Popüler Konu Minimal Yaşam

Çok yemek isteyince de zararı olacak diye üzülüyorum
Yaş mama istiyo her gün vermeyince en son gidip tripli tripli kuru mama yiyo
Yerim onu ya Hepsi çok tatlı

Günaydın kızlar

Herkesten önce uyandım ortalığı topladım kahvemi içtim
Küçüğümü uyandırıyom kalkmıyor gece de yatmıyor

Kesinlikle huzur icin herkese tavsiye ederim. Az eşya alın, kaliteli olsun, gereksiz her şeyi satın sadece dolap ve evde değil sizde de huzur ve rahatlık artacak. Gereksiz fazla elbiselerden kurtulun çok alışveriş yapıp kalabalık kıyafetler içinde kaybolmayın siz manken değilsiniz binbir çeşit ürün giyip elbise mi pazarlayacaksınız çeşit çeşit giyip kime neyi ispat edeceksiniz?

uzun uğraşlar sonucu punch yapmak için set siparişi verdim, gelsin bakalım becerebilecek miyim, sadece dekor olarak bi kenarda durmasın diye kırlent kılıfı seçtim, kırmızı ve yeşil, yılbaşına bitirirsem yılbaşı ruhuna uygun bir şeyler çıkarırım ortaya bakalım, çocukların evde duran üzeri figürlü kırlentleri var içine de onu koyarım diye düşündüm, bakalım hayaller hayatlar mı olacak (inşallah hepsi düşündüğüm gibi olur amin)

Teşekkür ederim kızlar
Dün mesajlarınızı okudum ağladım iyiki varsınız.
Ne olduğunu bilmiyorum ev kontrolumden çıktı toparlarım sandım daha kötü oldu sonra kendime vakit ayiramadim çalıştım ama olmadı odaklanamadım gittikçe motivasyonum düştü sonra kendime sinirlendim dedim iyi değilim başkalarına yansitmayayim iletişimi kestim daha kötü oldu. Gittikçe dibe battım.

Punch yapmıştım kolay ilerliyor yapması eğlenceli.

Şimdi nasılsın canım. Tek sorun evin kontrolden çıkması olsun boşver. Ben sana hafta sonu evin halini atayim fotosunu başka bişey yok değil mi

Yazının sonlarına doğru niye yükseldiniz ki anlamadım. Mankenleri niye kriter olarak belirlediniz ,herkes kendine yakışanı giyer.

Şimdi nasılsın canım. Tek sorun evin kontrolden çıkması olsun boşver. Ben sana hafta sonu evin halini atayim fotosunu başka bişey yok değil mi
Daha iyi günlerim olmuştu
Hersey üst üste geldi.
İşte ortada problem yok problem benmişim gibi.
Başkasına anlatsam rahat battı diye düşünür öyle bir şey.

Gerçek dostlar sadece iyi günde değil her gün yanındadır. Yüzyüze tanışmasak da ben sizi dostum gibi benimsedim. Hep yanımdasınız gibi hissediyorum. O yüzden sıkıntını paylaşmaktan çekinme sen de lütfen. Sen genel olarak planlı, kontrollü, pozitif bir insan olduğundan biraz paniklemişsin. Ama sadece biraz zamanla hemencecik toparlayacağına eminim. Sürekli bir kaos içinde olanlar var aramızda seni seviyoruz

Hersey üst üste geldi.
Hepimizde oluyor zaman zaman bu durumlar

Neden düşünelim rahat battı diye
Geçici hepsi güçlüsün üstesinden gelirsin

Hersey üst üste geldi.
Olur öyle şeyler canım. Belki regl tarihinde yaklaşmıştır
Benim iki hafta önceden belirtiler geliyo her şey ve herkes gözüme batmaya başlıyo
Evi bazen yakasim da gelmiyo değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…