Popüler Konu Minimal Yaşam

Ooo süper fikirler inşallah olur

Selam kızlar kahvaltı yapıldı

Masayı toplayıp bulaşık mak bosaltacagim evi 1 tur supursem yeter
Birde kitaplık düzenleme
Market işi var

Sizin plânınız nedir

Selam kızlar kahvaltı yapıldı

Masayı toplayıp bulaşık mak bosaltacagim evi 1 tur supursem yeter
Birde kitaplık düzenleme
Market işi var

Sizin plânınız nedir
Tamda her şeyden bıkmışken yazını gördüm mia, her gün aynı işleri yapmaktan çok bunaldım yaa, ne olacak böyle

Günaydın hanımlar
Minimal hayat adına bugün napsam diye düşünüyordum sayfayı yenileyince mesajlarınıza denk geldim. Bu bir işaret olmalı evren boş durmuyor Daha önce de gelmistim...
Kıyafet ve ayakkabıları sadelestirdim
Yıllardır kullanmadığım takıları dağıttım
Süresi geçmiş makyaj malzemeleri
İlaçları attım...
Başka nelere bakayım ...
Geçenlerde eşim tel zımba arıyor ...sesim çıkmayınca onu da mı attın yakında beni de kapıya koyarsın diyor
Yıllardır kullanmadigi bir şeyi araması da ne biliyim yani....
Aklınıza bir şey gelirse fikirlerinize açığım... Huzurlu, sade mis gibi günleriniz olsun...

Ilk adımı başarıyla geçmişsin süper
Ama bitmiş değil yeni başlıyorsun
Böyle 3-4 tur sonra sadece sevdigin eşyalar kalacak
Her odayı her bölümü kontrol etmek gerekiyor

Sonrası keyif bakım daha çok kişisel zaman demek

Şifonyer üstünü bu şekilde düzenledim
Kullandıkça fikir edineceğim
Ama tepsiyi ve cam kutuyu başka yerden aldim bu kez başka yerler bozuldu bu ürünlerde baya pahalı olmuş
Ayrıca çekmece düzenleyici almam gerek
Takılar vs baktigim zaman hepsini görmek istiyorum
Evimde depolama sorunu var

Günaydın
Mia- hakkınızda hayırlısı olsun ev konusunda. Açıkçası müstakil ev planınız varsa şimdi düzen bozmamak mantıklı.

wendy seni çok iyi anlıyorum. Bazen tutsak hissediyorum kendimi. Kafama estiği gibi hareket edememek artık bunaltmaya başladı. Sağlık olsun diyip konuyu bağlayayım

Uyandım WC-lavabo yıkadım. Banyo yaptım, kotumu gömleğimi giyindim. Yatakları düzelttim. Çalışma odası ve yatak odası süpürüldü. Şu an çay içiyorum. Pazar listesi yapağım yapacağım. Eşim alacak. Bu süreçte 1 kere mi Pazar’a gittim yoksa hiç gitmedim mi onu bile hatırlamıyorum

Akşama balık var. Salata yaparım o kadar. Hava yağmurlu tam kahve kitap havası. Öğleden sonra dersim var. Ben de durum böyle.

Aynen bizde öyle düşündük

Planladığım tüm isler bitti akşam yemeği dışında
Akşam taze fasulye ve tarhana çorbası var Menü de

Birazdan markete gideceğim
Okul etkinlik kutusu hazırlamış onları alacağız
Birde terziye uğrasam iyi olcak pantolon bırakmıştım geçen hafta aramadı
2 saate evde olsam gün biter

Selam kızlar terziye uğramadan eve döndük çok kalabalıktı heryer kendimizi eve zor attık
Kalan işleri pazartesiye bıraktım
Evet ya hala sokağa çıkma yasağının anlamını anlayamayanlar var hafta sonu yasak diye cumadan yığılıyorlar halbuki marketler, fırınlar, paket servisler ihtiyaç olabilecek her yer açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…