Selam ben bugun birsey atmicam :)Bir göz kalemi
Bir ruj
Dört kitap
İki dosya atıldı bugün icin
Uzun zamandır atamıyordum ins daha büyük temizliğe girişicem
Aklımda tüm test kitaplarını elden çıkarmak var
Çalışma masamı vermek ins
Romanları diğer Eve götürmek
Ev kıyafetlerimi ayırıp atmak
Bu arada herkese selam
Neler gitti :)atım valah iki poşet
Tanıdınız dmi beni :)Selam ben bugun birsey atmicam :)
Bunlar hep modadan bize al diyor alıyoruz pembe yaza kadar n modaydı çiçekli pembeli eşyalar şimdi ise sadelik griler siyahlar ..İlk evlendigimde benimde bazi seylerim pembeydi ve biktim
Daha sade ve gri tonlari istiyorum
4 yil once bu kadar secenekte yoktu yada pahaliydi
Yaza kadar ev doseseydim belki deli gibi pembe döşerdim tüm evi pamuk şeker gibi olurdu sanki :) şimdi dümdüz istiyorum bendeİlk evlendigimde benimde bazi seylerim pembeydi ve biktim
Daha sade ve gri tonlari istiyorum
4 yil once bu kadar secenekte yoktu yada pahaliydi
Tanıdınız dmi beni :)
Oh missatım valah iki poşet
GÜNAYDIINN
bugün de çalışıyorum işteyim
alışveriş detoksu iyi gidiyor. harcama yapmıyorum.
diyet yok regil önxesi tatlı krizlerime yenik düşüyorum
müdürüm izinde işler bana kaldı plan yapamıyorum. her an yeni bir iş çıkıyor cünkü
ev temizliğini ve yemek işlerini kayın valide yapıyor çocuğa o baktığı için. eve gidince yemek yiyorum. oğlumla ilgileniyorum ve onu uyuturken bende uyuyorum. kendimle başbaşa kalmaya vaktim yok. buna çoook ihtiyacım var. oğlum uyuduktan sonra kalkıp 1 saat takılsam iyi geliyor ama o zamanı şunu da yapayım bunu da yapayım derken 1 saati aşıyor ve ben uykusuz kalıyorum. ne yapsam nasıl yapsam da kendime vakit ayırsam onun arayışındayım.
mesela çocuk evde olmasa biraz geç gelse tek başıma mutfakta yemek yapsam bu bile iyi gelecek biliyorum ama çocuk evde girer girmez paçama yapışıyor uyuyana kadar yapışığıziş yerim kalabalık sonra servis hengamesi evde de eşim çocuk kayınvalide resmen kendimi özledim
Seni çok iyi anlıyorum. Gurbette iki küçük çocuğu peş peşe büyütmekte olan çalışan bir anne olarak:) senin bebeğin biraz daha küçük ama yine de şu tavsiyelerde bulunabilirim:GÜNAYDIINN
bugün de çalışıyorum işteyim
alışveriş detoksu iyi gidiyor. harcama yapmıyorum.
diyet yok regil önxesi tatlı krizlerime yenik düşüyorum
müdürüm izinde işler bana kaldı plan yapamıyorum. her an yeni bir iş çıkıyor cünkü
ev temizliğini ve yemek işlerini kayın valide yapıyor çocuğa o baktığı için. eve gidince yemek yiyorum. oğlumla ilgileniyorum ve onu uyuturken bende uyuyorum. kendimle başbaşa kalmaya vaktim yok. buna çoook ihtiyacım var. oğlum uyuduktan sonra kalkıp 1 saat takılsam iyi geliyor ama o zamanı şunu da yapayım bunu da yapayım derken 1 saati aşıyor ve ben uykusuz kalıyorum. ne yapsam nasıl yapsam da kendime vakit ayırsam onun arayışındayım.
mesela çocuk evde olmasa biraz geç gelse tek başıma mutfakta yemek yapsam bu bile iyi gelecek biliyorum ama çocuk evde girer girmez paçama yapışıyor uyuyana kadar yapışığıziş yerim kalabalık sonra servis hengamesi evde de eşim çocuk kayınvalide resmen kendimi özledim
Selam herkeseMia- dün bir sitede çok beğendiğim ferforje ürünleri sepete attım hatta bir kaç şey daha attım tam onay verecekken bunlara ihtiyacım yok sözümü bozmaya değmez diyip hepsini sildim ayy çok bi mutlu oldum :)
Bugün aldım ihtiyacım Yok zaten bu yavaş yavaş oluşacak bi süreç :) anca dmi :)tanidik dionecim nasil unutabiliriz
Seni gorunce aklima makyaj malzemeleri geliyo acaba nasil birisin merak etmiyo degilim
Ben pembikciyim ama bakalim sanada aipsin
ben bu ara tekstil ve zuccaciye sitelerini geze geze bi hal oldum :)
Bende sizi merak etmiyor değilim ya aklına makyaj mı geliyor danla bilic gülmesi attım :)evet sevmiyor