Popüler Konu Minimal Yaşam

Gerçekten enerjimize göre insanları çektiğimizi düşünüyorum bende, okulda yeni yeni bir hocayla sohbet etmeye başladık, minimalizm tutkunu çıktı nasıl keyifli oluyor konularımız

Günaydınlar
Dün evde yoktum. Bu yüzden cam silemedim, gerçi geçen hafta silmiştim zaten. Bir yine de üstünden geçmek istiyorum fırsat bulursam.
Gelelim bugünün görevine

-İsteyenler salon perdesini yıkasın.(ben bir kaç gün önce yıkadım)
Salon bitti gibi bugün mutfağa giriş yapalım bakalım
Günün görevi mutfak çekmecelerini boşaltmak, ayıklamak, silip yeniden yerleştirmek

Kimler benimle

belleza
Psidan
lindalinda
SUHAN
inciitanesi

Selamlar
Bugün usta gelecekti umarım gelir perşembe gelecekti aslında ama erteledi
Bizde eşimle montaj işlerini bitirmek üzereyiz
Bugün birde arkadaşımın düğünü var.
Evde iş çok. Başlayalım.
Tatile son 1 gün

Ben ölü taklidi yapıyorum o Buz Devri filmindeki iki kardeş gibi.

Günaydınlar, haftaya keyifsiz başladım. Çözmem gereken meseleler var. Bir kaç gün görev veremeyebilirim. Ya başkası devam ettirsin ya da kısa bir mola verelim

Günaydınlar, haftaya keyifsiz başladım. Çözmem gereken meseleler var. Bir kaç gün görev veremeyebilirim. Ya başkası devam ettirsin ya da kısa bir mola verelim
günaydın mikan anlatmak istersen dinlerim.mevzu her neyse sıkma canını

Sorun neyse kolaylıkla çözersin umarım
sen kendini iyi hissedince devam edebiliriz istersen, ben çekmece görevini yaptım ama dünkü dolap görevini yapmadım ondan devam ederim seni beklerken

Mola en sevdiğim... Sen de kendi hayatına mola ver istersen.Biraz kendine zaman ayırmayı denesen...sevdiğin şeylerden... inşaallah daha iyi hissedersin.

Slmlar kızlar, nasılsınız? Ben daha iyiyim çok şükür kaldığımız yerden devam edelim mi ama mutfak dolaplarına hiç giresim yok çocuk odasına atlıyorum sonra mutfağa döneriz

çocukların dolabı elden geçsin, silinip yerleştirilsin, küçülenler elensin

belleza
Psidan
lindalinda
SUHAN
kavs-i kuzah

Selam kızlar tatil bitti eve döndük
Özlemişim Evimi
Tatilde güzeldi tabi ki yorucu ve sıcak
Nerde kalmıştık devam
Mikan yetiştim size
Hoş geldinnnn tatil nasıldı, aslında tatil için en güzel dönem gerçekten daha sakindir ortamlar
mekanın sahibi geldiğine göre ben çekiliyorum görevi ben verince yapasım gelmiyor

Hoş geldinnnn tatil nasıldı, aslında tatil için en güzel dönem gerçekten daha sakindir ortamlar
mekanın sahibi geldiğine göre ben çekiliyorum görevi ben verince yapasım gelmiyor
Hosbuldum
Tatil güzeldi ama çok sakin değildi
Az kullanılan havuza gittik gezdik biraz öyle işte

Ya görev yapmaya gelmiştim böyle iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…