Bende güzel güzel okuyodumYazının sonlarına doğru niye yükseldiniz ki anlamadım. Mankenleri niye kriter olarak belirlediniz ,herkes kendine yakışanı giyer.
Birkaç günlük birseyOlur öyle şeyler canım. Belki regl tarihinde yaklaşmıştır
Benim iki hafta önceden belirtiler geliyo her şey ve herkes gözüme batmaya başlıyo
Evi bazen yakasim da gelmiyo değil
Bunun altındaki gerçek bilinçaltı sebebin ne sence?Birkaç günlük birseydeğil haftalar önce başladı durum artık son aşamada dağıldım psikolojik olarak.
Hep bir umudum vardı son birkaç gün o da kalmadı
Dolaplar felaketti yıkanan çamaşırlar birikmeye başladı köşede, çünkü dolaplarda koyacak yer yoktu. En son dedim mutfagi toparlayayim bir düzene girsin ev daha çok bunalıma girdim.
Misafir yorganı bile yerde hala nevresimi yıkadım bekliyor. 1 hafta oldu nerdeyse.
Tükenmişlik sendromumu ,depresyon mu, orta yaş sendromu mu anladığım saçma bir durum yaşıyorum. Bunu atlatiyim bak neler yapacağım
Şimdi her oda süpriz kutu gibi neyin nerden çıkacağı belli değilof iyi değilim.
Bilmiyorum kiBunun altındaki gerçek bilinçaltı sebebin ne sence?
Doğru geçen haftalarda durgunlasmaya başlamıştın. Çok uzun sürmez en kısa zamanda enerjin dolsuun. Sirkeli suyla sil evi. Sende duş al sirkeli suyla Felak nas okuBirkaç günlük birseydeğil haftalar önce başladı durum artık son aşamada dağıldım psikolojik olarak.
Hep bir umudum vardı son birkaç gün o da kalmadı
Dolaplar felaketti yıkanan çamaşırlar birikmeye başladı köşede, çünkü dolaplarda koyacak yer yoktu. En son dedim mutfagi toparlayayim bir düzene girsin ev daha çok bunalıma girdim.
Misafir yorganı bile yerde hala nevresimi yıkadım bekliyor. 1 hafta oldu nerdeyse.
Tükenmişlik sendromumu ,depresyon mu, orta yaş sendromu mu anladığım saçma bir durum yaşıyorum. Bunu atlatiyim bak neler yapacağım
Şimdi her oda süpriz kutu gibi neyin nerden çıkacağı belli değilof iyi değilim.
AminDoğru geçen haftalarda durgunlasmaya başlamıştın. Çok uzun sürmez en kısa zamanda enerjin dolsuun. Sirkeli suyla sil evi. Sende duş al sirkeli suyla Felak nas oku
En zor yer çıkmışSelamlar
Eylül 3 gündür evdeydi öğretmen yoktu bugün gitti okula erken uyanmak zor oldu biraz
Bugün daha iyiyim işlere başlamadım o piti piti yaptım mutfak çıktı buradan başlayacağım
Cenazesi varmışEn zor yer çıkmış
Eylül’ün öğretmeni çok fazla gelmemezlik mi yapıyor bana mı öyle geliyor
Kolay gelsin canımSelamlar
Eylül 3 gündür evdeydi öğretmen yoktu bugün gitti okula erken uyanmak zor oldu biraz
Bugün daha iyiyim işlere başlamadım o piti piti yaptım mutfak çıktı buradan başlayacağım
Aynı şeyi yazacaktim neyse vardır sebebi diye düşündümEn zor yer çıkmış
Eylül’ün öğretmeni çok fazla gelmemezlik mi yapıyor bana mı öyle geliyor
Yaa yerim onu ertu da mısır olmuştuBen de eve geldim, bugün küçük oğlumun yerli malı günü. Dün bir sade bir kakaolu kek yaptım. Oğluma karpuz kostümü yaptım.
Bugün kısır yapacağızkitabımı bitiririm bi de. Ev temiz, çamaşır yıkandı. Hava çok güzel güneşli.
Allahim bu seviyeye gelsem yeterBen de eve geldim, bugün küçük oğlumun yerli malı günü. Dün bir sade bir kakaolu kek yaptım. Oğluma karpuz kostümü yaptım.
Bugün kısır yapacağızkitabımı bitiririm bi de. Ev temiz, çamaşır yıkandı. Hava çok güzel güneşli.
Yaa yerim onu ertu da mısır olmuştu
Ohh afiyet olsun
Hava güneşli ama serinledi burda . Hafta sonu daha soğuk olacakmış