Gerçekten enerjimize göre insanları çektiğimizi düşünüyorum bende, okulda yeni yeni bir hocayla sohbet etmeye başladık, minimalizm tutkunu çıktı nasıl keyifli oluyor konularımıziçimde büyük boşluklar vardı ne zaman tamam oldu desem eksik kalıyordu bir tarafım gerçi hala öyle,eşyaların,kokuların yaydığı frekans,suyun frekansı vs derken hep bişekilde bu konulara eğilim gösterince bu konuda ilgilenen insanlara denk geldim .tamamen tevafuk kitaplara vs.mesela bir butiğe giriyorum hop bakıyorum bu konular dönuyor.olumlu dşunce,olumlu bakma,olumlu söyle vsss vss.aslında çok yazak şeyim var.içimden akıp taşan bir durum.kendimi çokda ifade edemedim .tavsiye üzerine aldım normalde kişisel gelişim kitapları okuyamam ama bu hem içsel geliştiriyor hem bakış açımı değiştiriyor hem ruhen farkındalıklarımı artırıyor.herşey hakikatı görmekle başlar kitabın adı.bide kendini ertelemekten vazgeç kitabını aldım.daha ona başlamadım.normal kişisel gelişim kitaplarından az farklı.olumlama cümleleri yer alıyor ara ara
Ben ölü taklidi yapıyorum o Buz Devri filmindeki iki kardeş gibi.Günaydınlar
Dün evde yoktum. Bu yüzden cam silemedim, gerçi geçen hafta silmiştim zaten. Bir yine de üstünden geçmek istiyorum fırsat bulursam.
Gelelim bugünün görevine
-İsteyenler salon perdesini yıkasın.(ben bir kaç gün önce yıkadım)
Salon bitti gibi bugün mutfağa giriş yapalım bakalım
Günün görevi mutfak çekmecelerini boşaltmak, ayıklamak, silip yeniden yerleştirmek
Kimler benimle
belleza
Psidan
lindalinda
SUHAN
inciitanesi
günaydın mikan anlatmak istersen dinlerim.mevzu her neyse sıkma canınıGünaydınlar, haftaya keyifsiz başladım. Çözmem gereken meseleler var. Bir kaç gün görev veremeyebilirim. Ya başkası devam ettirsin ya da kısa bir mola verelim
Sorun neyse kolaylıkla çözersin umarımGünaydınlar, haftaya keyifsiz başladım. Çözmem gereken meseleler var. Bir kaç gün görev veremeyebilirim. Ya başkası devam ettirsin ya da kısa bir mola verelim
Hayırdır inşallahGünaydınlar, haftaya keyifsiz başladım. Çözmem gereken meseleler var. Bir kaç gün görev veremeyebilirim. Ya başkası devam ettirsin ya da kısa bir mola verelim
Mola en sevdiğim...Günaydınlar, haftaya keyifsiz başladım. Çözmem gereken meseleler var. Bir kaç gün görev veremeyebilirim. Ya başkası devam ettirsin ya da kısa bir mola verelim
iyi olmana sevindim devam o zamanSlmlar kızlar, nasılsınız? Ben daha iyiyim çok şükürkaldığımız yerden devam edelim mi ama mutfak dolaplarına hiç giresim yok çocuk odasına atlıyorum sonra mutfağa döneriz
çocukların dolabı elden geçsin, silinip yerleştirilsin, küçülenler elensin
belleza
Psidan
lindalinda
SUHAN
kavs-i kuzah
Hoş geldinnnnSelam kızlar tatil bitti eve döndük
Özlemişim Evimi
Tatilde güzeldi tabi ki yorucu ve sıcak
Nerde kalmıştık devam
Mikan yetiştim size
HosbuldumHoş geldinnnntatil nasıldı, aslında tatil için en güzel dönem gerçekten daha sakindir ortamlar
mekanın sahibi geldiğine göre ben çekiliyorumgörevi ben verince yapasım gelmiyor
Hem verir hem yaparsınHosbuldum
Tatil güzeldi ama çok sakin değildi
Az kullanılan havuza gittik gezdik biraz öyle işte
Ya görev yapmaya gelmiştim böyle iyiydi