Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydınlar,
Bugün boş günüm
Gerçi öğlen sonra Veli toplantım var okula gideceğim.
Bu hafta ben de mutfak dolap kapaklarını iç dış sildim. Bugün mutfak camını sildim.
Pazartesi balkon koltuklarını ve camlarını içten sildim. Şu an robot süpürüyor. Çamaşır sereceğim. Kurabiye yapacağım. Yarın oğlumun doğumgünü. En yakınlarımızla kutlayacağız. Ondan temizlik işini biraz hızlandırdım. Evi sileceğim. Lavaboları ve WC leri yıkarsam tamamdır. Yarın da poaça yapacağım.
Pasta, kurabiye, poaça ve çikolatalı toplar olacak sadece bence yeterli. Yemekten sonra yenmiyor zaten

Bugün uzun zamandır görüşmediğim dayımın
Nice nice mutlu senelere sevdiklerinle.
Benim oğluş da cumhuriyet çocuğu. 29 Ekim doğumlu.
Tüm evlatlarımızı hayırlı etsin Rabbim.

Dün bakım konuştuktan sonra gidip saçımı kestirdim saçma bir boydaydı ve gözüme güzel görünmüyordu. Şimdi daha iyi oldu
Bakım sıcak çay demiştik. Boşa masrafa girmeyeydin.
Bende yarın kestireceğim inşaallah. Belki aralara gölge vs attırırım. Bakalım... normalde boyatmıyordum. Ay takvimine bir bak derim Mikan cığım. Belki aklına yatar.

ay şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzucuğun

hep unutuyorum şu ay takvimini, bende yarın kestireyim diyordum bakayım tutuyor mu?

benim de oğlumun salı günü doğum günü, aynen bende bi pasta alıcam yeter, zaten yemek yeriz hep birlikte büyük ihtimalle.

Selamlar
Miniklerin doğum günü kutlu olsun
Nice mutlu yıllara

Bugün eylülün dr kontrolü var. Göz için gideceğiz.
Öksüruyor birde 2 gündür evdeyiz bu yıl hastalık bırakmayacak peşimizi anlaşılan.

Geçmiş olsun..

Bugün uzun zamandır görüşmediğim dayımın

Nice nice mutlu senelere sevdiklerinle.
Benim oğluş da cumhuriyet çocuğu. 29 Ekim doğumlu.
Tüm evlatlarımızı hayırlı etsin Rabbim.
2016 lı mıydı? Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşlara
Ay takvimini biliyorum arada bakıyorum ama bu sefer hiç aklıma gelmedi aniden karar verdim
ay şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzucuğun
Teşekkür ederiz
hep unutuyorum şu ay takvimini, bende yarın kestireyim diyordum bakayım tutuyor mu?

benim de oğlumun salı günü doğum günü, aynen bende bi pasta alıcam yeter, zaten yemek yeriz hep birlikte büyük ihtimalle.
Nice mutlu yaşlara
Mikan kavs-i kuzah wendy yavrularınızın doğum günü kutlu olsun. İyi ki doğmuşlar
Teşekkürler
Teşekkürler
Çok geçmiş olsun, bizim de sürekli burun akıntısı var. 1 ayda 3 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldık maalesef

Geçmiş olsun..

Sagolun kızlar

Geçmiş olsun kuzuya

Pisbogaz olusum

Kizlar selam. Minimalist yasami yemeklere de uygulamaya karar verdim. Evde cok fazla miktarda pilav vs pisiyor. Tabi kendim de rejime girdim bir ayda 5 kilo ya yakin verdim. Bahara kadar ne olacak bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…