- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 34+4 te doğum yaptım suyum bitmek üzereydi mecbur kaldik...yoksa sadece sanci olsa bir şekilde ilaç serum fitil falan durduruyorlar bir süre dahaAynen gel dediler canim. Yarin gidicem. Peki sonra durumun duzeldi mi? Nasil gecti surec?
Kuvozde mi kaldi bebegin? Saglikli olsun da onemli olan o.Ben 34+4 te doğum yaptım suyum bitmek üzereydi mecbur kaldik...yoksa sadece sanci olsa bir şekilde ilaç serum fitil falan durduruyorlar bir süre daha
ayak havlusu alındı- eski ayak havlusu atıldı
haftalık bildirim yapayım çekileyim, haftalık 7 parça :
iş yerinden genç bir personele abiye elbise, yazlık pantalon, saten gömlek, mini kot etek, kumaş şort , clutch çanta verdim, hepsinin kullanabileceği parçalar olduğunu söyledi. bunlar bana kilo aldığımdan dolayı olmuyordu, iki yılda toplam 9 kg aldım, 3 kg daha az iken bazıları oluyordu. kilo vermekten ümidi kesersem yeni parçalar ayıracağım
birine de valiz verdim.
İnşaallah hafta sonunu da eşyaya para ve enerji harcamadan, evi gereksiz tüketim mallarıyla doldurmadan geçirebiliriz. bu gün regl olacak gibiyim, olmazsam çocukları yarın havuza götürmeyi planlıyorum, inşaallah olur.
@Mi_a kızının odası çok güzel olmuş, doyasıya vakit geçiririp dinlenir inşaallah
bugün biraz etrafı toplayıp temizlik yapmam lazım
bi motive olabilirsem iyi olacak
Şükür sağlığı yerinde evet 1 hafta kaldı bol bok su iç ve dinlen çok ayakta durma mumkunseKuvozde mi kaldi bebegin? Saglikli olsun da onemli olan o.
Çooook güzel olmuş güle güle kullansın küçük hanım
merhaba hepsı cok guzel ve sade olmus cok begendım ocak kısmını ozellıkle. yatağı ikeadan mı aldınız acaaba gecen bi fotoda daha gördüm ikeada aradım bulamadım ben de kardesim için düşünüyorumda
merhaba hepsı cok guzel ve sade olmus cok begendım ocak kısmını ozellıkle. yatağı ikeadan mı aldınız acaaba gecen bi fotoda daha gördüm ikeada aradım bulamadım ben de kardesim için düşünüyorumda
Çooook güzel olmuş güle güle kullansın küçük hanım
misafir çağırdım haftasonuna
böylece temizlik yapmak zorundayım
Gecmis olsun cok. Dinlenmeye calisiyorum ben de. Bugun kontrolde simdilik sancini durdurduk kontrole gelirsin haftada 1 dediler.Şükür sağlığı yerinde evet 1 hafta kaldı bol bok su iç ve dinlen çok ayakta durma mumkunse
tesekkur ederimEvet ikeada var büyüyen yatak.
3-7 yaş grubunda.
teşekkürler :)
Iyi şükür zamanını beklesin bebiş acele etmesin soyle onaGecmis olsun cok. Dinlenmeye calisiyorum ben de. Bugun kontrolde simdilik sancini durdurduk kontrole gelirsin haftada 1 dediler.