katlaniyorum
Beyazlamaz belki de babanemin saçları hala koyu rengi çok az beyazları varÇok oldu annem gideli. 1 hafta durdu çok duramıyor o tansiyonu çıkıyor sesten
Antidepresan kullanmaya başlamıştım 2 tane. Her ay dozunu yükselttiler. Bu ay yine yükselince kısır döngüye girdim bu ne diye ilaçları bırakmıştım ondan oldu sanırım
Aynen başlayınca gelecek inşallah. Öğleden sonra çocukları okula bırakınca başlayacağım inşallah.
Valla ben de bilmiyorum. Bir sabah aniden hepsi beyazlayacaksa bilmiyorum
Etrafı toparladım yarın temizlik günüm zaten çok da uğraşmadim ev toplu dursa yeter.
Ellerine sağlık menüye bayıldımBen de sabah uyandım baş ağrısı
Oğlumu bıraktıktan sonra uyudum
Uyandım yemek yaptım
Konya usulü bamya çorbası
Meyhane pilavı
Kanat ızgara ve salata var menüde
Birazdan ev süpüreceğim
Yılbaşından sonra toparlanmaya başlarım
Acil ihtiyaç olmayan kitaplar kıyafetler tabak çanaklar kolilerim
Yaa inşallah öyle olur benim deBeyazlamaz belki de babanemin saçları hala koyu rengi çok az beyazları varona çekmemisim hiç
KuşbaşıEllerine sağlık menüye bayıldım
Konya usulü kıymalı mi oluyo
Himm sevmem o zaman sade alıyım benYaa inşallah öyle olur benim de
Kuşbaşı
Kuşbaşılı oluyorEllerine sağlık menüye bayıldım
Konya usulü kıymalı mi oluyo