Sağol canım iyiyim sen nasılsınGünaydın kızlar
canım seni görmek ne güzel, nasılsın?
Bu yıl bitmeden bi hızlı trenle Eskişehir'e bi de Ankara'ya gitme planım var. Vaktin olursa belki Eskişehir'de bir yemek yeriz
Gazap üzümleri beni çok etkilemişti. Nerden okudumla iyi ki okudum duygularını beraber yaşadım.Ben liste dışı çok kitap okuduğum için liste son aya sıkıştıokumazsam kendime verdiğim sözü tutmamış gibi hissedeceğim o yüzden okumak lazım
Bu yıl yaptığım listede o ay ne yazdıysam mutlaka okuyacağım sonra başka kitaplara geçerim diye karar aldım
Martin eden harika yaa bu yıl okuduğum liste dışı kitaplardan biri
Gazap üzümlerini okuyorum şuanda gayet iyi ilerliyor
Sen tarih ver yeter karşılamaya bile gelirimBu yıl bitmeden bi hızlı trenle Eskişehir'e bi de Ankara'ya gitme planım var. Vaktin olursa belki Eskişehir'de bir yemek yeriz
az çok tahmin edersin nasıl olduğumuSağol canım iyiyim sen nasılsınhatırlanmak güzel
Teşekkür ederimGünaydın kızlar, sabah öğretmenler günü telaşımız vardı, çiçek alma işi bendeydi falan, o koşturmaca ve sonrasındaki telaşı az çok tahmin edersiniz, aramızda da öğretmenler var,Mikan canım şimdiden öğretmenler günün kutlu olsun
Güle güle giyin canımSelam kızlar
Bu aylik alışveriş bütçesiyle kazak aldım
Çok şirin güzel bir modeli var.
Teşekkür ederimGüle güle giyin canım
Teşekkür ederim
Yaaa sorma bugün bitti, son sahne bitirdi beni neydi öyleGazap üzümleri beni çok etkilemişti. Nerden okudumla iyi ki okudum duygularını beraber yaşadım.