Popüler Konu Minimal Yaşam

Valla bende tek çocuk istiyorum oğlum 2 yaşında ıyi okullarda okutup eğitimini kusursuz almasını istiyorum...ama Annem beni çok yoruyor bu konuda üstü kapalı bencillikle suçluyor kardeşi olsun mutlaka diye...31 yaşındayım kararsizim
Gercekden istiyorsan 35i gecirme derim.
Insanin sabri dahada tukeniyor.

Kanka millet benden merakli sabahdan beri bi arkadasim bi teyzem ariyolla dr. Gittin mi diye ben cool.
Yooo :)

Acelesimi var doktor orda ben burda gideris elbet modundayim.
Ben oglumda 2. Aylikken Gitmistim sulalem raat. :KK70:

Kanka millet benden merakli sabahdan beri bi arkadasim bi teyzem ariyolla dr. Gittin mi diye ben cool.
Yooo :)

Acelesimi var doktor orda ben burda gideris elbet modundayim.
Ben oglumda 2. Aylikken Gitmistim sulalem raat. :KK70:

Kanki senin minnagı bende merak ediyorum. :KK70:

bende 2. çocuga verebilecek sabır olmadıgını düşünüyorum.
şimdi kızıma gayet sabırlı ve anlayışlıyım.
ama ev iş beni yıpratıyor.
kızıma bunları yansıtmamak için çaba harcıyorum.
2 tane olurlarsa kaldıramayabilirim.
İş olunca tabiki çok zor...Ben çalışmadığım halde yetisemiyorum eve çocuğa doğrusu benimki pek normal değil uyumadigi icin....çocuk insanı çok fazla yipratiyormus hayat sartlari kişinin yaşı sabrı neye müsade ediyorsa öyle hareket etmek gerekir aslinda ve çalışma hayatı devam ediyorsa mümkün değil 2. Cocuk

Bende de yun vardi yerine ozdilekden alicam 125tl dedi cift kisilik elyaf olana.
Yun olan 150tl.
Bi oglumun yun yorgani kaldi o da alisik usurse falan diye cikaramadim.
Onu bastan dikicez ama dokup bu yaz.
Benim ev çok sıcak şükür oyuzden ben uyku setini kullanıyorum kış boyu...sadece misafir icin tek kişilik alicam 2 yada 3 tane

MERHABALAR
cumartesi misafir vardı
Pazar günü de Oğlumun beşiğinin çekmece kısımlarını söktük
Yatak altındaki çekmecede duran kağıtları diş buğdayı süslemelerini falan attım
Oda bayağı genişledi

Bu gece sadeleşme hevesi ile uyuyamadım :)

Önce banyoda tarihi geçen ya da hiç kullanmadığımız ürünleri attım çeyiz zamanı eşime traş vs setleri için kutu almıştık onu çıkardım dolaptan üstten açılıyor kullanımı zor içinde ne olduğunu unutuyoruz. Dolabı düzenledim bir raf boşa çıktı :)

Salona geldim hiç kullanmadığım modası geçen annemin çocukken yaptırdığı masa örtüsü, sevmediğim birinden hediye gelen masa örtüsü ve peçete runner onları çıkardım.

Yemek takımının fincan tabakları çok büyük ve rafta çok yer kaplıyordu onları kutulara aldım. Derli toplu oldu :)

Çeyiz zamanı kaşık çatal çekmecesini atmamış içine ıvır zıvır doldurmuşum belki de evlendiğimden beri kullanmadığım bir sürü para verdiğim şeyler onu boşalttım kullanırım dediklerimi minicik bir kutuya topladım :)

Eki Görüntüle 2116590 Eki Görüntüle 2116591 Eki Görüntüle 2116592 Eki Görüntüle 2116593

Dün kızımın esyaları geldi.
çabalarımla yatagı sandalyeleri masayı kurdum :)
diğerlerini yiğenimle kurucaz.
eşimin eli ufak kaza geçirdiğinden dolayı yapamıyor :KK43:

uykum var ve işler çok.

Bu gece sadeleşme hevesi ile uyuyamadım :)

Önce banyoda tarihi geçen ya da hiç kullanmadığımız ürünleri attım çeyiz zamanı eşime traş vs setleri için kutu almıştık onu çıkardım dolaptan üstten açılıyor kullanımı zor içinde ne olduğunu unutuyoruz. Dolabı düzenledim bir raf boşa çıktı :)

Salona geldim hiç kullanmadığım modası geçen annemin çocukken yaptırdığı masa örtüsü, sevmediğim birinden hediye gelen masa örtüsü ve peçete runner onları çıkardım.

Yemek takımının fincan tabakları çok büyük ve rafta çok yer kaplıyordu onları kutulara aldım. Derli toplu oldu :)

Çeyiz zamanı kaşık çatal çekmecesini atmamış içine ıvır zıvır doldurmuşum belki de evlendiğimden beri kullanmadığım bir sürü para verdiğim şeyler onu boşalttım kullanırım dediklerimi minicik bir kutuya topladım :)

Eki Görüntüle 2116590 Eki Görüntüle 2116591 Eki Görüntüle 2116592 Eki Görüntüle 2116593
çatal kaşık takımının çekmeceli sandığını ben de atmadım
içine evrak vari şeyler koyuyorum
eski karneler, diplomalar, sertifikalar, sigorta poliçeleri, gidilen düğünlerde alınan fotoğraflar vs.

Dün kızımın esyaları geldi.
çabalarımla yatagı sandalyeleri masayı kurdum :)
diğerlerini yiğenimle kurucaz.
eşimin eli ufak kaza geçirdiğinden dolayı yapamıyor :KK43:

uykum var ve işler çok.
ben de kızıma yatak alıcam
sizinki nasıl bir şey?

Fotoğraf0349.jpg

Ben böyle aldım
kullanabildiği kadar kullansın
kendi çıkıp inebiliyor.
yanımdan ayırma süreci nasıl olcak bilmiyorum.

bende henüz yanımdan ayırmadim oda var sadece yatak var oyun oynuyor orada
belki kendi evim olunca ayırırim diye dusunuyorum

çatal kaşık takımının çekmeceli sandığını ben de atmadım
içine evrak vari şeyler koyuyorum
eski karneler, diplomalar, sertifikalar, sigorta poliçeleri, gidilen düğünlerde alınan fotoğraflar vs.
Çok büyük yer kaplıyordu çıkardım dolaptan belki Bi işe yarar diye şimdilik balkona koydum

Ben böyle aldım
kullanabildiği kadar kullansın
kendi çıkıp inebiliyor.
yanımdan ayırma süreci nasıl olcak bilmiyorum.

Güle güle kullansın minik kızın Mia- Mia-
Benim oğlumda bu ay tam 3.5 yaşını dolduracak
2 gün oldu yatağını ayırdık
Kesintisiz uyumasını bekledik
Yoksa sürekli uyanırken odadan odaya geçmek çok yorucu oluyordu
Ertesi sabah işyerinde zombi gibi geziyordum

X