Popüler Konu Minimal Yaşam

Bende bu evde 15 yil geciricem
Sonra kizimin egitimi icin merkeze gidebiliriz suan ilcedeyiz
Yani tadilat edip boylece birakicam evi
Diger eve daha baska mobilyalar alinir
Tabi bunlari konusmaya cok zaman var
Hedefler boyle sadece

Selam ben bugun birsey atmicam :)

Ay ben yarın bi ayakkabımı gözden çıkardım onu elden cıkarıcam
:)

İlk evlendigimde benimde bazi seylerim pembeydi ve biktim
Daha sade ve gri tonlari istiyorum
4 yil once bu kadar secenekte yoktu yada pahaliydi
Bunlar hep modadan bize al diyor alıyoruz pembe yaza kadar n modaydı çiçekli pembeli eşyalar şimdi ise sadelik griler siyahlar ..

İlk evlendigimde benimde bazi seylerim pembeydi ve biktim
Daha sade ve gri tonlari istiyorum
4 yil once bu kadar secenekte yoktu yada pahaliydi
Yaza kadar ev doseseydim belki deli gibi pembe döşerdim tüm evi pamuk şeker gibi olurdu sanki :) şimdi dümdüz istiyorum bende

GÜNAYDIINN
bugün de çalışıyorum işteyim
alışveriş detoksu iyi gidiyor. harcama yapmıyorum.
diyet yok regil önxesi tatlı krizlerime yenik düşüyorum
müdürüm izinde işler bana kaldı plan yapamıyorum. her an yeni bir iş çıkıyor cünkü

ev temizliğini ve yemek işlerini kayın valide yapıyor çocuğa o baktığı için. eve gidince yemek yiyorum. oğlumla ilgileniyorum ve onu uyuturken bende uyuyorum. kendimle başbaşa kalmaya vaktim yok. buna çoook ihtiyacım var. oğlum uyuduktan sonra kalkıp 1 saat takılsam iyi geliyor ama o zamanı şunu da yapayım bunu da yapayım derken 1 saati aşıyor ve ben uykusuz kalıyorum. ne yapsam nasıl yapsam da kendime vakit ayırsam onun arayışındayım.

mesela çocuk evde olmasa biraz geç gelse tek başıma mutfakta yemek yapsam bu bile iyi gelecek biliyorum ama çocuk evde girer girmez paçama yapışıyor uyuyana kadar yapışığız iş yerim kalabalık sonra servis hengamesi evde de eşim çocuk kayınvalide resmen kendimi özledim

Bazen eşim ilgileniyor ben kendime bakım yapıyorum.
Sonuçta sadece anne değilim.

bulaşık yıkarken çekiştiriyor beni.
ev toplarken peşimde geziyor.
özlüyor sonuçta :)
birde ben eve gittiğimde 30-45 dk kendime vaktim olur.

Seni çok iyi anlıyorum. Gurbette iki küçük çocuğu peş peşe büyütmekte olan çalışan bir anne olarak:) senin bebeğin biraz daha küçük ama yine de şu tavsiyelerde bulunabilirim:

Birincisi eşin çocuğu dışarı çıkarabilir ve sen evde tek başına zaman geçirebilirsin. Eğer oğlun farklı bir odada takılıp sana sarmıyorsa aynı evin içinde de olur:) ama genelde annenin evde olduğunu bilen çocuk babayla durmuyor. Ya da işini çok fazla bölüp motivasyonunu düşürebiliyor insanın.
Kışın zor olsa da kapalı alanlara götürebilir veya hiç olmazsa arabada bir tur atıp gelirler o kısacık süre yetmese de yine iyi gelecektir.
İkinci ihtimal kayınvaliden de evdeyken tek başına ya da eşinle birlikte bir etkinlik yapabilirsiniz. Sinemaya gitme, bir aile dostunu ziyaret, arkadaş grubuyla takılma vs vs. Tek başına ise mesela bir yerde oturup kahve eşliğinde kitap okuma gibi.

Büyüdükçe rahatlatacaksın diyorlar evet doğru ama o sürede insan kendini çok yıpratıyor. Salt büyümeyi beklemek yerine çözüm arayışına gitmen çok doğru. Ufak molalar enerjini yükseltecektir ihmal etme.

İşinde de ayrıca kolaylıklar diliyorum.

Çok iyi yapmıssın bende bugün değişim yapıcam
sadece 2 jean alıcam cıkıcam.

tanidik dionecim nasil unutabiliriz
Seni gorunce aklima makyaj malzemeleri geliyo acaba nasil birisin merak etmiyo degilim
Bugün aldım ihtiyacım Yok zaten bu yavaş yavaş oluşacak bi süreç :) anca dmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…