Güzel geçti annemler burada olunca Eylülü aldılar okuldan getir götür yaptılar iyi oldu bende yemek hazırladım ablamda geldi.Teşekkür ederim
Nasıl geçti ? Siz neler yediniz diyormuşumşaka şaka
SelamlarSelam kızlar afiyet olsun
Annemler gitti kızımı okuldan aldım.
Anne kız günü olmuş bu haftaSelamlar
Benimki de şimdi gitti.
Güzel fikirlerini ve görsellerini bekliyoruzSelam kızlar
Evi süpürdüm sildim
Hafta içi yapmıştım zaten.
Banyo bakım işim kaldı akşama balık yapacağız kokusu sinecek o yüzden yemek sonrasına bıraktım.
Bir kahve içeceğim dinleniyim.
Aklımda böyle fikirler geliyor gidiyor tam motivasyon bulsam ne paylaşımlar yapacağım da bakalım
Ya ne güzel fikir bayılırım bana böyle hediyeler gelseSlm kızlar,
Bugün günümüz vardı. Börek işi bendeydi. Kahvaltıdan sonra anca gün zamanına kadar böreği yetiştirebildim.
Arkadaşlarla çekiliş yaptık
Hediye almam gerekiyor. Aklımda bakım ürünleri paketi oluşturmak var. Böyle günlük maskeler, krem, dudak balmı vs.Sizce nasıl olur?
Yok hiç bilmiyorumYa ne güzel fikir bayılırım bana böyle hediyeler gelse
Biliyor musun hangi ürünleri kullanıyor biliyorsan işin çok kolay olur
Bazıları kullanmıyor ya farklı maske krem filan o yüzden dedimYok hiç bilmiyorumtek kullanımlık maske sonuçta çok fark eder mi ? Çanta boy el kremi mesela, oje sürmüyor galiba oje falan da eklerim diyordum. Bana öyle bir paket gelmişti çok hoşuma gitmişti. Kendime almaya üşendiğim şeylerdi
Gratiste böyle bir paket vardı içinde hepsinden var onu bulabilirsem onu alacağım evet dudak kremi, el kremi, törpü yüz yıkama köpüğü vs olabilir diye düşünüyorum ekstra yanınaBazıları kullanmıyor ya farklı maske krem filan o yüzden dedim
Ben her şeyi kullanırım
Denerim kullanamasam bile
Ayak maskesi de ekleyebilirsin içine yumuşacık yapıyor ayakları
Dudak kremi olabilir kışın en çok kullanılan ürün
Saç maskesi de olabilir
Varsa çok güzelGratiste böyle bir paket vardı içinde hepsinden var onu bulabilirsem onu alacağım evet dudak kremi, el kremi, törpü yüz yıkama köpüğü vs olabilir diye düşünüyorum ekstra yanına
Teşekkür ederim umarım öyle olurVarsa çok güzelçok mutlu olacaktır alan kişi
Ne güzel düşünmüşsün
Çok güzel güle güle kullan canımKazagim geldi hızlıca çektim
Güzel olurSlm kızlar,
Bugün günümüz vardı. Börek işi bendeydi. Kahvaltıdan sonra anca gün zamanına kadar böreği yetiştirebildim.
Arkadaşlarla çekiliş yaptık
Hediye almam gerekiyor. Aklımda bakım ürünleri paketi oluşturmak var. Böyle günlük maskeler, krem, dudak balmı vs.Sizce nasıl olur?
Teşekkür ederimÇok güzel güle güle kullan canım
Hangi emojiyi seçeceğime karar veremedim2025 yılını manifestledim
Öncelikle sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl olur
Sonra hayallerim gerçek olur.
Şükür yinede halimize gerçek olmasa bile şuanki seviyede kalsak da yeter
Ama yeni yerler ,birikim de olsun. Hayatımıza yeni heyecanlarda gelsin bebek değil tabi başka başka değişiklikler
Yazdıkça batıyorum gibi
Bildirimlere bakıyorum sürekli değiştiriyorsunHangi emojiyi seçeceğime karar veremedim
Sen bayadir yoktun gibi neler yaptınÇok güzel güle güle kullan canım