Ooo süper fikirler inşallah olurİnşallah gönlünce olsun herşey hayallerindeki gibi olur i
benım de iki katlı ev Bahçeli ama 3+1
Bi odayı giyinme odası yapmak istediğim uzun süredir kafamdabi oda kanepe olsun iki kanepelik başka istemem
Evlenmeden önceki Hep az eşya olmanı hayali sürdüm
Şimdilik mutfak dolapları yaptıracağım
Yatak odasının balkon açtırmak istıyorum
Oradan bahçeye bakıyor ağaçlar arasında masa kurar piknik yaparım gibi hep böle hayal ettim
Rabbim o güzel günleri görmeye nasip etsin
Aklımda bir sürü çok güzel fikirler var
Hayırlısı olsunSelam kızlar biz evi almaktan vazgeçtik
Evi görmedik ama benim evimin yerini tutmaz
Ileri de arsa alıp istediğimiz gibi ev yapınca taşınırız ancak
Tamda her şeyden bıkmışken yazını gördüm mia, her gün aynı işleri yapmaktan çok bunaldım yaa, ne olacak böyleSelam kızlar kahvaltı yapıldı
Masayı toplayıp bulaşık mak bosaltacagim evi 1 tur supursem yeter
Birde kitaplık düzenleme
Market işi var
Sizin plânınız nedir
Buz dolabı silmekSelam kızlar kahvaltı yapıldı
Masayı toplayıp bulaşık mak bosaltacagim evi 1 tur supursem yeter
Birde kitaplık düzenleme
Market işi var
Sizin plânınız nedir
Aynen canım özgürce gezmeyi özledimTamda her şeyden bıkmışken yazını gördüm mia, her gün aynı işleri yapmaktan çok bunaldım yaa, ne olacak böyle
YapabilirsinBuz dolabı silmek
Ilk adımı başarıyla geçmişsin süperGünaydın hanımlar
Minimal hayat adına bugün napsam diye düşünüyordum sayfayı yenileyince mesajlarınıza denk geldim. Bu bir işaret olmalı evren boş durmuyorDaha önce de gelmistim...
Kıyafet ve ayakkabıları sadelestirdim
Yıllardır kullanmadığım takıları dağıttım
Süresi geçmiş makyaj malzemeleri
İlaçları attım...
Başka nelere bakayım ...
Geçenlerde eşim tel zımba arıyor ...sesim çıkmayınca onu da mı attın yakında beni de kapıya koyarsın diyor
Yıllardır kullanmadigi bir şeyi araması da ne biliyim yani....
Aklınıza bir şey gelirse fikirlerinize açığım... Huzurlu, sade mis gibi günleriniz olsun...
Sağol canım dün baktık mutfağımıza her detaya ayrı emek verdik bir daha tadilatla uğraşmayalım istedik
Aynen bizde öyle düşündükGünaydın
Mia- hakkınızda hayırlısı olsun ev konusunda. Açıkçası müstakil ev planınız varsa şimdi düzen bozmamak mantıklı.
wendy seni çok iyi anlıyorum. Bazen tutsak hissediyorum kendimi. Kafama estiği gibi hareket edememek artık bunaltmaya başladı. Sağlık olsun diyip konuyu bağlayayım
Uyandım WC-lavabo yıkadım. Banyo yaptım, kotumu gömleğimi giyindim. Yatakları düzelttim. Çalışma odası ve yatak odası süpürüldü. Şu an çay içiyorum. Pazar listesi yapağım yapacağım. Eşim alacak. Bu süreçte 1 kere mi Pazar’a gittim yoksa hiç gitmedim mi onu bile hatırlamıyorum
Akşama balık var. Salata yaparım o kadar. Hava yağmurlu tam kahve kitap havası. Öğleden sonra dersim var. Ben de durum böyle.
Çok çok haklısın canım, her kelimene katılıyorum.wendy seni çok iyi anlıyorum. Bazen tutsak hissediyorum kendimi. Kafama estiği gibi hareket edememek artık bunaltmaya başladı. Sağlık olsun diyip konuyu bağlayayım
Evet ya hala sokağa çıkma yasağının anlamını anlayamayanlar varSelam kızlar terziye uğramadan eve döndük çok kalabalıktı heryer kendimizi eve zor attık
Kalan işleri pazartesiye bıraktım