Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul çok güzel bir şehir en güzeli tekrar giderim umarım gezmedigim çok yer varGünaydın kızlar, geçen hafta izin almıştım, malum ara tatil, yine bir istanbul kaçamağı yaptık, yoruldum çocuklarla biraz ama istanbul gezmek için çok güzel bir şehir.
bu hafta da biriken işleri toparlamaya çalışıyorum, arada girip okudum ama sizleri
eşime her sene lütfen çocuksuz gidelim, yürüyerek gezelim diyorum ama bu sene sanırım ikna oldu gibiİstanbul çok güzel bir şehir en güzeli tekrar giderim umarım gezmedigim çok yer var
Fotolarda ki yerler tabi çok güzeleşime her sene lütfen çocuksuz gidelim, yürüyerek gezelim diyorum ama bu sene sanırım ikna oldu gibi
özellikle diyorum ya, istanbul gezmek çok güzel, yaşamaya çok cesaret edemezdim.Fotolarda ki yerler tabi çok güzel
Ölüler de sanıyor ki diriler hergün helva yiyor
İstanbulun bu güzelliklerini göremiyoruz çoğu şeyden
Çocuksuz gezmek güzel ve tabi toplu taşıma ile
Araba park yeri zor oluyor
Çocuksuz gezmek daha güzeleşime her sene lütfen çocuksuz gidelim, yürüyerek gezelim diyorum ama bu sene sanırım ikna oldu gibi
İstanbulda yaşamak pek istemezdimFotolarda ki yerler tabi çok güzel
Ölüler de sanıyor ki diriler hergün helva yiyor
İstanbulun bu güzelliklerini göremiyoruz çoğu şeyden
Çocuksuz gezmek güzel ve tabi toplu taşıma ile
Araba park yeri zor oluyor
ayy hepsi hallolur, çok merak ettim evini, inşallah taşın yerleş küçük küçük paylaş bize de, hiç stres yapma dediğim gibi hepsi hallolur düzene girer.İstanbul da yaşayan biri olarak ev derdimden bahsedeyim
Dün gittim detaylıca inceledim evin her yerini
Metrekare olarak gereksiz büyük ama eşim eşyalarını da getireceği için mecbur bu büyüklük olacak
Bahçesi güzel yeterli genişlikte
Havuz baya büyük ve manzara olarak havuzun tam karşısında o çok güzel
Eşim yazın biraz ses olur dedi ama olur o kadar
2. Kata gereksiz büyük banyo ve jakuzi koymuş mimar ondan nefret ettim
Bir süre deneyip muhtemelen yeni bir dizayn yaptırırm
Çatı katını yatak odası yapacağım
Oranın da banyosunu iptal ettirmişler onu yaptırmak şart
Merdivenlerini çok beğenmedim
Mutfak en alt kat ve bir üst katta var ikisi de berbat durumda
Temizlikle filan olacak iş değil değişim şart
Parkeleri yaptırıyor alacağımız kişi
Dış cephe ve ev içi boyamayı da yaptırıyor
Çok çok işi var gibi
Taşınmamız yazı bulur
Oğlumun okul otobüsü için durak sitenin tam yanında o çok güzel
Herkesin bahçesindr kedi mama kabı ve suyu var kedi evleri var ona bayıldım tam hayalımdeki gibi
Hayırlısı ile alırız inşallah
Hayırlısı olsun tadilat zor usta bulmak yada firma ile anlaşmak ama fikrim olarak bu şekilde olması güzelİstanbul da yaşayan biri olarak ev derdimden bahsedeyim
Metrekare olarak gereksiz büyük ama eşim eşyalarını da getireceği için mecbur bu büyüklük olacak
Çok çok işi var gibi
Taşınmamız yazı bulur
Herkesin bahçesindr kedi mama kabı ve suyu var kedi evleri var ona bayıldım tam hayalımdeki gibi
Tadilat en sevmediğim ama potansiyeli yüksek bir ev ortaya harika bir şey çıkacak gibiİstanbul da yaşayan biri olarak ev derdimden bahsedeyim
Çok çok işi var gibi
Taşınmamız yazı bulur
Teşekkür ederim canım inşallah gönlümüze göre olurayy hepsi hallolur, çok merak ettim evini, inşallah taşın yerleş küçük küçük paylaş bize de, hiç stres yapma dediğim gibi hepsi hallolur düzene girer.
Ya eşim de öyle diyor ustayla uğraşmak çok zor diyeTadilat en sevmediğim ama potansiyeli yüksek bir ev ortaya harika bir şey çıkacak gibi
düşünme onları, temizde olsa içine sinip kullanabilecek miydin, yine temizlenecekti, yeter ki güzel bi şirket falan bul, ya da güvenebileceğin bir kadın.Ya eşim de öyle diyor ustayla uğraşmak çok zor diye
Tuvaleti kullanıp pis bırakmışlar
Tuvalet kağıtları yerde
Evin 40 gün kırklanması gerek
Özel mesajını açarsan videolardan aldığım bir kaç fotoğrafı atayım ister misindüşünme onları, temizde olsa içine sinip kullanabilecek miydin, yine temizlenecekti, yeter ki güzel bi şirket falan bul, ya da güvenebileceğin bir kadın.
teşekkür ederim, sana pozitif yönleri düşündürmeye çalışıyorum ama anladığım kadarıyla pek o bakış açısında değilsin.Özel mesajını açarsan videolardan aldığım bir kaç fotoğrafı atayım ister misin
Aa yanlış anlaşıldım o anlamda yazmadımüzdüysem özür dilerimteşekkür ederim, sana pozitif yönleri düşündürmeye çalışıyorum ama anladığım kadarıyla pek o bakış açısında değilsin.
aa bende diyorum bu kız bana trip mi atıyor ne özürü sıkıntı yok. inşallah ben sen mutluyken kahveli, yerleşmiş, mutlu halini görmek isterim, kızlar güzel fikirler verirler ama sana.yanlış anlaşıldım o anlamda yazmadımüzdüysem özür dilerim
Paylaşmak istedim sadece
Mikana da attım
Tamirden sonraki hallerini de atarım di
Aşkolsun ne tribi ilgin güzel sözlerin hoşuma gittiği için paylaşmak istedimaa bende diyorum bu kız bana trip mi atıyor ne özürü sıkıntı yok. inşallah ben sen mutluyken kahveli, yerleşmiş, mutlu halini görmek isterim, kızlar güzel fikirler verirler ama sana.