Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim geçen sene öyle oldu ama okulu komple yıktılar. Şuan otopark olarak kullaniliyo alanBenim de annemin bahçesinden gerirdiğim bamya ve taze fasülye var temizleyip dolaba yerleştireceğim
Ev temizlenecek
Getirdiğim çamaşırları attım makineye
Oğlumun okulu deprem güçlendirilmesinde bir senedir
Öğlenci sabahçı diye devam edecekmiş eğitim
Oğlum öğlenci olmuş
Kasıma kadar demişler ama okula gittiğimizde temmuzda bitecek bitmezse bile okul açılışına kadar biter demişlerdi
Bu durum hiç hoşuma gitmedi
Ben neler yaptım. Eylüle çok mutlu girmiştim ama 2 gündur içimde sıkıntı. Sağlıkla ilgili biseyler yaşıyoruz Allah beterinden korusun inşallah. Pazartesi kontrol var dua edin bizim için güzel haberler alalımSen nasılsın Scss94 Neler yaptın
Geçmiş olsunBen neler yaptım. Eylüle çok mutlu girmiştim ama 2 gündur içimde sıkıntı. Sağlıkla ilgili biseyler yaşıyoruz Allah beterinden korusun inşallah. Pazartesi kontrol var dua edin bizim için güzel haberler alalım
Geçmiş olsun
Hayırlı haber alırsınız inşallah
Haklısın belleza aslında sabahçı da olsun istemiyorum tam gün olsun istiyorumS sarahconnor hakkınızda hayırlısı olsun. Sabahcı olsaydı da sabah trafiğine takılacaktı. Okula gecikme sıkıntısı yaşayabilirdi o zaman. Aslında lise öğrencisi toplu taşıma kullanabilir, alışır dert etme.
Sağol bellezam
Çok teşekkürlerScss94 çok geçmiş olsun
Herhalde tarihi binalar diye güçlendirme yapıyorlarBizim geçen sene öyle oldu ama okulu komple yıktılar. Şuan otopark olarak kullaniliyo alan
Çok geçmiş olsunBen neler yaptım. Eylüle çok mutlu girmiştim ama 2 gündur içimde sıkıntı. Sağlıkla ilgili biseyler yaşıyoruz Allah beterinden korusun inşallah. Pazartesi kontrol var dua edin bizim için güzel haberler alalım
Aslında bizim okulda tarihi eser sayılırdı baya eskiHerhalde tarihi binalar diye güçlendirme yapıyorlar
afiyet olsun bende kahvemi yapayımBen de bamyayı temizledim
Fasulyeyi pişirdim
Bir makine çamaşır yıkadım
Kahve içiyorum
Teşekkür ederim sana da afiyet olsunafiyet olsun bende kahvemi yapayım