- 23 Eylül 2013
- 24.158
- 49.343
Daha zaman varYeni yıl hedefleri belirleyeyim diyorum ama sıfır aklıma bir tane hedef gelmiyor. Ne yapmak istersin Mikan diyorum kendime cevap derin bir sessizlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha zaman varYeni yıl hedefleri belirleyeyim diyorum ama sıfır aklıma bir tane hedef gelmiyor. Ne yapmak istersin Mikan diyorum kendime cevap derin bir sessizlik
Tamam anlaştıkbenim de takibimde, görürsem yazarım.
en önemlisi ulaşılabilir hedefler benim gözümde de. kısa vadeli daha mantıklı o yüzden.Benimde hayalini kurduğum şeyler var ama hemen olacak hedefler değil.
O yüzden aylık hedeflerle giderim galiba
Aynen benim de öyle neden böyle olduYeni yıl hedefleri belirleyeyim diyorum ama sıfır aklıma bir tane hedef gelmiyor. Ne yapmak istersin Mikan diyorum kendime cevap derin bir sessizlik
Çıtayı yükseltipte yapamamak daha moral bozuyor birdeen önemlisi ulaşılabilir hedefler benim gözümde de. kısa vadeli daha mantıklı o yüzden.
Elma sirkeli mi? Beni içebilsem keşke, tüm sindirim sistemimin yerini öğreniyorum içerken, çok kötü yanıyor sonrasında da.Günaydın
Bugün kahveye davet etti arkadaşım. Kek yaptım giderken götürmek için. Şimdi ortalığı toparlamaya başlıyorum
Pismaniyeyi biraz abartmış olabilirim midem kötü oldu dünden beri
Gidem de sirkeli suyu mu içem
Yok alıç sirkesi çok hafif tadı. Elma sirkesi denedim çok zor içtim. Portakal sirkesi de denedim o da çok rahat içiliyoElma sirkeli mi? Beni içebilsem keşke, tüm sindirim sistemimin yerini öğreniyorum içerken, çok kötü yanıyor sonrasında da.
Aaa deneyim o zaman, hafifse tadı.Yok alıç sirkesi çok hafif tadı. Elma sirkesi denedim çok zor içtim. Portakal sirkesi de denedim o da çok rahat içiliyo
Hayırlı olsun, inşallah içine siner. Bende geçen gün fileden yıkanmış ıspanak aldım, çok pratik oldu.Selam kızlar eşimle kızım sabah evden çıkınca
Etrafı toparladım süpürme işi kaldı sadece
Çay içiyorum.
Bugün hedefim camasir dolabının tozunu süpürmek silmek
Camasir makinesine temizleyici koyup çalıştırmak
Akşama yemek et haşlama salata olacak kolay bir menü.
Öğlen belki çarşıya çıkarım.
Dondurulmuş ıspanak alıp deneyeceğim bu hafta tadı güzel olursa stoklarım birkaç tane.
Dün akşam mont aldım deneyip öyle karar vereceğim.
Merkeze gidersem fileden de alıyım.Hayırlı olsun, inşallah içine siner. Bende geçen gün fileden yıkanmış ıspanak aldım, çok pratik oldu.
Ne yapmak istemiyorsun Mikan, bunu da sor :)Yeni yıl hedefleri belirleyeyim diyorum ama sıfır aklıma bir tane hedef gelmiyor. Ne yapmak istersin Mikan diyorum kendime cevap derin bir sessizlik
Ya geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız
Yeni aldıklarınızı güle güle giyin
Mikan ben de yazacağım yeni yıl hedeflerimi
Çok oluyor her sene ama bazıları gerçekleşiyor
Bakalım 2025 de hangileri gerçek olacak
Bugün neler yaptım
Oğlumu metrobüse bıraktım
Dün poğaça yapmıştım beslenmesine onu koydum eşim de ondan götürdü hepimiz için iyi oldu
Kedicikleri besledim
Markete gittim
Et haşlama yaptım yanına ne yapacağım karar veremedim
Bakliyat dolabımı düzelttim
Temizlik yapmadım henüz
Bugün kendimi kötü hissediyorum
Elim ayağım titriyor gibi
Midem de değişik bulanıyor gibi sanki havada yürüyormuşum hissi var bayılacağım gibi hissediyorum ama hiç bişey olmuyor
Dayanamadım yattım belki geçer birazdan
Geçince temizlik işini yaparım
Teşekkür ederim canımYa geçmiş olsun canım