Popüler Konu Minimal Yaşam

günaydın kızlar minimal yaşama geçiş sürecimde bugün Allah izin verirse orta sehpamdan kurtulacağım

kullanmayıpta her temizlikte tozunu aldığım bi eşyadan daha kurtuluyorum

bende kurtulmuştum :)
çok ferahladı ev.
zigon sehba kullanıyorum.

Kizlar sancilarim erken geldigi icin hastanedeydim 2 gundur. Simdilik kontrol altindayim. Iyi ki evi sadelestirmistim. Simdi eve geldigimde dusunmem gereken cok is yok. Sadece kendine ve bebegime odaklanabiliyorum.

Kizlar sancilarim erken geldigi icin hastanedeydim 2 gundur. Simdilik kontrol altindayim. Iyi ki evi sadelestirmistim. Simdi eve geldigimde dusunmem gereken cok is yok. Sadece kendine ve bebegime odaklanabiliyorum.

Sağlıkla doğsun inş canım.
gerisi bir şekilde halolur.

bunlarda son fotoğraflar
başta çok araştırmalar yaptım.
montessori ve iskandinav tarzı olsun istedim.
kızım mutfak eşyalarını ve arabaları çok seviyor.
ilerdeki günlerde resim hamur oyunları rahat oynasın diye masa aldım.
oyuncak ev ilerde kitaplık olur

Kıyafetlerini koydugum dolap ilk evlendiğim yıllar almıştım.havlular için.
şimdilik kızımın eşyalarını koydum.
yetiyor mu ? yetiyor...

tül ve perdem de ilk evlendiğimde aldıklarımdan yine

odam küçük oldugu için bu şekilde düzenledim.
fazla yada eksik yok benim için.
oyuncak-kitap dışında birşey almayı düşünmüyorum odaya
sadece aydınlatma daha güvenli hale getirmemiz gerekiyor.
bugün de onları değiştiricez.

Çok tatlı olmuş Mia- güle güle kullansın kızın
Çok cici olmuş

Sağlıkla zamanında doğsun nst demi çıktı sancin kaclarda suan

Ayyy çok beğendim süper olmuş ikea dimi hepsi bu arada kızın nakaratlık cnm benim oğlum 2 yaşında bende yaza düsünüyorum

genel olarak ikea :)
benım kızım 19 aylık olcak bu ay.
yanımdan ayırıcam bende.

çok güzel olmuş.sağlıklı günlerde kullansın eylül hanım:)

Sağlıkla zamanında doğsun nst demi çıktı sancin kaclarda suan
Sagol canim. Sancim evde basladi gece 2de. Sonra hastanede 6 kez falan nstye bagladilar. Ilk basta 40-50lerdeydi. 80e cikti en fazla. Haplar verdiler kasilmalar dursun diye. Dun oglen en son sancin yok dediler.

Sagol canim. Sancim evde basladi gece 2de. Sonra hastanede 6 kez falan nstye bagladilar. Ilk basta 40-50lerdeydi. 80e cikti en fazla. Haplar verdiler kasilmalar dursun diye. Dun oglen en son sancin yok dediler.
2 gün sonra tekrar gel demedilermi...eğer öyleyse sen yinede 2 günde bir mutlaka nst 'ye gir...aynı şeyleri bende yaşadım çünkü ihmal etme benimde 80 lere çıkmıştı 34.hafta

2 gün sonra tekrar gel demedilermi...eğer öyleyse sen yinede 2 günde bir mutlaka nst 'ye gir...aynı şeyleri bende yaşadım çünkü ihmal etme benimde 80 lere çıkmıştı 34.hafta
Aynen gel dediler canim. Yarin gidicem. Peki sonra durumun duzeldi mi? Nasil gecti surec?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…